Extratereștrii din spatele Guvernului Mondial


Priviti cu atentie aceasta placa de granit sculptata ce vine din timpul Babilonului si sa purcedem spre adevar….

Planul pentru Noua Ordine Mondială nu este originar de pe Pămant – este un sistem conceput de extratereștrii. Conceptul de Nouă Ordine Mondială se bazează pe un vechi sistem al Anunnaki, care a fost folosit în alte galaxii cu mult, mult timp în urmă. Acest sistem este în prezent împins pentru implementare pe Pământ de catre Anunnaki Rămași pe Pământ. Anunnaki Rămași sunt cei care au rămas în cele din urmă pe Pământ după ce Elita Anunnaki a evadat din această lume (a se vedea articole anterioare despre Nibiru si Anunnaki sau scrierile lui Zecharia Sitchin).

Noua Ordine Mondială se bazează pe premisa că va fi un comandament suprem care va supraveghea toate afacerile lumii. În timpul tranziției într-un guvern mondial națiuni mai mici și mai slabe sunt obligate sau atrase prin propria acceptare sub ,,aripa” unei națiuni puternice de-a acționa ca forță de poliție (cazul armatei române sub falsa umbrelă NATO). Mai târziu, poliția se va extinde și va deveni o forță de poliție internațională sub un singur stăpân. La început, acest lucru va părea a fi un plan pentru o co-existență pașnică între națiuni, de care vor beneficia toate națiunile. Cu toate acestea, este un plan de eliminare a tuturor statelor națiune, libertății, drepturilor civile și de a controla oamenii din întreaga lume sub o singură ideologie, în numele unei comunități globale.

Noua Ordine Mondială este O Singură Ordine Mondială, cu o agendă ascunsă care se va menține prin frică, control, exploatare și intimidare. Elita conducătoare a lumii, bogată, puternică și influentă face presiuni pentru implementarea Noii Ordini Mondiale cu un Guvern Mondial, sub pretextul stabilirii păcii în lume în timp ce aceasta, de fapt, își impune voința asupra fiecărei națiuni. Ei se numesc „aducătorii păcii”, dar în realitate sunt o forță de poliție internațională care organizează tribunale ale „crimelor de război”, ce presupune a livra „criminali politici”(aceștia fiind de multe ori liderii cu adevărat patrioți ai unor națiuni, n.b.) pentru un proces echitabil în loc de a-i persecuta. Marea majoritate a elitei conducătoare a lumii sunt fie descendenți ai Anunnaki Rămași fie susținătorii lor. O trăsătură a Anunnaki este instigarea oamenilor pentru a trăi într-o stare perpetuă de conflict.  Pacea nu are nicio considerație pentru Anunnaki, care sunt o rasă brutală de ființe însetate de sânge, desfrânate, pervertite, înșelătoare, ce incită permanent la război și care au controlat Pământul pentru o lungă perioadă de timp.

În prezent, fragmentarea, conflictul, ura, gelozia, suspiciunea, neîncrederea, intoleranța, părtinirea între națiuni, culturi și ale diverselor religii, par a fi obstacole în calea realizării Noii Ordini Mondiale. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste trăsături au fost introduse de către Anunnaki, ca parte a planului lor de segregare și divizare. Regula fragmentării a fost doar o fază de tranziție dintr-un plan cu rază lungă de acțiune pentru a aduce un Guvern Mondial, susținând că un astfel de guvern poate aduce pacea mondială. De fapt, Guvernul Mondial este instrumentul pentru crearea unei dictaturi absolute asupra întregii lumi – o tiranie. Odată ce planul este în faza finală, va fi impus tuturor. Oamenii din întreaga lume nu vor mai avea nicio alegere, iar cei ce nu vor urma linia dictată de Ordinea Mondială se vor confrunta cu consecințe grave.

Pentru Noua Ordine Mondială în care diverse națiuni sunt atrase împreună sub o presupusă cauză comună, umanitatea devine înrobită sub o unică Ordine Mondială. Noua Ordine Mondială nu se va întâmpla peste noapte. Ideea a fost însămânțată cu mult, mult timp în urmă și, încet, încet este țesut drumul fără să știm prin intermediul sistemelor monetare, politice, religioase, culturale, educaționale, științifice etc. A început să câștige teren în ultimii 10 ani. Viteza apariției s-a accelerat în ultimii trei ani, cu un eveniment planificat în diferite părți ale lumii, cu scopul de a testa și de a exercita puterea Noii Ordini Mondiale, sub conducerea personalului auto-proclamat „înalt” moral cu sprijinul unui guvern dictatorial puternic. În prezent, în timp ce se insistă pentru o Noua Ordine Mondială ce pare să fie sub controlul unui grup de elită al Anunnaki Rămași pe care îi numesc  „Vulturieni„, controlul real este al grupului mai viclean al Anunnaki Rămași, care au fost numiți „Reptilieni„. Aceste două grupuri deAnunnaki Rămași sunt în conflict perpetuu unul cu altul. Cu toate acestea, pentru moment, Reptilienii sunt un intenționat suport pentru a-i păcăli pe Vulturieni în a face treaba murdară de înființare a Noii Ordini Mondiale, pentru ca la momentul potrivit să și-o asume.

Cele mai multe dintre conștiințele reptiliene Anunnaki Rămași, în corpuri umane care și-au avut reședința anterioară predominant, în Statele Unite și în unele părți ale Europei și-au schimbat acum locațiile lor în China. Conștiințele Vulturienilor Anunnaki au preluat acum cea mai mare parte dintre corpurile ocupate anterior de către Reptilienii Anunnaki. Procesul către Unica Ordine Mondială a fost pus în aplicare cu mult timp în urmă pe Pământ. Aspecte recente ale mutării sunt  observate prin evoluția sistemelor de carduri de credit, sisteme de identificare, sisteme de carduri inteligente, sistemele de securitate socială, sistemele de impozitare, carduri de sănătate, etc – acestea sunt doar câteva dintre cele mai  recente sisteme introduse pentru a controla condiția, profilul, datele personale și activitățile oamenilor.

Cu toate acestea superficial, aceste sisteme par a fi semne de avansare tehnologică și a prosperității astfel încât, majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de agenda ascunsă din spatele acestor scheme. Deja, în secret, oamenilor le sunt implantate fizic microcipuri pentru ușurința identificării și localizării lor – în timp ce mintea le este controlată – de către cei care lucrează în colaborare sau subordonare cu Anunnaki Rămași, ce au controlul asupra tuturor aspectelor sistemelor din această lume, fie ele politice, culturale, educaționale, comerciale, farmaceutice, monetare, militare sau de altă natură.

În fiecare zi, atunci când programele populare sunt difuzate la radio și mai ales la televiziune, oamenii sunt expuși riscului de a fi programați subliminal prin impulsurile de lumină, anumite unghiuri folosite de către camerele de luat vederi, cuvinte rostite, acompaniament muzical etc. pentru „a crede” ceea ceAnunnaki Rămași vor ca tu să „gândești”. Cu toate acestea, există o minoritate în rândul populației din corpurile umane, în special a celor cu legături extraterestre, care au ,,liberul arbitru” mai puternic decât ceilalți și rezistă unor astfel de programe cu condiția ca aceștia să nu cedeze în fața amenințărilor sau mitei elitei conducătoare. Mințile oamenilor sunt în curs de modificare. Minoritatea populației de pe Pământ, care se opune „controlorilor” sunt în prezent sub supraveghere. Acest grup minoritar conține pe cei care rezistă în mod deschis sau în liniște așa-numitelor credințe convenționale și populare (tradiții pervertite, n.b.). Ei nu sunt lipsiți de ajutorul unor Forțe care luptă cu Întunericul „controlorilor”. Curând, acest lucru va deveni evident. Cu toate acestea, nu oricine care este implicat în a rezista „controlorilor” este în Lumină.

Sunete auzibile și inauzibile au fost, de asemenea lansate de-a lungul anilor pentru a slăbi corpul uman și mintea, pentru a controla și otrăvi organismele, mintea și acțiunile lor. Aceste sunete sunt de asemenea folosite pentru a reglementa diverse aspecte ale organelor umane individuale și colective și funcțiilor sociale. În cele din urmă, scopul elitei conducătoare este de a extermina marea majoritate a rasei umane înainte ca planeta să devină nelocuibilă și controlul lumii ,,la vedere”, așa cum o fac acum în secret, și acest lucru îl fac de o lungă perioadă de timp. Mulți când au conștientizat cât de vastă este această conspirație a unei Unice Ordini Mondiale, au încercat să o respingă, afirmând că cu siguranță cineva implicat într-un astfel de proiect masiv ar rupe rândurile și ar dezvălui conspirația. Acest lucru ar fi un argument valid, CU EXCEPTIA numai a celui mai înalt eșalon care cunosc agenda. Cu toate acestea, nici unul din eșalonul superior nu au întreaga imagine – imaginea de ansamblu – aceștia sunt doar conștienți de fragmente ale planului. Eșalonul superior nu poate rezolva planul real, deoarece este construit pe minciuni în minciuni în minciuni…

Chiar și cel mai înalt eșalon de pe Pămănt nu sunt conspiratorii finali, ei pur și simplu urmează ordinele „controlorilor” lor, care nu există într-un corp fizic. Slujitorii urmează în necunoștință încheierea inevitabilă a planului din cauza programării și a altor factori. Mai mult, cei de esență întunecată vor gravita în mod natural spre respectarea agendei Anunnaki Rămași. Publicul are puțin sau deloc cunoaștere a ceea ce se întâmplă. Mulți dintre cei care se opun Unei Ordini Mondiale discută pe larg evenimentele fizice de pe planetă care indică conspirația și Noua Ordine Mondială. Unii dintre aceștia chiar au abordat aspecte spirituale ale planului de a decima și înrobi rasa umană, cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste persoane provin dintr-o perspectivă de medii religioase convenționale și cum am discutat în mod repetat, Anunnaki au înființat și au facilitat toate religiile populare de pe planetă – inclusiv mișcarea New Age. Din păcate, există întotdeauna unele ființe benefice care sunt prinse în aceste mișcări. Prin urmare, cei care promovează o comunitate globală sunt într-adevăr asistați de către „controlorii” planului, fie că sunt conștienți de acest lucru sau nu.

Există unii oameni care au fost deja aleși pentru supraviețuire de către elita conducătoare. Acești supraviețuitori umani vor fi sclavii stăpânilor lor. Mulți au fost aleși în funcție de liniile genealogice, profesii, esențe ontologice etc. pentru a  se potrivi nevoilor agendelor Anunnaki Rămași. „Controlorul” are o „gardă de elită” de luptători care sunt numiți „Rumblers„. Acești Rumblers rar părăseau partea „controlorului” în trecut. Aceștia au fost folosiți numai în situații disperate. Cu toate acestea, recent, câțiva dintre ei au ajuns pe planetă pentru a încerca să-i blocheze pe Attas, (Salvatorii Luminii, Amoebas), care se află în luptă cu „controlorii” și toți slujitorii lor. Curând, Rumblers vor ajunge pe Pământ în număr mare. Acesta va fi un moment în care lupta dintre Forțele Luminii și Întuneric va fi un conflict accentuat. Eliberarea Rumblers arată cât sunt de disperați „controlorii”, mai ales că ei își compromit propria protecție prin eliberarea gărzii lor de elită pe planetă. Contrar credinței populare, Pământul nu este un loc important – este doar unul dintre locurile finale în care se ascund Anunnaki – au foarte puține locuri unde să trăiască în aceste etape finale ale Procesului de Corecție.

Acești Attas sunt obiectivele Rumblers. O persoană medie nu poate rezista atacurilor acestor Rumblers; Cu toate acestea, Rumblers nu se potrivesc pentru Attas. Mulți dintre acești Attas au ajuns ca „walk-ins”(încarnați în sistem pentru a putea acționa din interior fără a avea cunoștința ființei spirituale, dar care-și vor desăvârși misiunea după trezire, n.b.) pe Pământ în poziții umile, în corpuri de femei și bărbați. Există multe exemple de teste de control mental în masă asupra populației Pământului. Un astfel de exemplu este cazul Diana Spencer. Pentru necunoscători, se pare că moartea ei a atins inimile, dar acest lucru nu a fost un caz. Ei au fost, de fapt, programați să răspundă cu o enormă izbucnire de emoții, durere și opinii deformate despre decedați. Cele mai multe dintre aceste persoane nici nu o cunosc, nici nu au vreo legătură cu ea. Puțini dintre oameni bănuiesc că energia emoțională le este suptă și colectată de către „controlori” pentru propriile scopuri egoiste și agende. Imaginați-vă vastitatea proiectului de control mental necesar pentru a condiționa atât de multe milioane de oameni „spontan îndurerați” pentru cel decedat. Pe de altă parte, atunci când Președintele Statelor Unite John F. Kennedy a fost asasinat, a fost o revărsare de durere și emoție, dar unii dintre cei îndurerați erau ființe de lumină ce au simțit că au pierdut un prieten drag pe acest Pământ. Moartea sa a fost resimțită de toate părțile Attas într-un fel sau altul. Cu toate acestea, ,,plecarea” sa a fost așteptată de Attas, și nici o încercare nu a fost făcută de Lumină pentru a împiedica acest lucru să se întâmple.

Acest lucru a fost valabil pentru mulți dintre cei îndurerați. Programarea emoțională în masă de către elita de guvernământ era doar la început la momentul respectiv (gândiți-vă la ceea ce fac popii noștri cu plimbarea moaștelor unde mii de babe plâng de se omoară dar nu știu de ce, n.b.).

Ca un alt exemplu de programare în masă, „controlorii” pot convoca acum milioane de protestatari cu orice sloganuri doresc pentru a aduce o situație dorită. Și, totuși, la suprafață, se pare că acțiunile protestatarilor apar ca o reacție de înțeles și chiar rezonabilă pentru o anumită situație. În realitate, protestatarii sunt programați și utilizați de către elita conducătoare pentru a permite să pună în aplicare un anumit plan (exemplu concludent: Primăvara arabă, la prima vedere o mișcare în masă care s-a mobilizat pe rețelele de socializare pentru democrație și care defapt a dus la destabilizarea acestor țări – Egipt, Siria, Libia – la genocid și terorism finanțat de SUA și Israel și spolierea resurselor naturale de către corporații, în special petrol, n.b.).

În viitorul apropiat, a călători va deveni și mai restrictiv decât este în prezent; serviciile de internet ar putea fi, de asemenea, limitate sau cenzurate. Poate veni timpul când serviciile de internet vor fi disponibile numai pentru anumite persoane ce utilizează anumite frecvențe codate față de cele disponibile pentru populație în general.

Războaie, revoluții, foamete, epidemii, recesiuni, depresiuni, catastrofe majore și accidente, atentate, asasinate și alte distrugeri fără sens, uneori chiar dezastrele naturale sunt planificate de către „controlori” pentru propria lor agendă.

A fost un document publicat intitulat, Raportul de la Iron Mountain, care a fost comandat de președintele John F.Kennedy în luna august 1963. Kennedy a fost umbrit de o conștiință Attas (el a trebuit să joace un dublu-joc cu mulți politicieni Anunnaki pentru a fi acceptat de ei și de a fi ales președinte al Statelor Unite), și în timp ce au existat unele rapoarte despre el care nu sunt deosebit de confortabile, cele mai multe dintre acestea sunt inventate sau exagerate de elita conducătoare, care, de asemenea, au sponsorizat multe dintre calomnii. Aceasta este la fel ca ceea ce a făcut Thomas Jefferson, o altă conștiință Attas. Kennedy a fost asasinat la trei luni după expunerea raportului menționat în care el a fost pe cale de-a expune mentalitățile iubitorilor de război care controlează lumea. Scopul declarat al acestui raport a fost să ia în considerare problemele legate de contingența unei tranziții la o stare generală de pace și de a recomanda proceduri pentru a face față unor situații de urgență.

Acest raport, care a fost publicat la trei ani după moartea lui Kennedy, dezvăluie cele mai întunecate nișe ale minților demonice. Acesta este plin cu revelații revoltătoare despre multe funcții politice diferite, despre ceea ce este cu adevărat în mintea elitei conducătoare. Pe scurt, este dezgustător. Chiar dacă raportul a avut scurgeri, acesta nu a fost niciodată destinat lecturării publice. Multe mijloace de negare au fost angajate pentru a încerca să invalideze acest document, deoarece guvernul american a vrut să se distanțeze de acest raport. Editori de ziare au fost recrutați iar unii autori au trebuit să reclame că l-au scris ca o satiră. Este greu de imaginat că acest document a fost conceput ca o satiră, deoarece este lipsit de umor. Această lucrare începe cu interogarea, ce se va întâmpla cu destinderea generală în rândul Americii, Chinei și Uniunii Sovietice, și pune întrebarea:

Este abolirea războiului, în sens larg, într-adevăr posibilă?

În analiza interogării, lucrarea arată că stabilitatea societății este obiectivul comun  asumat, atât pacea cât și războiul. Printre altele, raportul îndrăznește să susțină că mașinăria războiului odată oprită, toți banii salvați ar trebui să fie consumați rapid sau altfel alții ar putea face prea multă avere, și ar deveni prea obraznici și dificil de controlat. Prin urmare, a fost prezentat că, pentru a menține stabilitatea, ar fi necesar a menține oamenii săraci. Lucrarea a prezentat mai multe programe inutile pentru a disipa averea în exces, iar pacea va duce la menținerea controlului economic asupra populației. Astfel, acest raport ne învață că, din moment ce războiul este un sistem care a funcționat atât de eficient pentru atât de mult timp, ar trebui să fie menținut.

Lucrarea concluzionează la un moment dat :

Autoritatea de bază a unui stat modern asupra poporului său rezidă în competențele sale de război.”

Atunci când analizezi raportul începi să realizezi că este imposibil ca toată lumea să fie în război adevărat, există mini-războaie în întreaga societate. Familiile sunt microcosmosuri ale națiunilor ce au luptele lor miniaturale pentru putere si control. Oamenii din cadrul familiilor folosesc diferite tactici pentru preluarea puterii și a controlului, chiar dacă aceasta se face prin manipulare sau violență opresivă. Sporturile sunt un alt substitut pentru razboi, unde participanții pun de fapt mai puțină energie în concursuri decât adepții diferitelor sporturi. Într-un sens, sporturile sunt războaiele oamenilor săraci, în care milioane vor cumpăra un conflict puternic în loc de miliarde necesare pentru războaie totale ale statelor-națiune. Și, pentru a arăta atitudinea din mintea iubitorilor de război responsabili de raportul privind perspectiva de pace, iau în considerare acest citat din raport:

Într-un context social larg,” ochi pentru ochi „caracterizează încă singura atitudine acceptabilă față de o amenințare prezumtivă de agresiune, în ciuda preceptelor religioase și morale contrare ce reglementează comportamentul personal.”

Această atitudine respingătoare continuă și astăzi, și de fapt, a escaladat cu un procent foarte mare din populația lumii ce a fost programată a sprijini atitudinea „ochi pentru ochi”. Elita conducătoare este îngrijorată de faptul că, dacă nu ar exista războaie, ar putea pierde puterea și controlul asupra oamenilor. Prin urmare, ei cred că trebuie să existe un substitut pentru războaie, în caz contrar, oamenii s-ar putea să nu se mai închine liderilor lor. Acest lucru demonstrează nu numai mintea deformată a oamenilor care prosperă în această lume exploatatoare, ci arată în mod clar că pentru propria lor satisfacere egoistă, doresc să mențină sistemul malefic pe linia de plutire cu orice preț. Ca parte a planului tiranic,Anunnaki Rămași intenționează să cloneze mintea umană și să o introducă în forme de viață  artificială. Mai rău, au răspândit propaganda mincinoasă că toată lumea este un „dumnezeu” în devenire, apelând la orgoliile și ignoranța celor care primesc acest nonsens. Există chiar și promovarea nemuririi biologice, ce presupune îndrumarea așa-numiților „Maeștri Înălțați”. Acești Maeștri Înălțați, indiferent de numele lor, sunt de fapt Anunnaki.

Ce se întâmplă de fapt cu răspândirea unor astfel de neadevăruri scandaloase și periculoase este că gândirea oamenilor este modificată atât de mult, încât Anunnaki Rămași speră să captureze spiritele victimelor și chintesența acestor spirite într-o „capsulă a timpului” (a se citi articolul :http://burebista2012.blogspot.ro/2014/02/de-ce-nu-mai-sunt-un-lucrator-al-luminii.html  pentru a înțelege mai bine ).

Este credința distorsionată a „controlorilor”, care, dacă ar putea închide aceste spirite și ar putea clona spirite artificiale, acestea nu ar avea nicio voință proprie și ar fi total la mila „controlorilor” și ierarhiei lor. În timp ce sună a science fiction, acesta este într-adevăr planul.

Multe figuri mondiale proeminente, în diverse roluri, nu sunt deloc ceea ce par a fi. Mulți au fost plasați în aceste poziții, deoarece fac joculAnunnaki Rămași, chiar dacă sunt conștienți de acest lucru sau nu. Această lume a fost mult timp controlată de Anunnaki și cei Rămași ai lor, care conduc cu frică, forță brută și înșelăciune. Cei care îndrăznesc să meargă împotriva sistemului sunt dezavantajați sau înlăturați de la putere. Acest lucru poate fi văzut prin asasinarea mai multor dintre președinții americani. În schimb, prim-miniștrii britanici nu împărtășesc aceeași soartă ca și omologii lor americani pentru că pozițiile lor au fost ocupate de către Anunnaki Rămași sau reprezentanții acestora, cum ar fi Winston Churchill.

Acestea fiind spuse, este imperativ ca avem în vedere că Anunnaki poartă multe deghizări. Ei pot părea a fi susținători pasionați ai păcii, ca Mahatma Gandhi, dar sunt însăși esența înșelăciunii Anunnaki. Contrar, Indira Ghandi este o ființă a Luminii. Cu toate acestea, ambii au fost asasinați.

Încadrând perioada Revoluției Americane, erau mulți Anunnaki rămași și câteva ființe de lumină implicate în roluri importante. De exemplu, John Adams, James Madison, John Marshall și Alexander Hamilton au fost participanții sponsorizați de Anunnaki. Pe de altă parte, Thomas Paine, Thomas Jefferson și Benjamin Franklin sunt conștiințe Attas. Elvis Presley, cu aspectul său exterior de sclipici, farmec, faimă, avere și alte aspecte, nu a fost prins deloc. El este un Attas care a fost aici pentru a face o treabă specifică sub acoperirea unui cântăreț popular. Moartea sa a avut loc, dar nu în modul în care lumea crede că a avut loc. Ca și John Kennedy și Abraham Lincoln, Elvis de asemenea, a fost eliminat de Forța Întunecată, cu toate acestea, a fost timpul pentru fiecare dintre ei să plece după ce și-au terminat munca lor.

Recent China a recunoscut că execută, cel puțin 10.000 de oameni în fiecare an, și este ușor să se presupună că cifra reală este mult mai mare. China a fost întotdeauna un câmp de luptă importantă între lumină și întuneric, chiar dacă întunericul pare să se dezvolte acolo, deoarece China a fost întotdeauna un bastion pentru Anunnaki Rămași (se știe că cel mai mare genocid din istorie a fost în timpul dictaturii lui Mao, pe locul 2 este Stalin, n.b.).

Deoarece reptilienii Anunnaki Rămași și-au schimbat vehiculele conștiinței lor în China, creșterea execuțiilor în această țară nu este o surpriză. De asemenea, este de așteptat interesul crescut al activităților OZN printre oamenii din China. În prezent există o mulțime de avertizări ce vorbesc despre armele de distrugere în masă. Pericolul real al armelor de distrugere în masă vine de la Anunnaki însăși. Multe dintre aceste arme au fost dezvoltate ca urmare a muncii și teoriilor oamenilor de știință Anunnaki, cum ar fi Albert Einstein (acesta nu-i chiar așa geniu cum ne este nouă mediatizat, o să fac un articol și cu această temă, n.b.).

Aceste arme oribile au fost dezvoltate pentru a mări puterea Anunnaki și a o folosi la amenințarea, constrângerea și subjugarea umanității. Acest lucru poate suna ca un tablou foarte sumbru pentru soarta omenirii dar de data aceasta Attas sunt aici cu o întreagă serie de întăriri. Ei au venit din viitor și sunt printre noi astăzi.

Așa cum am afirmat anterior, Anunnaki rămași sunt în criză de timp. Curând, ei nu vor mai fi. În același timp, fiecare dintre noi trebuie să își consolideze în mod conștient voința și Liberul Arbitru și a nu ceda asupritorilor.

Sper ca energia conținută în următoarele cuvinte scrise acum un an va da putere celor care îmbrățișează Lumina:

,,Cei care au provocat crime necruțătoare nu-și vor găsi nici un loc să se ascundă. Le va fi frică și să respire. Inimile lor vor zbura în frică și amorțeală. Ei vor plânge, dar lacrimile nu vor veni, vor striga, dar nu vor fi auziți, ei vor striga după ajutor și iertare, dar nici unul nu le va fi dat. Scrâșnirea dinților și ruperea părului din cap va semnala sfârșitul tribului lui Aaron, cel însetat de sânge. Munții se vor răsuci pentru a-i zdrobi pe cei răi. Tara Sionului va plânge și apoi nu va mai fi nimic…”.

Sursa : http://humansarefree.com/

http://burebista2012.blogspot.co.uk/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA( elita). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Extratereștrii din spatele Guvernului Mondial

 1. elena zice:

  Atentie! Extraterestrii au venit sa caute noi forme de inteligenta pe pamant. Ascunde-te repede ca ne facem de ras !

  Apreciază

 2. unii se antreneaza demult pentru lupta.din copilarie si vechii zei vor invinge nu reptilienii…unii dinaintea lor pe acest pamant ..oricare or fi ei ,https://www.youtube.com/watch?v=tXgzc–MgvA

  Apreciază

 3. Alexandru cel Mare zice:

  In acest moment pe planeta 30-40% din populație sunt humanoizi care sunt entități biologice fara spirit sau duh si reprezintă masa de manevra pentru Extratereștrii care ne exploatează din punct de vedere bio-energetic. De asemenea 15-20% sunt spirite de lumina al căror număr este in creștere. Este indicat ca fiecare dintre noi sa ne uitam in oglinda si sa încercam sa aflam de care parte suntem…pentru ca putem oricând sa schimbam rolurile ! Totul depinde numai de noi.

  Apreciază

 4. adi zice:

  parafrazez un coment citit ieri , cu aproximatie „Mare e gradina Ta Doamne , pacat ca nu a avut gard….

  Apreciază

 5. Iulian zice:

  ce fumati ca vreau si eu ? 🙂

  Apreciază

 6. Catalin Didica zice:

  Orice fiinta care vine de pe alta planeta este extraterestru. Adica EXTRA si TERESTRU ( din afara Terrei ). Din pacate noi nu stim nici un adevar si consider ca Anunnaki este o gluma proasta. Totusi extraterestrii exista , probabil chiar pe terra. Eu cred ca ei sunt creatorii nostrii si in trecut ei au populat planeta cu noi. Tot ei au construit piramidele si alte lucruri extrem de interesante. Nu suntem singuri in univers si cu siguranta se poate calatori pe distante mari in galaxia noastra sau mai mult.

  Apreciază

 7. O sa muriti prosti!
  Fiindca prostia este Anunaki.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.