Un dispozitiv electric care ucide patogenii si ajuta la vindecarea cancerului


Cristian Iacov

Nu, nu este vorba despre tehnologia lui Royal Raymond Rife si mostenirea pe care a lasat-o in urma. Desi disponibile in prezent pentru persoane fizice, aparatele sale sunt mult mai complicate si costisitoare. Destinata initial utilizarii impotriva cancerului, Agentia Federala pentru Controlul Alimentelor si Medicamentelor (FDA) a blocat aceasta metoda si l-a fortat pe Rife sa plece in exil.

Dispozitivul despre care vorbeste acest articol este mult mai accesibil, mai putin complicat, si mult mai putin costisitor.

Un dispozitiv electric care imita si stimuleaza functionarea sistemul imunitar a fost creat de fizicianul pensionat Bob Beck, aproape de sfarsitul secolului trecut, in preajma anului 1990. Este capabil de a ucide toti patogenii, bacteriile, virusurile si parazitii. Aceasta a fost intentia initiala a dispozitivului sau original: de a distruge virusuri, cum ar fi hepatita si HIV. In 1991, William Lyman si Steven Kaali de la Colegiul de Medicina Albert Einstein au proiectat un dispozitiv electric care sa ruleze pe 50-100 micro-amperi, curentul echivalent al unui stimulator cardiac.

Lyman si Kaali l-au setat pentru pana la electrificarea sangelui intr-un proces similar dializei sau terapiilor cu oxigen care recicleaza sangele pacientului prin aparate externe. Aparatul lor a primit 14 brevete. Doar cateva articole au fost insa publicate in reviste stiintifice, apoi a urmat tacere, dar nu pentru totdeauna.

Beck cauta lucrarile disparute ale lui Lyman si Kaali

Fizicianul pensionar Bob Beck a citit unul dintre articole si a fost foarte curios. A incercat sa obtina documentele cercetarii originale de la Colegiul Albert Einstein, dar i s-a spus ca nu au existat. Lucrarile fusesera eliminate dintr-o publicatie care reunea studiile prezentate la o conferinta, si in care fusesera initial introduse.

Speculatiile care se faceau auzite sustineau ca mafia medicala a oferit cercetatorilor un contract pe care acestia nu l-au putut refuza fara a-si pune in pericol cariera. Este posibil sa-si fi vandut brevetele doar pentru ca acestea sa fie tinute secret, in dosare aflate sub cheie.

Aceasta este o practica des intalnita in randul mafiei medicale, la care s-a apelat adesea pentru a stopa tratamentele alternative de cancer pe tot parcursul secolului 20. Strategia mafiei medicale este sa detina ea insasi terapia care aduce profit sau sa se asigure ca nu poate fi folosita deloc, varianta care este chiar mai profitabila pentru industria cancerului.

Asa cum glumea Beck: „Un pacient vindecat este un client pierdut.” Industria cancerului, AMA, si marile companii farmaceutice nu vor sa vindece bolile. Ei vor „tratamente” scumpe si de pe urma carora pot scoate un profit cat mai mare.

Bob a angajat un detectiv particular pentru a da de urma participantilor la conferinta respectiva si pentru a obtine hartiile care contineau cercetarea originala. A reusit. Fiind un fizician experimentat si un inventator, Bob a fost in masura sa-si da seama ce realizasera Lyman si Kaali si s-a apucat sa lucreze la inventarea propriei sale versiuni.

Bob a produs un dispozitiv mai mic, care introduce curent electric direct in sange, prin intermediul unui cuplu de electrozi mici atasati la arterele radiale si ulnare de la incheietura mainii, unde pulsul se face frecvent simtit.

Bob Beck a decedat acum cativa ani. Dar el a testat in mod detaliat dispozitivul sau pe pacienti cu diverse boli si a reusit sa ajunga la rezultate bazate pe pacienti reali, suferind de diverse afectiuni, care au depasit descoperirile testelor efectuate doar in laborator de Lyman si Kaali.

Se pare ca dispozitivul functioneaza cu ajutorul unui curent de intensitate scazuta, patru hertzi, care rupe straturile exterioare de proteine ale agentilor patogeni, privandu-i astfel de capacitatea de a se conecta la celule. Dispozitivul este mic si electrozii sai sunt atasati la venele mari de pe partea inferioara a incheieturii, in acelasi loc unde se simte pulsul.

Sangele unui persoane, o cantitate de aproximativ 5 litri, este recirculat la fiecare 10 secunde sau chiar mai repede de atat.

De fiecare data cand revine in aceste vene arteriale de la incheietura, primeste un impuls usor de la curentul din dispozitiv. Producatorul dispozitivului initial al lui Beck a fost aproape scos din circulatie de FTC si Ministerul Sanatatii din Canada.

Dar a supravietuit, fiind fortat sa accepte conditiile impuse: sa nu includa numele lui Bob Beck, sa omita cele mai multe instructiuni de utilizare, precum si sa elimine cuvantul care incepe cu V: vindecare.

Folosirea acestui dispozitiv ca adjuvant in toate terapiile impotriva cancerului

In conformitate cu Beck, „atunci cand micro-curentul este aplicat corect, cu ajutorul dispozitivului care il introduce in sange, sunt neutralizati toate virusurile, toti agentii patogeni, microbii, parazitii, toate ciupercile si micotoxinele, toate formele de viata straine care coexista in organism, invadatorii straini si produsele lor reziduale.”

Instructiunile originale ale lui Bob Beck sunt disponibile acum pentru a fi descarcate in format pdf, datorita lui Chris Wark de la site-ul Chris Beat Cancer. Instructiunile incep in partea de jos a paginii 9. In ceea ce priveste complicatiile canceroase si actualizarile dispozitivului, este important sa respecti cu strictete instructiunile din Cancer Tutor.

Webster Kern de la Cancer Tutor explica protocolul Beck pentru tratarea cancerului folosind nutritie adecvata si dispozitivul inventat de Beck.

Prin vindecarea afectiunilor infectioase, se elibereaza sistemul imunitar al organismului de toti ceilalti agenti patogeni care il solicita, ceea ce ii permite sa se concentreze asupra eliminarii celulelor canceroase.

Chris Wark recomanda utilizarea tuturor celor trei aparate Beck pentru cancer: Silver Pulser pentru electrizarea sangelui; Pulser Magnetic; si aparatul de ozonizare a apei.

Spitalul Universitar Geneva din Elvetia a raportat o cercetare din 1998, prin care se confirma principiul de functionare a dispozitivului. Ei au descoperit ca celulele albe din sange ucid microbii patogeni prin electrocutarea lor.

http://www.secretele.com/

Acest articol a fost publicat în SANATATE-CANCER. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.