Departamentul de stat American, prin cablograma trimisa de la Washington in data de 16 iunie 2009 si semnata de Secretarul de stat American Hillary Clinton solicta tuturor membrilor personalului Ambasadei SUA…


din Bucuresti inclusiv angajati (LES- angajati locali) colectarea de date si informatii cu privire la vulnerabilitatea, averea, starea de sanatate a actualilor lideri din Romania, a celor in devenire, precum si a consiliierilor lor.

In acest ordin emis de Departamentul de stat American se cer informatii biometrice si date confidentiale privind afacerile personale, orientarile sexuale si despre viata privata despre toate persoanele cu functii importante in Statul Roman, dar si din orice alte domenii de interes general, avand drept scop final influentarea deciziilor politice, economice si militare in favoarea si sustinerea intereselor americane atat in tara noastra cat si cele zonale balcano-europene.

Astfel, demnitari români sînt înregistraţi fără a fi informaţi, iar toate informaţiile obţinute de Ambasada SUA de la angajati romani din aceasta ambasada sunt trimise atît la Washington, cît şi preşedintelui României pentru confirmarea datelor culese si consilierii prezidenţiali incep sa faca audienta la reşedinţa ambasadorului SUA la Bucureşti, sub diferite pretexte puerile.

Asa isi incepe activitatea de informator pentru America Dl. Traian Basescu care devine informatorul special al Ambasadei SUA din Romania.

Pentru ce este nevoie ca Traian Basescu sa confirme informatiile culese de salariati romani ai Ambasadei SUA la Bucuresti sau de CIA, cand toate aceste informatii le poate solcita Ambasada SUA direct lui Traian Basescu care controleaza toata justitia, serviciile secrete si are acces nelimitat la arhivele statului roman si la toate institutiile statului roman. fiind si seful CSAT-ului .

În perioada mandatului ambasadorului Mark Henry Gitenstein, au existat schimburi de mesaje codate, înţelegeri tainice, turnătorii, aranjamente şi întîlniri în regim conspirativ dintre reprezentantul oficial al statului american în România, oameni politici actuali şi chiar membri ai familiei prezidenţiale şi diverşi consilieri prezidenţiali Fota, Catalin Avramescu, care ulterior a fost promovat la MAE cel care sustine AUTONOMIE MAGHIARA si infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, moneda proprie, hotare si stema, dar si alti consilieri prezidentiali, iar consilieri care nu vroiau sa fie postasi sau servitori lui Basescu au fost demisi.

Au urmat şi cereri speciale, venite din partea ambasadorilor SUA, despre viaţa personală a unor oameni politici, ziarişti, scriitori, sportivi, artisti, presedinti de sindicate, militari şi demnitari de rang înalt ai Statului Român, informatii pe care Traian Basescu le-a onorat si le onoreaza cu sarg si devotament, dar si Dl.Traian Basescu a solicitat sprijinul pentru aducerea lui Hayssam in Romania, sprijin care a venit din partea MOSSAD-ului care controleaza CIA.

Cine nu crede sa priveasca participarea Mossad-ului l-a demiterea presedintelui SUA Clinton. Mossad a facut toate inregistrarile de la Casa Alba si le-a dat mass mediei pentru alungarea lui Clinton de la putere si unde era CIA?

CIA era si este in subordinea Mossad-ului.

Mossad-ul l-a capturat pe Hayssam si l-a predat servicilor secrete romane, asa a ajuns Hayssam in Romania. Traian Basescu infractorul din dosarul penal Flota lupta cu coruptia si infractorii, dar Dl. TraianBasescu nu spune nimic de interventiile brutale ale ambasadorilor SUA si ale Marii Britanii si Olandei si altele in treburile interne ale statului roman, mai ales prin organizarea de mitinguri anuale pentru a sustine homosexualitatea in Romania si schimbarea de sex in Romania pe banii romanilor, dar pardon, nu sunt bani pentru scoli si spitale si nu este nici corupere de minori, fapte penale ale ambasadorilor straini in Romania care sunt privite cu ingaduita de Dl. Traian Basescu, dar si de intreaga clasa politica FASCISTA care una guita in capania electorala si alta fac cand ajung la putere.

De asemenea, se poate mentiona influenta Ambasadorilor SUA in decizii juridice sau politice in Romania, vezi cazurile Voicu, Nastase, si alti si inchiderea dosarelor de coruptie si jaf national ori genocid din Romania, se pot vedea in acest caz dosarele Revolutiei, Mineriadei, Flota, Bancorex, Apartamentul si altele, ori sustinerea pe fata a lui Traian Basescu sau redeschid dosare deja judecate si solutionate cu ajutorul comsiei juridice prezidentiale pentru a schimba solutiile initiale care nu sunt pe placul americanilor, vezi cazul Nastase .

Un fost angajat romnan al Ambasadei SUA la Bucurersti declara:

“Plata pentru informatii nu se facea la vedere, dar puteti vedea ca majoritatea functionarilor publici din aparatul de stat din Romania, care reprezinta un vector de interes pentru SUA, sunt platiti prin diplome si calificari facute in institutii americane.

Cel mai adesea, am vazut sume mari de bani, in dolari, transportate afara din Romania de ambasadorii SUA, dar nu prin valize diplomatice. Aceste sume de bani erau ascunse printre lucruri si bagajele personale, care nu sunt controlate de autoritatile statului roman, din motive de imunitate diplomatica. Va pot spune doar ca “banii” proveneau din nordul tarii si ajungeau undeva sus, la Washington DC. […] Am asistat la discutii private, in cadru securizat, unde erau sugerate persoanele care urmau sa fie desemnate si, mai apoi, validate de Parlament ca sefi de servicii secrete in Romania, avand girul partenerului american, altfel nu se putea”

· “Am vazut elite ale societatii civile din Romania care produceau dovezi asimilate serviciilor speciale, care aveau drept scop murdarirea imaginii unui candidat la scaunul de presedinte al Romaniei. Am vazut consultanti politici platiti de partide aflate in competitie, care isi dadeau mana si tradau, cu girul ambasadorului S.U.A. la Bucuresti. Am vazut biletele “uitate din greseala” la un breakfast de reprezentanti ai serviciilor secrete interne, dupa discutii cu ambasadorul S.U.A. la Bucuresti, care ajung, intamplator, la seful partidului din opozitie. Am auzit discutii in care oficialilor americanilor le parea rau ca au sustinut alegerea Procurorului General al Romaniei si ca alegerea acestuia nu a dat roade. Oficialii americani, in discutiile private, au cochetat cu idea ca cel mai bun presedinte pentru Romania ar fi fost domnul Crin Antonescu, dar a fost pacat ca acesta nu era sustinut de un partid mare, la aceea data”.

“Oficialii americani au reiterat mereu ideea ca cel mai bun prim-ministru al Romaniei, dupa Dl. Adrian Nastase, a fost Dl. Tariceanu care, practic, a dat tot ceea ce America a cerut respectiv infintarea Republici Transilvania fapt pentru care Dl. Tariceanu a emis stema Ungariei Mari pentru judetele Harghita si Covasna, dar care a facut o gafa de proportii in razboiul cu presedintele Traian Basescu, cerand, impreuna cu Dl. Melescanu si cu Dl. Vosganian, in mod nejustificat in viziunea americana, aducerea acasa a trupelor din Irak. Practic, din acel moment, cei trei au devenit automat pro-rusi si l-au reinventat pe domnul Traian Basescu. Acesta, desi cazuse in dizgratia SUA, a revenit, astfel, surprinzator, ca aliat”

Ce putem spune despre acesti 25 de ani de jaf si crima?

Mai putem vorbi despre DEMOCRATIE cand avem FASCISM pe paine si mici electorali si jaf national?

Ce putem spune despre acesti 25 de ani de jaf si crima?

Am avut si avem o clasa politica si politicieni tradatori de neam si tara si noi ii platim si ii votam sa ne apere interesele si ale Romaniei si ei cum ajung la ciolan apara interesele strainilor in Romania si ma intreb daca mai este cazul sa vorbim si despre EUROPARLAMENTARII ROMANIEI de la M-UE care sustin interesele Ungariei si ale lui Tokes in Romania si mai mult, l-au ales ca reprezentant al Romaniei la M-UE pe Tokes ori il sustin pe cel mai important TORTIONAR al Romaniei, regele Mihai, vezi cazul Manescu fostul ministru al transporturilor, membru PNL, care are in biroul de europarlamentar drapelul Casei Regale si imagini cu membri Casei regale si nu drapelul Romaniei deja ciuruit si gaurit, si amandoi il sustin pe Tokes si mai mult, regel Mihai a semnat si Delaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea Romanie si destramarea Romaniei si exterminarea natiei romane.

E o vorba din popor: Nu aduce anul, ce poate aduce clipa.

Mamaliga e inca in cuptor, poate romani s-au saturat de mici si chifle si probabil doresc o MAMALIGA romaneasca fierbinte.

Romani nu trebuie sa se lase pacaliti de mercenari si fascisti politici care isi schimba culoarea si sigla, asa cum isi schimba cacatul culoarea si mirosul. cine nu crede sa priveasca Miscarea populara sau Forta civica sunt doua partide intr-unul singur: PDL, adica alcatuite din PDL-isti cei care ne reduceau salariile si pensiile si banii ii dadeau la firmele private ale membrilor PDL, iar cine nu crede sa priveasca membri acestor plosnitarii FASCISTE politice care doresc RESTRUCTURAREA Romaniei, dar dupa ce au vandut si vand inca Romania, prin renumita cacelama jidaneasca spurcata: PRIVATIZAREA, respectiv: Mihai Razvan Ungureanu, Eugen Tomac un ucrainian adus la studii gratuite si votat la Chisinau sa ajunga parlamentar in ParlamentulRomaniei, cel care negocia cumpararea de avioane F 16 si instalarea de scut antiracheta american in numele cetatenilor romani, Teodor Anatol Baconsky, teolog, ambasador la Paris, care in 2009 a adus 5 000 de voturi pentru Basescu, un vot pe secunda, apoi a ajuns ministru de externe si alti cacati PDL-isti fascisti criminali.

In Rusia o parte a ONG-urilor care-l ataca pe Putin sunt finantate de occident, iar in Romania toate ONG-urile sunt finantate de guvernele Romaniei pentru ca acestea sa controleze si sa distruga Romania si sa extermine natia romana la ordinul lui Soros-Israel

Am scris si scriu de 23 de ani despre faptul ca Romania e condusa, controlata, distrusa si jefuita si cetateni romani sunt vanati sau pribegi pe Terra si ucisi fara mila de asociatii, ONG-uri, fundatii, IMM-uri, ferme si agricultura privata sau prin programe guvernamentale particulare: cornul si vaca, rabla, prima casa, casa verde, marul si altele si toate acestea au patroni romani sau straini si pentru care se risipesc zeci de miliarde de euro anual si toata clasa politica guita precum PORCII: AUSTERITATE, CRIZA si RECESIUNE.

Am aratat si arat din nou cum e condusa si controlata Romania de aceste plosnitarii si pusculite nationale din bani publici, manipulate de disidenti-agenti-cartite pentru occident, America si Israel, cei care stabilesc soarta Romaniei si soarta fiecaruia dintre noi, numite: asociatii, ONG-uri, fundatii, IMM-uri si altele, particulare romanesti si straine.

Am aratat si arat cum lucreaza aceste plosnitarii si puculite din bani publici care in realitate sunt AGENTII DE SPIONAJ international, conduse si controlate de renumiti DISIDENTI sau CARTITE pentru occident, Israel sau America si care stabilesc SOARTA Romaniei si SOARTA fiecaruia dintre noi, iar romani dorm sau TAC.

Aceste plosnitarii si pusculite din bani publici ataca si inchid scoali, spitale, centre de cercetare si altele si pe care refuza sa le finanteze, prin membri lor din parlament sau guvernul Romaniei ori din comisiile prezidentiale Basescu-GDS-Tismaneanu si ICR-Patapievici sau reduc salariile si pensiile pentru ca asa SPUN EI si toata clasa politica dupa 1989, respectiv FSN-ul si ca nu sunt bani, dar pentru aceste plosnitarii si pusculite din bani publici sunt baniii,… si fara numar, fara numar, fara numar,..?

Aceste plosnitarii si pusculite din bani publici sau AGENTII DE SPIONAJ straine din Romania si finantate de natiunea romana de 23 de ani, au rol de manipulare, manipulare totata si falsificarea sondajelor de opinie in campania electorala sau sunt folosite pentru actiuni de strada, fiind MASA DE MANEVRA pentru SOROS-Israel in Romania si R. Moldova, iar o parte a acestor asociatii sau grupari paramilitare maghiare sunt folosite la actiuni teroriste sau diversiuni si atentate in tari din America de sud, asa se conduce AMERICA de peste 100 de ani, prin minciuna, jaf si sasasinete politice, vezi Kennedy si crime de tot felul, copii si profesori impuscati in scoli si altele.

Acesta e sistemul FASCIST CRIMINAL SI TERORIST PLANETAR impus de Soros-Israel pe Terra, iar in Romania aceste asociatii, fundatii si ONG-uri sau IMM-uri o numesc DEMOCRATIE, in care una se spune in campania electorala si alta se face cand politicieni ajung la gvernare sau in parlament ori la primarie si cu toti executa ordinele asociatiilor si a lui Soros-Israel si dupa cum se poate vedea nu au legatura cu nici un program politic, nici nu se respecta aceste programe politice, chiar daca ar mai exista pe ici sau pe colo asemenea programe politice, ci numai ordinele externe se executa si care se respecta cu strasnicie si devotament impotriva Romaniei si natiei romane.

Mai multe detalii in linkuri

1, https://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/…/romani…/

2, https://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/…/traian…/

https://www.facebook.com/pages/Noua-Ordine-Mondial%C4%83/143141262536653?fref=ts

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.