Nazismul,Capitalismul si Comunismul ideologii create de bancheri lumii. Marii bancheri ai lumii au finantat toate ideologiile


Regimul comunist din Rusia a fost instaurat de către bancherii de pe Wall Street, în colaborare cu agenţii lor din statele vest-europene. O altă idee tâmpită e aceea că Rusia a inventat comunismul. Comunismul este o creaţie a bancherilor Illuminati şi este o mişcare preponderent evreiească. Comunismul a fost introdus în Rusia pentru a-o distruge, pentru a o transforma într-o sursă de bogăţii pentru Occident. Sărăcia a venit de la ruşi?! Cu ce a venit, cu trenul sau cu avionul? Iar comunismul nu este al ruşilor, a fost introdus acolo cu forţa de bancherii iudeo-americani. Se pare că avem şi noi nesfârşite rezerve de prostie pur românească!

PS.
Bogatii sunt prezentati in mass-media ca niste oameni virtuosi, sunt sfintii lumii moderne, sunt inconjurati cu respect, li se cere sfatul, sunt luati ca model. Senzatia subliminala care se transmite este ca ei radiaza un fel de sfintenie. Saracii sunt prezentati ca niste pacatosi care merita fie dispretul fie compatimirea tuturor. Bogatii sunt niste adevarati asceti ai banului prin felul in care nu irosesc niciun dolar degeaba, saracii in schimb sunt niste netrebnici pentru ca nu stiu sa multiplice in mod magic banii precum bogatii.

Instaurarea comunismului în Rusia, la 7 noiembrie 1917, nu a fost – câtuşi de puţin – un act spontan, ci rezultatul unui amplu proiect secret (“Planul Marburg”), pregătit minuţios în afară Rusiei. Şi finanţat generos de marii “bancheri internaţionali”. În primul rând de cei de pe Wall Street: Jacob Schiff, J.P. Morgan, Otto Kahn, Paul Warburg, John D. Rockefeller, Edward Henry Harriman, Frank Vanderlip.

Comunismul a fost creat de Illuminati pentru a genera conflicte si haos prin opozitia cu capitalismul

Evreul Moses Mordecai Marx Levi (alias Karl Marx) şi prietenul lui, Friedrich Engels, au devenit membrii unei organizaţii numită „Liga celor drepţi”. Această grupare revoluţionară şi secretă din Franţa provenise dintr-o altă organizaţie, „Societatea celor patru anotimpuri”. Toate acestea erau filiale ale Iluminaţilor lui Weishaupt. Ideologia Manifestului Comunist a fost concepută în „Liga celor drepţi” şi era de mulţi ani în circulaţie, înainte de a se face cunoscut Marx ca autorul manifestului.

Marx a modernizat şi sistematizat planurile revoluţionare scrise cu 70 de ani înainte de Adam Weishaupt. Luptei contra capitalismului nu-i mai stătea nimic în cale. Marx a reuşit să transforme liga în ligă comunistă (1847). Astfel, se vede limpede cum Iluminaţii puneau în America şi Anglia bazele unor sisteme capitaliste, iar în altă parte instaurau sisteme anticapitaliste, zise comuniste, pentru a naşte un conflict. Machiavelli descrie scopul acestui sistem: omenirea să fie în permanentă discordie şi buimăceală.

http://dantanasescu.ro/…/illuminati-au-creat-comunismul-pen…

https://www.facebook.com/pages/Noua-Ordine-Mondial%C4%83/143141262536653?fref=ts

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Nazismul,Capitalismul si Comunismul ideologii create de bancheri lumii. Marii bancheri ai lumii au finantat toate ideologiile

  1. A.D. zice:

    Mda. Apoi au trimis trupe contra URSS, pana prin 1922. Au creat URSS, ca sa aiba cine le bate cu pantoful in masa la ONU si sa le spuna: „Va vom ingropa!”

    Citesc mai sus un titlu de articol: „Sistemul Capitalist a fost creat în favoarea bancherilor de pe Wall Street”. Mda, revolutia industriala din Anglia la Wall Street se gandea.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.