Politicienii jewmericani, bancherii evrei care conduc marile institutii financiare americane, politicienii jewropeni si bancile europene conduse de evrei, creaza, finanteasa si creaza fuziunea islamistilor radicali cu nazistii in Ucraina.


Grecia a polarizat intreaga atentie internationala, cum era si normal, avind in vedere repercursiunile care le poate avea iesirea Greciei din zona euro si UE si mai ales expunerea intregului circuit financiar international la mecanismele derivative „agatate” de economia Greciei pentru ani de zile, de sacalii finantelor internationale.

Insa, situatia in Europa, devine din punct de vedere al securitatii continentului, o problema din ce in ce mai mare. Cine amplifica acest fenomen al insecuritatii continentului european? Cine a facut-o dintotdeauna, America si aliatii ei din vestul Europei, cei din urma nu ar vrea razboi dar ar dorii debarcarea Presedintelui Putin de la cirma Rusiei si crearea unui mediu favorabil lor prin ducerea in sclavie neconditionata a tarilor europene si militarizarea continentului in fata unui dusman care nu exista, dar reactioneaza in conditiile in care legile internationale sint incalcate flagrant si ii este pusa in pericol securitatea teritoriala si a poporului.

Am luat la cunostiinta zilele trecute, din presa americana si nu numai, fenomenul fiind extrem de grav, de faptul ca in Ucraina, banii jewmericanilor si cu acordul lor, sint folositi de guvernul de la Kiev, pentru a crea fuziunea dintre „luptatorii”(teroristii) nazisti ucrainieni recunoscuti, din batalioanele Azov, Right Sector, Svoboda si altele, cu „luptatorii” islamisti radicalizati in zonele de unde vin sau din Ucraina.

Prin fuzionarea acestor grupari terorist naziste, pe banii contribuabililor americani si europeni, dar in interesul gastii evreiesti de la Washington, Kievul a format „batalioane ale mortii”, care se doresc a lupta impotriva gruparii militare organizate din estul Ucrainei, sau cum ii denumesc liderii ucrainieni, pro rusi, pentru ca isi apara dreptul lor la autodeterminare si teritoriul cistigat prin vot, ceea ce nu are cum sa fie pe placul jewmericanilor.

Insasi The New York Times, condus de gasca evreiasca, nu a putut sa evite acest subiect, pentru ca s-ar fi facut de ris si au pus in pagina un raport legat de fuziunea islamistilor radicali cu gruparile militare naziste ucrainiene generate, organizate si intretinute de guvernul de la Kiev, pentru a lupta impotriva trupelor din Donbas.

Acesti „luptatori” cu simbrie oferita de Washington, via Kiev, dau interviuri spunind ca ei au o singura tinta si anume sa o omoare rusi….

Cu citeva zile in urma, trei batalioane de luptatori radicali islamisti au fost debarcate in zona portului Mariupol, de catre organizatorii de la Kiev. Unul din batalioane, este constituit din extremisti musulmani din Cecenia si conduse de un „veteran” al gruparilor teroriste care se autodenumeste ca „Musulmanul”.

http://www.nytimes.com/2015/07/08/world/europe/islamic-battalions-stocked-with-chechens-aid-ukraine-in-war-with-rebels.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&module=photo-spot-region&region=top-news&WT.nav=top-news&_r=1

Batalionul cecen are si o denumire. Ca sa vedem cit de bine sint pusi la punct si organizati, acesti teroristi islamisti, batalionul se numeste Sheikh Mansur, o figura marcanta a teroristilor islamisti, din secolul XVIII. Acest batalion se subordoneaza nazistilor de la Right Sector, alaturi de un grup nationalist de extrema dreapta, White Hammer…

http://www.globalresearch.ca/ukraines-neo-nazis-stepan-bandera-and-the-legacy-of-world-war-ii/5373773

O alta grupare nazista, care actioneaza si ea in Ucraina si acum a fost trimisa in Donbas, este Azov, care foloseste ca emblema „cirligul lupului”, simbol asociat in totalitate cu nazistii SS…

http://www.theguardian.com/world/2014/sep/10/azov-far-right-fighters-ukraine-neo-nazis

http://www.vikingrune.com/2009/07/norse-runic-third-reich-symbols/

Ca sa fim mai exacti, banii aruncati in aceste grupari naziste de catre Kiev, vin si catre un grup destul de semnificativ de rasisti, grupati in „White Supremacists”, cu exeperienta in omoruri si lupte de strada in America.

Liderii de la Kiev, speculeaza traditia veche a ucrainielilor, favorabila nazistilor, imagine creata prin promotorul acesti miscari, Stepan Bandera, care a creat in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial, grupari paramilitare naziste, coorodonate de SS, de genul OUN-B, care a exterminat zeci de mii de evrei, iar actualii urmasi ai acelor evrei, finanteaza aceste grupari ca o ironie a sortii.

Dar acesti evrei, pentru bani renunta la orice, la identitatea lor, la obiceiurile lor, la credinta, la familie, si asa mai departe, ei neavind scrupule si respect fata de nimic in afara banilor….

Right Sector si Svoboda, au inteles ca sint vitali pentru interesele evreiesti conduse in regiune de Victoria Nuland, sotul ei, un alt evreu, Kagan si Joe Biden si au arborat semnele naziste chiar pe clariile guvernului de la Kiev, in sfidare fata de popor si dorinta ucrainienilor de a traii liberi.

http://www.globalresearch.ca/why-are-nazi-and-confederate-flags-on-display-in-kiev/5372042

Ca sa fie si mai aproape de acesti nazisti, americanii au „ordonat” guvernului marioneta de la Kiev sa includa in cel putin patru ministere, lideri ai gruparilor naziste ucrainiene, unul din ministere pe care il conduc nazistii, fiind chiar cel al Securitatii Nationale, ca o recunoaster a lor si pentru a colabora cit mai aproape cu guvernul de la Kiev, instituit de americani.

http://youtu.be/5SBo0akeDMY

O intreaga Media americana se face ca nu vede aceste fapte evidente si ascensiunea nazistilor la comanda Washingtonului, continuind sa scrie pe pagini intregi despre „agresiunea rusa” pe care inca nu a declansat-o, insa este posibil ca acesti „luptatori” adusi de Kiev, sa isi gaseasca in grup sfirsitul in estul Ucrainei….

Cu numai citeva luni in urma, fara rusine, presa americana condusa in totalitate de evrei, elogia aportul batalionului nazist in apararea Mariupolului, dar nu spunea nimic despre proveninenta acestui asa zis batalion si nici de faptul ca Presedintele Putin nu a dorit sa ii stearga de pe fata pamintului, lasind un glob intreg sa vada cine lupta pentru „libertate” in Ucraina si finantati de cine…

http://www.nytimes.com/2015/02/11/world/europe/mariupol-ukraine-port-city-braces-for-worst-as-rebels-close-in-again.html?_r=0

Deci vedem ce fel de „forte de eliberare si ale civilizatiei moderne” a adus Kievul pentru a lupta pe banii contribuabililor americani si celor din UE, parte din aceste finantari fiind efectuate indirect si de Romania.

https://firstlook.org/theintercept/2015/02/27/isa-munayevs-war/

The New York Times evita o caracterizare exacta a fenomenului si a acestor grupari naziste si radical islamiste..

Ce poate gindii Presedintele Putin si liderii rusi, cind vad la granita lor o desfasurare de forte militare care au in compozitie asemenea criminali platiti pentru a destabiliza zona si a omori oameni nevinovati, grupari care de-a lungul istoriei nu au avut nimic comun cu gasirea solutiilor de pace?

Cum ar putea Rusia accepta un asemenea pericol la granita, atit pentru integritatea Rusiei cit si pentru securitatea populatiei rusofone din zona estica a Ucrainei?

Cum ar putea fi opriti acesti debusolati mental, care pornesc din start in actiunea lor cu ideea de a ucide ce le iase in cale si li se pare ca este rus?

Pina unde pot merge acesti evrei finantatori ai „detasamentelor mortii” si cum pot crede ca asemenea caricaturi criminale, pot face fata unei forte de foc a armatei regulare a Rusiei?

Aducerea in zona a acestor scelerati radicali islamisti si nazisti, reprezinta un mare pericol pentru Ucraina si prezenta lor poate schimba total atitudinea toleranta de pina acum a Rusiei, cu implicatii grave pentru zona si populatia ucrainiana nevinovata dar si pentru zona est europeana.

Aparitia acestor terorsiti si mercenari islamisti pe strazile din Mariuopol a fost si este o surpriza de proportii pentru populatie, intelegind ca acestia le pun in pericol vietile printr-o eventuala riposta militara rusa.

Acestea sint activitatile pentru care SUA si Europa asa zis Unita, cheltuie banii contribuabililor fara nici un rezultat ci doar ca sa continue un circuit al pierderilor care baga bani in buzunarul unii grup de infractori financiari care privesc scene de cosmar de dupa perdea frecindu-si miinile.

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în ECONOMIE-FINANCIAR ( international). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.