Meriți omul care îți va dărui lumea întreagă și nimic mai puțin


Ai trăit atâtea povești de dragoste cu final nefericit. Ai suferit cu fiecare minut și nu ai cedat. Ai lăsat de la tine și ți-ai trădat visurile. Încetează să accepți atitudinea oribilă față de sine. Meriți, de fapt, mai mult.

În viață există o mulțime de lucruri cu care poți să te împaci: mâncare cu puține calori, pe departe cel mai bun serviciu într-un oraș bun, cumpărare hainelor de pe la mâna a doua. Unicul lucru cu care nu poți să te împaci este dragostea. Există o mulțime de lucruri fără nici o importanță în viața ta, dar dragostea nu trebuie să fie una din ele. Dragostea trebuie să fie diferită de banalitățile mediocre. Dragostea este mai importantă.

Niciodată nu trebuie să fii cu cineva care poate să plece și să nu se mai întoarcă. Nu trebuie să fiicu cel ce nu înțelege ce putere deține atunci când te ia de mînă, cu cel care nu-ți amintește în fiecare zi cât de mult însemni pentru el.

Ce meriți, de fapt? Totul. Ce meriți? Să-i fie dor cuiva de tine iemediat după ce ai ieșit după ușă, chiar dacă revii peste un minut. Meriți ca cineva, chiar dacă nu crede în povești, să îți spună prințesa lui, pentru că însemni atât de mult pentru el. Și tu să îl crezi omul tău.

Meriți ca cineva să lupte pentru tine fără să se gândească la capitulare. Meriți pe cineva care va împărți cu tine gândurile sale ascunse, pe cineva care va fi cu tine toată viața, pe cineva care știe să ierte și care mai degrabă ar fi fericit decât ar avea mereu dreptate. Meriți o pasiune mult mai puternică decât una de-o zi, o scânteie care nu se va stinge, ochi îndreptați numai spre tine. Meriți un om care are nevoie să te atingă permanent, când ești alături. Meriți pasiunea care va cutremura lumea ta interioară și va face inimile voastre să bată în unison. Dar meriți și sinceritatea unei iubii mari, responsabilitatea și încrederea ce ți-o poate oferi doar el.

Meriți senzația că ești dorită mereu, meriți lipsa dubiilor cu privire la rolul tău în viața lui. Meriți convingerea în faptul că viitorul tău e legat de această persoană. Meriți să te simți permanent în siguranță. Meriți ca orice dată semnificativă a relației voastre să fie ținută minte, meriți cadouri din suflet și flori, cumpărate pe drum de la serviciu. Meriți ca omul să cântărească oricare cuvânt, mai ales la plecare. Meriți scrisori, bilețele și alte chestii care te facă să înțelegi cât de mult însemni pentru el.

Meriți o atitudine specială. Meriți sărutul senzual, așa încât să-ți ia pământul de sub picioare. Meriți sentimentul care te face să te pierzi în timp, să încetezi să vezi diferența dintre trecut, prezent și viitor, pentru că în acest moment nu există timp. Simți cum gustul dragostei se împletește cu gustul eternității. Meriți să fii prezentată prietenilor ca fiind cea mai mare comoară de pe pământ. Meriți să treci prin odaie, ținută de mână, știind că omul de alături e mândru să fie alături de tine. Meriți un om care va fi mândru de posibilitatea de a fi mereu alături de tine. Care te va privi astfel, încât toate sentimentele lui pentru tine vor fi scrise la el pe față.

Meriți ceea ce nu este ușor. Meriți o dragoste complicată și greutăți, peste care să treceți împreună. Veți învăța mult din aceste provocări și o să începeți să luptați cu ele împreună. Insiști pe ale tale, dar sunteți împreună. Meriți o verificare a sentimentelor, după care vei dobândi o încredere profundă. Meriți o dragoste adevărată, epică, și nu o aventură trecătoare. Meriți să fii visul împlinit al cuiva. Meriți să mergi concomitent pe aer și prin foc, pentru că cele mai valoroase lucruri sunt greu de cucerit. Da, meriți toate astea, dar și jumătatea ta merită o fată, care-i va împlini toate visele.

Trebuie să corespunzi dragostei pe care o meriți. Prin urmare, fii un om care merită pacea și pacea îți va aduce dragostea.

http://novapost.ro/

Acest articol a fost publicat în SUFLET-INIMA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.