Top 10 adevăruri spirituale ce nu sunt predate în școală


de Michelle Walling

Cum ar fi lumea noastră azi dacă aceste 10 adevăruri spirituale ar fi fost predate în școlile noastre, promovate în mass-media și în cărțile noastre de istorie? Cum putem schimba sistemul pentru a introduce aceste teme generațiilor viitoare? Cum va fi lumea după recunoașterea cu succes al acestor adevăruri spirituale?

  1. Noi suntem fiinte spirituale într-o călătorie umană – Înainte de a coborî în  acest corp fizic, am planificat momentul în timp din care vom începe să ne trezim la cine și ce suntem. Pântecele mamei noastre a fost tunelul uitării, și ne-am asumat provocarea de a ne aminti foarte greu. Cel mai mare risc pe care ni l-am luat a fost acela de a nu ne aminti niciodată. Nu am fost niciodată deconectați de la sursa noastră de lumină, însă conexiunea a fost întinsă, foarte lungă și subțire pentru a ajunge la această densitate din această parte a universului. Provocarea noastră este de a consolida această conexiune și de a crește acest pilon al nostru de lumină prin amintirea și recunoașterea a ceea ce suntem cu adevărat.
  1. Sufletele noastre nu mor niciodată – ne schimbăm doar obiectivul. Ca o scânteie de lumină dinSursă, suntem infinit conectați la fluxul experienței. Când vine timpul să deconectăm cordonul vieții de la corpul nostru fizic, scânteia noastră se ridică în afara corpului fizic uman. Luăm experiența vieții noastre cu noi, dar obiectivul nostru este schimbat la un nivel ușor diferit de vibrație. Noi încă mai existăm ca persoana ce am fost în formă umană, precum și multe alte persoane ce am fost înainte. Fiecare viață se bazează pe experiență și înțelepciune.
  1. Totul este energie ce vibrează la o anumită frecvență – Toate lucrurile de pe pământ au conștiință, chiar pietrele și copacii. Tot ce există este conectat la „pomul vieții„, sau sursa de energie infinită. Ne putem conecta la conștiința copacilor și pietrelor și putem conversa cu ei/ele, reglându-ne pe frecvența lor de vibrație particulară. Corpurile noastre sunt 90% apă și pot fi programate și modelate pe o anumită frecvență de vibrație prin gânduri, sunete, culoare, și dragoste. Când înțelegem vibrațiile, putem înțelege cum tratamentele alternative și holistice pot vindeca orice boală din organism prin schimbarea vibrației apei.
  1. Gândurile noastre crează realitatea – Toate gândurile sunt energie care se manifestă în ceea ce vedem ca realitate. Întotdeauna fiind conștient de gândurile tale, este primul pas în co-crearea responsabilă a realității noastre. Este un concept simplu dar eficient pentru a schimba lumea în care trăim. Dacă fiecare persoană de pe pământ și-ar schimba gândurile față de pace și libertate nu ar fi nici un război sau tiranie. Concentrându-ne pe gânduri negative vom crea o frecvență vibrațională mai mică, iar concentrându-ne pe gânduri pozitive ne putem ridica frecvența de vibrație. Realitatea noastră este o manifestare a ceea ce creăm prin modele de gândire.
  1. Noi suntem cei care am așteptat aceste timpuri – Există multe rase ale ființelor de pe planetă în acest moment. Îngeri heruvimi, îngeri Serafimi, Arhangheli, Pleiadieni, Orionieni, Siriusieni, Arcturieni, Anunnaki ….. numind doar câteva. Ne-am oferit să fim aici în acest moment, pentru a răspunde apelului conștiinței Planetei Pământ care a strigat după ajutor. Am venit aici din alte galaxii, universuri, și cosmosuri. Mulți au venit aici de fiecare dată când a fost o șansă de-a realiza o „Epocă de aur”, după „Cădere”. Deși acele vremuri nu au fost de succes, toate acestea ne-au pregătit pentru acest timp.
  1. Cei mai mulți dintre noi s-au încarnat aici înainte – de multe ori, pentru a se  pregăti pentru această viață curentă. Există suflete care sunt aici pentru a fi arătătorii căii și lideri; și există suflete aici care au dorit să fie aici doar pentru a asista la creșterea vibrațiilor rasei umane în acord cu planeta, care va afecta sistemul solar, universul, cosmosul, și dincolo. Pentru cei care conduc de exemplu, școlarizarea noastră nu se oprește aici. Am avut multe „clase” de trecut cu scopul de a ne pregăti această încarnare. Sfera de aplicare a efectului acestui eveniment va fi pentru toată creația și este unul dintre cele mai mari secrete ale tuturor. Unii spun că ciclul încarnării s-a încheiat și prin această viață există posibilitatea de a ne elibera din roata karmei sau necesitatea de-a echilibra acțiunile noastre.
  1. Noi nu am fost niciodată singuri – Noi nu am fi putut exista aici fără ajutorul ghizilor spirituali și îngerilor sau ființelor înalt-vibraționale de lumină, care au făcut contracte cu noi pentru a ne ajuta la orientarea pe drumul către ascensiune. Ele există într-un alt nivel de vibrație sau dimensiune mai înaltă decât a noastră – astfel majoritatea dintre noi nu le putem vedea. Ei sunt întotdeauna cu noi și așteaptă cu răbdare ca să cerem ajutor, așa cum trăim pe o planetă a voinței libere. Ei respectă legile interferenței din cauza voinței noastre libere, dar dacă cerem cu bună intenție ei au moduri creative de manifestare a ceea ce cerem. Cele mai multe moduri de ghidare vin printr-un proces de telepatie, printr-o idee ce-ți vine în cap. Mesajele pot veni, de asemenea prin alți oameni – cei care pot intra în rezonanță cu acest nivel vibrațional, pentru a asculta ce au de spus.
  1. Timpul este o iluzie – Avem un trecut și suntem gata pentru viitor. Majoritatea particulelor noastre energetice (sufletele) există într-un loc „fără timp”. Timpul este creat pentru a experimenta și este parte a experimentului controlat. Meditația sau „a merge în interior” este cheia pentru revenirea în locul „fără timp”, unde se află toate răspunsurile.
  1. Ascensiunea nu implică să mergem undeva – Este o stare de-a fi, focalizarea conștiinței într-o frecvență de vibrație mai ridicată. Este ceea pentru ce am fost creați – să „mergem mai departe și să experimentăm”, pentru a reveni cu aceste experiențe înapoi la Sursă printr-o buclă infinită de co-creație și măiestrie. Principala răsplată a încarnării în adâncurile „iadului” în acest moment, este creșterea ca pasărea Phoenix din propria cenușă în fericirea și lumina iubirii. Acest lucru se realizează prin iubirea însăși.
  1. Iubirea este tot ce există – Găsirea și reconectarea prin a iubi din nou, este cel mai important lucru pe care îl putem face ca oameni. Sursa este iubire necondiționată, și suntem scântei din Sursă ceea ce înseamnă că suntem, de asemenea, iubire. Prin urmare, suntem ca căutăm. Iubirea necondiționată este cheia pentru a ne întoarce la Sursă.

Schimbarea începe cu fiecare persoană în parte care recunoaște aceste adevăruri. Noi nu suntem responsabili încercând de a convinge pe alții de propriul nostru adevăr, dar în schimb tot ce avem de făcut este să „fim” adevărul și restul ne va urma. Cum facem acest lucru? Să fiți exemplu vorbind adevărul vostru și apoi urmăriți schimbarea mondială în fața ochilor voștri. Devenind responsabili cu noi înșine, gândurile noastre și acțiunile noastre, vom face un mare salt către viitorul copiilor noștri și viitorul omenirii ca ființe spirituale într-o călătorie umană. Avem cea mai mare oportunitate din istoria pământului de a fi cea mai bună versiune a unei ființe umane din câte pot fi. Depinde pur și simplu de noi modul glorios prin care putem crea viitorul omenirii existând pe nava numită Pământ.

sursa : http://in5d.com/

http://burebista2012.blogspot.co.uk/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERAn(trezirea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.