Când au văzut-o ce face în această sferă transparentă, toţi au rămas cu ochii aţintiţi spre scenă.


Natalia Macauley, originară din Zürich, Elveţia, a impresionat întreaga asistenţă prezentă în platoul concursului DGST cu reprezentaţia ei uimitoare. La început, apariţia ei alături de o sferă transparentă nu dezvăluia nimic din ce avea să se întâmple, dar nu a durat prea mult ca toţi să rămână fără cuvinte şi cu ochii aţintiţi spre scenă.

Nu întotdeauna numerele prezentate în concursurile de talente au ceva special care rămâne în inimile şi în amintirea tuturor, însă coregrafia fascinantă pe care această tânără a realizat-o în cadrul audiţiilor este de departe una de excepţie.

Mişcările acrobatice de mare sensibilitate pe care le-a interpretat în interiorul sferei au încântat privirile tuturor. În reprezentaţia ei a împletit cu multă graţie mişcări acrobatice de circ cu elemente împrumutate din balet, iar rezultatul a fost unul remarcabil. Pe tot parcursul numărului, sfera se rotea creând un efect de plutire continuă.

Ce este cu totul deosebit este faptul că Natalia poate stăpâni această sferă care se închide şi se deschide cu multă lejeritate, iar întreaga coregrafie pare o plutire diafană. Arcuirea braţelor, a picioarele şi flexibilitatea întregului corp dau o notă de eleganţă în plus prezenţei scenice.

Era de aşteptat ca juriul, care până la finalul reprezentaţiei stătuse aproape cu respiraţia tăiată, să o răsplătească cu patru de „DA”, promovând-o astfel în etapa următoare a concursului.

http://www.livebiz.ro/

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.