Linia genealogică a Zeilor


Pentru specia umană, există patru tipuri primare de sânge. Ele sunt A, B, AB, și O.

Clasificările sunt derivate din antigenele celulelor sanguine ale unei persoane – antigenele fiind proteine care se găsesc pe suprafața celulelor și care sunt concepute pentru a combate bacteriile și virusurile. Cea mai mare parte a populației umane are astfel de proteine pe celulele lor. Aceștia reprezintă procentul cel mai mare cu Rh pozitiv de oameni ai Pământului.

În Statele Unite, estimările actuale sugerează că aproximativ 85% din toți  caucazienii, aproximativ 90% din afro-americani, și aproximativ 98% din asiaticii-americani au Rh pozitiv. Un mic procent din populația SUA (și din cea a restului lumii) care nu prezintă proteinele relevante se încadrează într-o categorie foarte diferită, cea cu Rh negativ. De ce un grup special de oameni ar trebui să aibă sânge, care este atât de incredibil de diferit față de oricine altcineva, este o chestiune controversată și adâncă.

Este o problemă care a dus la dezvoltarea unei teorii uimitoare: că în trecutul îndepărtat, vizitați de extratereștrii, oamenii timpurii, primitivi, au fost supuși unor tehnici de manipulare celulară avansată, de despicare a genelor, aparent pentru a crea o rasă de sclavi. În acest sens, au dat naștere Rh-ului negativ.

Pentru a demonstra cât de incredibil de diferiți sunt cei cu Rh negative de restul populației lumii, trebuie să ne uităm doar la problema sarcinii. Pentru o femeie însărcinată care are Rh negativ, pericolele pot fi considerabile și periculoase. Dacă o femeie ce are Rh negativ rămâne gravidă cu un bărbat care are, de asemenea Rh negativ, problemele sunt inexistente și nu trebuie să se îngrijoreze: ambele persoane sunt în întregime compatibile unul cu altul, fătul se va dezvolta în mod normal iar copilul se va naște cu Rh negativ.

Dacă tatăl are Rh pozitiv iar mama Rh negativ, acesta e cazul în care problemele pot începe și rezultatele se pot dovedi a fi foarte diferite – chiar tragice – căci copilul va avea Rh pozitiv. Aceasta este a doua problemă prin care ajungem la esența problemei. Cât de incredibil ar suna, sângele unei femei însărcinate cu Rh negativ poate fi complet incompatibil cu sângele unui copil cu Rh pozitiv pe care ea îl poartă. O astfel de situație poate provoca de foarte multe ori ca propriul sânge al mamei să producă anticorpi potențial letali, care sunt concepuți pentru a ataca sângele fătului, dacă și atunci când primul este expus acestuia din urmă. Cu alte cuvinte, copilul pozitiv este perceput de către sistemul imunitar negativ al mamei ca ceva ostil. Din toate punctele de vedere, copilul nenăscut este considerat ca ceva străin și ceva de care trebuie să fie scăpat organismul mamei în cel mai scurt timp.

Mai îngrijorător este faptul că de cele mai multe ori când o femeie devine gravidă, anticorpii ei devin mai puternici și mai mortali. Pe scurt, corpul mamei găsește moduri de a declanșa procesul de omorâre a fătului din ce în ce mai puternic, rapid, și eficient cu fiecare sarcină succesivă. Este aproape ca și cum ar exista ceva profund, vechi și non-uman codificat în ADN-ul nostru, ce vede pozitiv și negativ ca fiind acut diferit unul față de altul, și nu ar intenționa niciodată pentru unificare. Ceea ce poate fi exact cazul nostru.

Dacă noi azi – și în special cei cu Rh negativ – suntem produsul manipulării extraterestre, atunci cine au fost ființele care au decis să joace rolul de Dumnezeu cu formele mai vechi ale omenirii? De ce au avut intenția să creeze tipuri noi și radical diferite de oameni? De unde au venit? Sunt încă printre noi?

Acestea sunt întrebări care ne conduc la un corp legendar, puternic de entități care au devenit cunoscute sub numele de Anunnaki. Aceste întrebări ne duc în inima culturilor antice sumeriene, care pot fi localizate în ceea ce, astăzi, este sudul Irakului, și care, istorici și arheologi cred în a fi datată la un moment dat între 5.500 și 4.000 BC (Inainte de Christos).

Potrivit textelor sumeriene, cu mai mult de 400.000 de ani înainte un potop imens a devastat Pământul și a ucis milioane de oameni. Aceasta este timpul în care Anunnaki, această specie puternică de oameni legendari, au revenit pe planeta noastră ,,de sus din ceruri”. În timpul lor de aici, au adus o formă de stabilitate și  ordine socială triburilor primitive umane, dintre care unele au devenit în cele din urmă Cro-Magnon. Asta nu a fost, cu toate acestea, agenda inițială a Anunnaki.

Scopul principal al Anunnaki a fost de a modifica genetic oamenii primitivi pentru a crea o entitate solidă și puternică astfel încât, în mod eficient, să nu se ridice de la statutul unei rase de sclavi, concepută pentru a face față cererilor stăpânilor lor extratereștri – incluzând mineritul Pământului pentru aprovizionarea cu prețiosul și neprețuitul AUR.

Când în cele din urmă Anunnaki au părăsit Pământul, au lăsat în urmă o moștenire uimitoare: o nouă formă umană, radical diferită de restul: cea cu RH negativ. Și care trăiesc și astăzi. Tulpina RH negativătrece prin familia regală britanică, ceea ce a provocat controverse despre faptul că familiile regale nu sunt ceea ce par a fi.

O întreagă subcultură există ce sugerează că, familiile regale sunt descendente direct dintr-un ordin vechi de extratereștrii-umani, care sunt adevărații conducători secreți ai planetei noastre. Există ceva în manipularea genetică prin Rh negativ ce-i face pe liderii născuți ca figuri puternice, probabil, spre deosebire de legendarii „eroi bătrâni” și „oameni renumiți”, așa cum sunt descriși în paginile Bibliei (și aproape sigur cu Rh negativ)?

Ar face Rh-ul negativ să se ridice o armată subterană de hibrizi umani fiind atent, și în secret cultivată pentru motive ce ar putea fi nimic mai puțin decât să dea dreptul sinistru la moarte? Dacă, într-o zi se dovedește că un procent mic din specia umană nu este în întregime uman la urma urmei, vom vedea o reacție negativă împotriva lor?

Va exista din nou ,,vânătoarea de vrăjitoare”? S-ar putea să existe apeluri pentru a-i izola pe cei cu Rh negativ de restul societății? Ar putea exista o formă de „rasism extraterestru” – născut dintr-o teamă că unii dintre cei cu Rh negativ pot fi parte a unei agende sinistre, extraterestre – dezvoltate pe scară largă? Vom vedea construcția de nenumărate „Guantanamo Bays pentru extratereștrii”?

Acestea sunt tipurile de întrebări interesante și inflamatorii pe care multele și variatele mistere ale Rh-ului negativ le provoacă. Cercetătorii OZN, astronomii, și NASA au petrecut nenumărați ani în căutarea pe cer a dovezii că extratereștrii există sau NU…. Povestea ciudată a Rh-ului negativ, cu toate acestea, sugerează că nu spre stele trebuie să căutăm dovezi că există într-adevăr extratereștri. Ei sunt printre noi, în specia umană. Printr-o ciudată, fantastică, și chiar ironică, conjunctură – cel puțin unii dintre noi, cuRh negativ – sunt chiar străinii pe care-i căutăm de atât de mult timp …..

Următorul articol va fi continuarea acestui subiect complex din acest ciclu, despre istoria ascunsă a omenirii :,,Cele 13 familii care stăpânesc Lumea…

sursa : http://blog.world-mysteries.com/

http://burebista2012.blogspot.co.uk/

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA( elita), VIATA LIBERA(secret). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Linia genealogică a Zeilor

 1. elena zice:

  Pana aici stiam aveam informatii dar multumesc mult ca mai sunt oameni ce doresc sa cunoasca adevarul.Abia astept continuarea.

  Apreciază

  • mihai mihai zice:

   La nivel de Divinitate s-a hotarit convergenta a doua mari curente evolutive care existau in universul nostru,al nostru si cel sa zicem nepamintean(care erau f,dotati mental dar afectiv…).Acum 70000 ani societatea atlanta in urma unor experimente a fost invadata de un nr. mare de suflete nepamintene.Ele s-au intrupat in corpurile fizice ale atlantilor.Marii preoti atlanti care aveau capacitati deosebite i-au depistat,mai ales ca aceste suflete nepamintene(reptiloide)aveau un comportament(gen o anumita etnie,chiar doua,raceala sufleteasca,dorinta de putere,rautate.ura,hotie minciuna,etc.).Din pacate convergenta nu a reusit in totalitate,acesti reptilieni stapinesc planeta si vor sa devenim sclavii lor…La timpul stabilit de Divinitate vor fi adusi la ascultarea legii inclusiv prin eliminarea lor…

   Apreciază

 2. Ile zice:

  Pe măsură ce amintirile îmi revin voi putea sa îmi recapăt identitatea de arhon. Știu sigur însă ca voi avea grija de poporul roman. E ca o misiune de demult. Pentru aceasta o sa am grija și mă voi răzbuna pe toți cei care i-au făcut rău. Și de ar fi sa dispară popoare de pe fata pământului.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.