Lorzii drogati si pedofili din Parlamentul Britanic, trimit un copil in virsta de trei ani in Programul de Reeducare al Guvernului, pe motiv ca a fost confirmat ca fiind… extremist.


Mai exista vreo limita a nesimitirii a acestui sistem capitalist? Mai exista vreo “piesa”de jucat in cadrul acestui circ ieftin capitalist?

Marea Britanie a devenit o tara de referinta a capitalismului glumet si de ultima instanta, a disperarii capitaliste si ironiei.

Legislatorii britanici doresc sa forteze educatoarele de la crese si gradinite, sa identifice copiii cu tendinte … extremiste, chiar si pe cei ce deabia merg in picioare. Pentru asta sint platiti acesti legislatori, unii dintre ei fiind chiar pedofili dovediti.. dar nepublicati datorita unor interventii “de sus”.

Toate aceste masuri sint incadrate in programul Anti Terorist britanic.. propus de guvernul lui Cameron.

Toate directivele in acest sens sint cuprinse intr-un document de 39 de pagini eliberat de Home Office.

Asta in timp ce guvernul britanic face tot ce ii este la indemina pentru a proteja oligarhii si crima financiara generata de acestia, dar si…. “puternicii pedofili” transformati in Lorzi.

Vedeti ma jos cum arata aceste secaturi numiti lorzi, cuvint care pe intreg mapamondul se doreste a fi destinat corectitudinii si unei pozitii sociale generate de merite deosebite fata de comunitate. Comentariul lui The Independent este mai mult decit graitor si vom merge mai departe, pentru a vedea ce se intimpla si cum se manifesta, ce atitudine au cei ce dau lectii Romaniei si intregii lumii, cei ce se definesc ca fiind .. Lorzi.

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/threeyearold-child-from-london-placed-in-government-antiextremism-programme-10419346.html

http://www.standard.co.uk/news/london/london-child-aged-three-in-terror-alert-over-radicalisation-10418455.html

Acest copil in virsta de trei ani din Londra, este unul din sutele de tineri din capitalala britanica care au fost inregistrati ca “potentiali radicali si extremisti”…

Dupa cum relateaza The Evening Standard, 1.069 de persoane au fost puse pe “canalul” anti extremist guvernamental…

In momentul cind aceste persoane, chiar daca au virsta de trei ani, sint puse sub analiza, intreaga lor familie este urmarita. In 2014, peste 400 de persoane din Londra, sub virsta de 18 ani, incluzind si copii de gradinita au fost puse sub urmarire….

Dar aceste adevaruri au iesit la iveala, cu citeva zile in urma, surprinzator, exact in ziua cind Lordul John Sewel, Presedintele “ Lords Privileges and Conduct Committee” din Marea Britanie a fost surprins pe video cum tragea pe nari cocaina de pe sinii unei prostituate, inaintea unei partide de sex, cu o bancnota de cinci lire engleze. Evident ca Lordul era casatorit si dorea sa para un adevarat Lord…., dar era un drogat si golan cu aere de Lord.

Acest pervers, era in fruntea acelui comitet, tocmai cu sarcina de a fi responsabil cu conduita standard a lorzilor.. El a mai fost si Ministru in cabinetul lui Tony Blair, alta hahalera care a declansat razboiul din Iugoslavia, anuntind inceputul aecstuia, linga un brad de Sarbatori si cu cravata rosie…, de parca ar fi urat sirbilor: Merry Christmas..

Guvernul britanic este extrem de departe de a proteja publicul, incepind de la copiii foarte tineri din crese si gradinite, de pedofilii inraiti ascunsi in cotloanele Parlamentului Britanic si nu numai.

Aveti mai jos niste site-uri care va vor ingrozii si va vor edifica asupra imaginii unei “regalitati” si a unui guvern care judeca Romania si alte tari, un guvern care a construit conform perversitatii Albionului, o serie de catedrale, un guvern care se lauda ca, creaza mecanisme de charity peste tot in lume in ideea de a ajuta copii, un guvern care isi are sediul in capitala financiara a globului, un guvern care militeaza pentru pace, pentru relatii sociale de respect, pentru drepturile copiilor si femeilor si in realitate, vedeti mai jos cum stau lucrurile cu cei ce dau indicatii Romaniei si indemna popoare intregi la austeritate si atitudine civilizata…

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/03/06/britain-s-horrific-vip-pedophile-cover-up.html

http://www.theguardian.com/society/2015/feb/15/mi5-kincora-childrens-home-northwen-ireland-sexual-abuse

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/thatcher-stopped-officials-publicly-naming-sir-peter-hayman-as-suspected-paedophile-10020852.html

http://www.theguardian.com/politics/2014/jul/05/elm-guest-house-paedophile-network-allegations

http://www.theguardian.com/society/2014/feb/26/lobbying-paedophile-campaign-revealed-hewitt

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Reclame
Acest articol a fost publicat în EUROPA(Anglia), EUROPA(socanta). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.