ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte si anumite frecvente


Calin Petru Barbulescu

Acest articol se bazeaza pe cartea „Vernetzte Intelligenz” – Inteligenta in retea

Cercetatorii rusi au demonstrat faptul ca ADN-ul nostru poate fi reprogramat prin cuvinte si prin folosirea de anumite frecvente. Potrivit oamenilor de stiinta, doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru producerea de proteine. Cercetatorii s-au concentrat in special asupra studierii acestui subgrup de ADN in tentativa de a revizui si reclasifica informatiile stiintifice cunoscute in prezent cu privire la functiile, proprietatile si caracteristicile sale.

90% din ADN-ul nostru este considerat a fi „ADN rezidual”. Stiu ca termenul folosit poate starni cu usurinta indignare, dar in cadrul acestui articol vom prelua si folosi si noi termenul ca atare.

In mod interesant, cu cativa ani in urma, experimentele efectuate de cercetatorii rusi din domeniul biofizicii si al biologiei moleculare au indicat ca 7 la suta din ADN-ul nostru detine un rol mult mai important, nefiind nici pe departe „dispensabil”. Conform noilor cercetari, ADN-ul uman actioneaza precum o retea de internet, numai ca la nivel biologic, si cu un grad de complexitate net superior retelei virtuale.

Facand echipa cu cativa colegi de breasla, biofizicianul si biologul molecular rus Pjotr Garjajev, directorul cercetarii in cauza, a relevat faptul ca rostirea anumitor foneme are numeroase efecte asupra functiilor biologice ale corpului, precum si unele ramificatii de ordin psihologic si parapsihologic. Cuvintele pot influenta capacitatea corpului uman cu privire la clarviziune, intuitie, actele de vindecare spontana si de la distanta, auto-vindecare si tehnicile de afirmare. Cuvintele modifica inclusiv aura corporala, si pot influenta unele fenomene exterioare noua, precum starea vremii, de exemplu. Toate datele inregistrate pana in prezent ar putea da nastere unei noi ramuri ale medicinei, una care sa se concentreze exclusiv asupra modalitatilor in care ADN-ul uman poate fi influentat si reprogramat prin folosirea de cuvinte si de anumite frecvente, eliminand astfel nevoia de a recurge la interventii fizice pentru a anula sau a inlocui genele singulare.

Cercetarea poate fi sintetizata in 6 puncte esentiale:

1) Pentru explorarea procentului de 90% de „ADN rezidual” a fost necesara contopirea a doua ramuri diferite ale stiintei: lingvistica si genetica.

2) Rezultatele, constatarile si concluziile desprinse:

ADN-ul nostru nu este responsabil doar cu construirea corpului, ci serveste inclusiv ca o baza de stocare a datelor si o interfata de comunicare a acestora. Conform concluziilor lingvistilor rusi, codul genetic, in special cel al ADN-ului rezidual, se pliaza pe aceleasi reguli care guverneaza limbajele noastre umane. Pentru verificarea acestei ipoteze, ei au comparat regulile de sintaxa (modul de aranjare a cuvintelor pentru a forma propozitii si fraze cu sens), semantica (studiul semnificatiei in formele lingvistice) si regulile de baza ale gramaticii. Cercetatorii au descoperit ca alcaloizii ADN-ului nostru respecta o gramatica bine structurata, la fel ca toate limbajele umane. Prin prisma acestor rezultate, putem desprinde concluzia ca limbajele umane nu au aparut in mod accidental, ci ca sunt de fapt o oglindire a ADN-ului nostru. Cercetatorii au explorat, de asemenea, comportamentul vibrational al ADN-ului. Ei au concluzionat ca „cromozomii vii actioneaza precum computerele solitonice/ holografice, folosind radiatia laser a ADN-ului endogen.” Acest lucru inseamna ca au reusit sa moduleze anumite tipare de frecventa ale unei unde laser, cu care au reusit sa influenteze frecventa ADN-ului si, astfel, insasi informatia genetica. Structura de baza a perechilor alcaline de ADN este aceeasi cu cea a limbajului verbal uman.

3) Cum este posibil acest lucru? Prin folosirea de cuvinte si fraze, intrucat cuvintele, propozitiile si fratele emit o frecventa de vibratie atunci cand sunt rostite, fiecare necesitand o anumita intonatie. Astfel actioneaza asemenea unor mantre inclusiv asupra ADN-ului.

4) Substanta specifica ADN-ului care rezida doar in tesuturile vii, si care nu poate fi reconstituita in vitro, reactioneaza intotdeauna la vibratiile de frecventa ale limbajului produse de fasciculele laser, sau de lumina modulata, si chiar de unele unde radio, asta daca sunt selectate si folosite frecventele adecvate fiecarei substante vizate pentru reprogramare.

5) Explicatia stiintifica:

Antrenamentul autogen este o tehnica psihoterapeutica bazata pe concentrare pasiva asupra senzatiilor de ordin fizic. Este mai degraba inrudita cu tehnicile de meditatie decat cu cele de sugestie sau de hipnoza. Hipnoza poate avea efecte puternice asupra mintii si corpului uman, intrucat este absolut normal si natural ca ADN-ul nostru sa reactioneze la limbaj. Cercetatorii rusi au proiectat si folosit dispozitive care sa poata influenta metabolismul celular prin frecventele radio potrivite si prin lumina modulata pentru a repara defectele genetice. Garjajev si echipa sa de cercetatori au reusit sa demonstreze ca prin aceasta metoda cromozomii deteriorati sau distrusi in urma expunerii la raze X pot fi reconstituiti. Cercetatorii au reusit chiar sa inregistreze anumite tipare informationale ale unui cod genetic, pe care l-au transmis ulterior altui ADN, reprogramand astfel celulele unui genom pornind de la tiparul altui genom.

Conform spuselor lui Garjajev, experimentul in cauza a vizat masurarea potentialului vibratiilor si al frecventelor de unda asupra informatiei genetice, care se crede ca ar avea o influenta mai mare asupra formarii organismelor decat procesele biochimice ale secventelor alcaline.

Este binecunoscut faptul ca samanii si maestrii practicilor spirituale si ezoterice sunt de mult familiarizati cu potentialul trupului si mintii umane. Acestia au stiut dintotdeauna ca organismul nostru este programabil prin limbaj, prin puterea cuvintelor rostite sau gandite. Acum, multumita lui Garjajev si echipei sale, aceasta „teorie” a fost in sfarsit testata si dovedita stiintific. Fiecare individ trebuie sa lucreze asupra proceselor sale interne si sa dezvolte un nivel inalt de maturitate pentru a putea stabili o comunicare constienta cu ADN-ul sau. Relatia cu constiinta individului este guvernata, deci, prin frecventa vibratiilor si prin capacitatea de conectare la ADN-ul propriului corp prin intermediul practicilor de meditatie. Iata cum aceste rezultate intaresc ideea de interconexiune universala.

6) Echipa de cercetatori rusi a descoperit ca ADN-ul nostru poate genera tipare foarte bizare in conditii de vid, care pot avea ca rezultat chiar nasterea de gauri de vierme magnetice. Gaurile de vierme sunt considerate a fi echivalentul microscopic al asa-numitelor poduri Einstein-Rosen din vecinatatea gaurilor negre. Acestea sunt considerate a fi tuneluri care leaga intre ele zone indepartate din univers, prin intermediul carora informatiile pot fi transmise dincolo de orice limite spatio-temporale. Cercetatorii sustin ca acest proces de supracomunicare devine mult mai eficient pe fondul starilor de relaxare profunda. Conform parerilor emise de Garjajev si echipa sa, stresul, grijile sau hiperactivitatea intelectuala pot inhiba sau interfera cu aceasta forma de comunicare cu ADN-ul, distorsionand informatia genetica.

In cartea „Vernetzte Intelligenz” (Inteligenta in retea), Grazyna Gosa si Franz Bludorf explica in profunzime toate aceste conexiuni.

http://www.secretele.com/

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( adn). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte si anumite frecvente

  1. ghindar vasile zice:

    : ) este si un medic roman cu oarece cercetari in domeniul http://toni-victor-moldovan.blogspot.ro/2011/03/in-dialog-cu-cititorii.html !Nust daca l am vazut promovat de tine!

    Apreciază

  2. Nelu Puiu zice:

    Cea mai puternică formă de manifestare a ENERGIEI este GÂNDUL, datorită vitezei de propagare, mai mare chiar şi decât viteza LUMINII ! Astfel, trebuie să admitem O LEGE (celebră ) EXTINSĂ de forma : E = Mg . Vg . Vg , unde Mg este masa de mişcare a ,,gândomului ” (echivalentul similar fotonului) iar Vg este viteza gândului ! Este de înţeles că există o influienţă puternică a CUVINTELOR asupra genelor umane deoarece cuvintele reprezintă HAINA care îmbracă GÂNDURILE ! Dar… Gândurile pot fi Pozitive, Negative, Neutre sau Confuze, la fel ca şi materializarea LOR energetică (pozitivă, negativă, neutră sau confuză ) ! Aşadar, NOI reprezentăm REFLEXIA materializată a modului nostru de gândire !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.