Execuţie publică a Portului Naţional Românesc


festivalul-portului-popular-gura-raului

Şeful Institutului “ELIE WIESEL”, Alexandru Florian: “Orice român care se îmbracă în port naţional, fără să fie ţăran, este fascist, legionar”.

Nu cred că Naţiunea Evreiască, poporul ales de Dumnezeu să fie mitologic şi biblic, care a străbătut şi a învins istoria încă din antichitate, sfinţeşte această răstignire a poporului român. Sufletul evreiesc are identitate divină, cum au toate sufletele, ştiu, simt, cred că se desmărgineşte de această neinspirată şi deliberată afirmaţie. Portul naţional românesc este haina noastră strămoşească şi împărătească, sfinţii din Bisericile noastre poartă haine populare de parcă ne-ar fi primii strămoşi, inima noastră este cusută pe acest port naţional. Chiar dacă asta înseamnă moartea mea, mă ridic împotriva execuţiei publice a Portului Naţional Românesc, el a fost primul nostru Tricolor şi primul nostru strămoş. Mă închin lui în vecii vecilor!

Laurian Stanchescu
Membru titular, Uniunea Scriitorilor din România,
Preşedinte, Fundaţia “Ideea Contemporană”

Institutul „Elie Wiesel” este o instituţie de stat, plătită din banii publici şi ar trebui, la fel ca în celelalte instituţii de acest fel, să nu aibă în componenţă nomenclaturişti sau propagandişti ai comunismului. Cu toate acestea, în fruntea sa se află Alexandru Florian, care, de la 21 de ani, făcea propagandă comunismului!

În acest fel se explică faptul că în Legea 217/2015, la redactarea căreia Alexandru Florian a avut un rol primordial, aşa cum se spune în argumentul iniţiatorilor, comunismul nu este condamnat, alături de celelalte ideologii criminale, cum este fascismul! Şi asta deşi Parlamentul României a adoptat acum câţiva ani un Raport de condamnare a comunismului şi, deci, trebuia să se regăsească în acest act normativ cu prioritate între ideologiile interzise în spaţiul public, la fel ca şi în cazul propagandei fasciste!

Legea antilegionară, tupeul cu care Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, cere interzicerea unor mari personalități ale românilor, ca pe niște provocări deliberate al căror scop este crearea unui curent antisemit, cel mai bine pentru ei a unei mișcări antisemite radicale care să-i blesteme pe evrei în gura mare, pe străzile României. Acest lucru le-ar permite să arunce anatema la nivel intenațional asupra României, mai ales că unele țări, printre care și SUA, se știe că au “capitala” la… Tel Aviv și le-ar da tot concursul mediatic și nu numai!…
În același timp, o lege abuzivă, antiromânească, provocatoare, cum este această lege așa-zis antilegionară, mai poate avea rolul de identificare a rezistenței românești, de detectare a patrioților adevărați, pentru a ști și ei cu cine urmează să se lupte acum și în viitor…

Desigur, unii s-ar putea întreba ce fel de luptă și pentru ce? Ei bine, acest lucru ni-l spune foarte direct și clar Shimon Peres, fost președinte al Israelului între anii 2007-2014, care se lăuda într-o conferință publică, cu o aroganță extremă, că Israelul a CUMPĂRAT Manhatanul, România, Ungaria și Polonia (vezi video mai jos). Cu Ungaria și Polonia nu prea le-a mers, totuși. În schimb, America e toată a lor, la fel cum se pare că urmează să devină și România!!!

Evident, Alexandru Florian batjocorește lucruri și nume sfinte pentru poporul român! De câțiva ani practică intimidarea împotriva românilor iubitori de adevăr și împotriva instituțiilor care cinstesc valorile naționale.

http://ris.org.rs/

Reclame
Acest articol a fost publicat în EVREI.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Execuţie publică a Portului Naţional Românesc

 1. Carmenk zice:

  De azi inainte,pana la incheierea vietii mele lumesti,ma voi imbraca oriunde si oricand in hainele noastre nationale.Ceea ce va doresc si dumneavoastra. Tuturor.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Cocolino zice:

  Da cine-i jidanu asta imputit.?
  .

  Apreciat de 1 persoană

 3. Florin S. zice:

  Compartamentul subumanului asta sfideaza nebunia.Bai stupidule ,te iei si de portul national,te iei de ale noastre pe banii nostri.Vrei sa fii prieten cu noi,nu cred ,tu esti terorist fata de portul nostru national si identitatea noastra.

  Apreciază

 4. Nimeni ! Niciodatã ! Indiferent cine ! Nu mã poate obliga sã nu mã îmbrac în portul NAŢIONAL ROMÂNESC ŞI NU PERMIT LA NIMENI SÃ-MI DEFÃIMEZE STRÃMOŞII ,CARE SI-AU DAT DAT VIAŢA PENTRU ROMÂNIA !!!

  Apreciat de 1 persoană

 5. vasile aurelian balanica zice:

  Du-te-n mata….In jidania matii, acolo unde ti-e locul ! Cum de nu te-a vandut Ceausescu si pe tine ? Poate ca nu esti destul de bun pt ai tai… Nu-i bai, va veni si ea, ziua scadentei….

  Apreciază

 6. suditu catalin zice:

  oare leprelor astea cu institutele lor de kkt platite din zeciuiala alora de mai misca ceve prin tara asta chiar trebuie sa le facem glonturi din argint? ca daca doar asa scapam de ei hai sa scapam de ei!

  Apreciază

 7. cine e tampitul asta care iai bate joc de noi romanii si de portul nostru ? si de ce il lasam?

  Apreciază

 8. gyon0101 zice:

  oare nu poate sa SUGA PULA tuturor romanilor ,el si toata clica jidaneasca care a distrus tara asta

  Apreciază

 9. VOI PURTA PORTULPOPORULUI MEU PINA LA MOARTE DACA VA FI CAZUL VOI CUMPARA SI PISTOL SA IL APAR

  Apreciază

 10. Dimitriu Daniel zice:

  … daca asta e instititut, eu declar cu mana pe institut, ca imi tai institutul, in fatza institutului .ulii svaitzer….

  Apreciază

 11. ekaterina zice:

  Tocmai am cumparat o camasa cu motive populare romanesti cusute pe ea. Astept la finalul lunii sa o imbrac de ziua iei romanesti (24 Iunie)sa ma vada „porcul”care primeste salariu gras din impozitele platite de noi.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Corneliu Ionescu zice:

  sa ne spuna,WAISALUL,aista cine-o adus,”COMUNISMUL”in ROMANIA si apoi sa marga iute la originea,sa

  Apreciază

 13. Alexandru Florian are dreptate cand sustine ca cei care poarta costumul national sunt fascisti. Asa este. EU sunt cel mai mare fascist al acestei tari pentru ca sustin cu tarie datinile romanesti mostenite din tata in fiu de peste 10000 de ani,sustin cu tarie independenta si unitatea teritoriala a Romaniei in care m-am nascut, sustin cu mult respect si dragoste amintirea eroilor neamului Romansc care si-au dat viata pentru existenta Romanie, ma plec cu deosebita veneratie in fata regilor Romaniei care sub comanda lor s-a infaptuit Romania Mare, precum si a marilor generali ai armatei Rome care prin devotamentul lor patriotic si prin aportul lor la dezvoltarea razboaelor s-a infaptuit unirea tuturor teritoriilor romane intr-un singur stat national roman! Da dle Florian, sunt un mare fascist si nu va exista nimeni pe acest pamant care sa ma determine sa-mi schimb sentimentele fata de tara mea ROMANISA! D le Florian vei fi blestemat pe toata viata ta de catre poporul Roman! Sa dea Dumnezeu ca ceiace doresti Romaniei sa se aplice familiei tale , copiilor si urmasii urmasilor tai.AMIN.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.