SURPRIZĂ la Moscova. Biserica cere SCHIMBAREA conducerii ‘corupte și cinice’ a Rusiei


Vedeti cum biserica se baga peste tot? Ce treaba are asa zisa credinta in Iisus, biblia, etc. cu politica?? Asta inseamna viitorul pentru toti prostii care cred ca religia, oricare ar fi ea, este buna. Da…este buna pentru cei care sunt la butoane, si nu pentru noi popoarele care suntem slugile lor. Pentru voi credinciosii care inca mai credeti ca e buna religia, aveti grija ca asta e viitoarea inchizitie.

Un purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Ruse le-a cerut credincioșilor ruși să înlocuiască actuala elită politică „epuizată, coruptă și cinică” cu una „credincioasă”.

Vsevolod Ciaplin, purtător de cuvânt al Bisericii, citat de site-ul de știri rus Lenta, a declarat duminică: Rusia suferă de pe urma „cinismului excesiv care macină părți mari din elita politică și economică, și aceasta împiedică Rusia să meargă înainte”, a mai spus Ciaplin duminică, vorbind la un forum internațional al tineretului creștin ortodox la Kazan, în Rpublica Tatarstan.

„Astăzi, credincioșii trebuie să ia locul elitelor epuizate, corupte și cinice, să-și exercite acțiunea civică la nivelul satelor, orașelor, regiunilor, al țării întregi ca și al lumii.”

Deși Constituția definește Rusia ca un stat laic, Biserica Ortodoxă se bucură de un tratament special din partea conducătorilor, inclusiv a lui Vladimir Putin.

Mai mult decât în România, liderii Bisericii Ruse sunt subiect de ironii sau atacuri în presă din cauza opulenței afișate: mașini de lux și yahturi șic pentru vacanțe.

Or, Ciaplin a îndemnat elitele să se întoarcă de la opulență înapoi la idealurile creștine:

„Astăzi, trebuie să demonstrăm că există oameni în această țară care vor să schimbe lucrurile, aici și în lume, bazându-se nu pe interese pragmatice și, cu atât mai puțin, pe motive imorale, ci pe acele valor supreme pe care ni le dă tradiția crestina„

Tinerii intră într-o „buclă a morții”, a spus Ciaplin. Condamnând grupările teroriste, oficialul Bisericii a declarat că tinerii ar trebui să se bucure de oportunitatea unor afaceri la ei în țară.Purtătorul de cuvânt a criticat aspru și Statul Islamic, a cărui ideologie romanțată și cosmetizată atrage mulți nefericiți tineri din Rusia.

Protopopul Vsevolod Ciaplin este președintele Departamentului Sinodal pentru Cooperarea Bisericii cu Societatea, din cadrul Patriarhiei ruse.

http://www.stiripesurse.ro/

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(Rusia), RUSIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la SURPRIZĂ la Moscova. Biserica cere SCHIMBAREA conducerii ‘corupte și cinice’ a Rusiei

  1. xaeus zice:

    Credincioasa cui ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.