PDL-ul este un partid creat exclusiv de americani pe modelul democraților americani,cu aceleași viziuni neo-liberale adică feudale…


unde absolut nimeni nu mișcă în front împotriva intereselor partenerilor occidentali. PDL-ul nu a dispărut el a fost rebrănduit cu concursul lui Crin Antonescu,pe care îl are alături de Johannis. PDL-ul este marele câștigător al alegerilor din 2014: după 10 ani de guvernare genocid și monstruoasa PDL se va întoarce.

Propagandiştii băsişti, plătiţi sau voluntari, desfăşoară pe bloguri, site-uri, formuri şi comunităţi online, o campanie furibundă și dezgustătoare , menite să creeze confuzie , dezinformare și să atenueze nemulțumirea și iritarea generală a populației din România. Unii dintre ei se declară fățiș susținători ai puterii , dar alții se deghizează în naționaliști , legionari , sau ortodocși practicanți pentru a manipula pe cei care nu știu jocurile de culise. Am citit o mulțime de articole și comentarii la articole de pe bloguri , în care răspândesc tot felul de idei aberante și mincinoase , care nu au alt scop decât să creeze diversiuni și dezinformare în masă. Alții speculează latura ortodoxiei și apelează la sfaturile sfinților părinți !

In 2009 au loc alegeri prezidentiale si Sarpele veninos Basescu pentru ca sa fie reales vine cu REFERENDUM pentru reducerea numarului de parlamentari, aceasta fiind o inselaciune si cacealma spurcata, iar dupa ce a fost reales a uitat si el si guvernul Boc de acest REFERENDUM si sa-l puna in plicare prin legi electorale bine puse la punct si au inceput sa scumpeasca benzina si sa reduca salariile si pensiile si sa inchida scoli si spitale si sa disponibilizeze sute de mii de romani.

Citește mai departe pe dantanasescu.ro

http://dantanasescu.ro/…/diversiuni-si-propaganda-basista-l…

https://www.facebook.com/Noua-Ordine-Mondial%C4%83-143141262536653/timeline/

Acest articol a fost publicat în POLITICA ( USR, PLUS,PDL,PNL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.