Biserica Ortodoxă Rusă sprijină decizia lui Putin de a interveni militar în Siria: Războiul împotriva terorismului este SACRU!


Cum se impaca religia crestina cu moartea unor oameni? Asa fac si musulmanii care duc jihadul. Halal religii care sunt de acord cu CRIMA!!
Ca noi ceilati din lumea asta stim ca altfel nu se poate, e altceva, dar tu care spui prin cartile alea asa zis sfinte ca nu ai voie sa omori, nu ar trebui sa te bagi in asa ceva. Doar ca religia este prima curva politica.

Biserica Ortodoxă Rusă sprijină deplin planul Moscovei de a interveni militar în Siria, pentru a ajuta regimul președintelui Bashar al-Assad. Anunțul a fost făcut de un înalt cleric al Bisericii Ortodoxe Ruse, Vsevlod Chaplin. El a precizat că și reprezntanții celorlalte religii importante sunt de acord cu intervenția militară a Rusiei în Siria.

”Avem un consiliu inter-religios în Rusia și pot spune, cu toată încrederea, că declarația comună a acestui consiliu, care reunește ortodocși, musulmani, evrei și budiști, va sprijini decizia autorităților ruse. O decizie prin care statul nostru își asumă din nou un rol special în Orientul Mijlociu, în mod special în Rusia”, a spus Vsevolod Chaplin reporterilor ruși.

Înaltul prelat a mai spus că terorismul este principala amenințare cu care se confruntă omenirea. ”Oricum ar încerca ei să justifice terorismul, nu poate fi justificat. De aceea, orice luptă împotriva terorismului este un act moral, am putea chiar să îl numim un război sfânt”.

”Țara noastră a fost mereu conectată la protejarea celor slabi și oprimați, așa cum sunt creștinii din Orientul Mijlociu, care sunt acum victime ale unui genocid. Rolul Rusiei a fost mereu acela de a apăra pacea și pe oamenii din Orientul Mijlociu”, a continuat Chaplin, insistând că principalul obiectiv al operațiunii ruse din Siria nu este îndeplinirea unor ambiții politice sau economice , ci protejarea protejarea celor aflați în pericol.

http://www.activenews.ro/

 

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(Rusia). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.