Producătorul unui „robot emoţional” îi pune pe cumpărători să semneze un contract. Ce se întâmplă dacă fac sex cu Pepper


Creatorii „robotului emoţional” Pepper îi pun pe cei care cumpără sau închiriază androidul să semneze un contract prin care se obligă să nu facă sex cu acesta.

Robotul Pepper, dezvoltat de compania japoneză SoftBank, poate fi cumpărat pentru echivalentul a 1.800 de euro sau închiriat pentru 345 de euro pe lună.

Cei care intră în posesia lui Pepper nu au voie nici să îl reprogrameze sau să dezvolte aplicaţii pentru acesta. În cazul în care aceste clauze sunt încălcate, robotul reintră în posesia SoftBank.

Pepper a fost gândit ca un companion pentru oameni. Potrivit creatorilor săi, robotul poate „citi emoţiile”, oferi sfaturi şi susţine conversaţii uşoare. Pepper poate mima emoţii umane precum iubirea sau empatia.

În ciuda restricţiilor impuse de producător, programatori din Japonia au creat deja sâni virtuali pentru Pepper. Mai mult, aceştia l-au reprogramat astfel încât să „geamă” atunci când este atins.

mai este un video aici:

http://www.gandul.info/it-c/producatorul-unui-robot-emotional-ii-pune-pe-cumparatori-sa-semneze-un-contract-ce-se-intampla-daca-fac-sex-cu-pepper-14737574

Acest articol a fost publicat în STIINTA-TEHNOLOGIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.