Top 10 cei mai toxici adjuvanți din compoziția vaccinurilor


Subiectul adjuvanților din compoziția vaccinurilor nu este în prezent un subiect deplin dezbătut, pentru a informa populația despre pericolele ce stau în vaccinuri. Si asta se pare că se face premeditat, în timp ce parlamentele țărilor din așa-zisa democrație se grăbesc să promulge legi ce obligă vaccinarea copiilor.

Sistemul medical, care a fost, în esență, căsătorit încă de la începuturile sale cu Big Pharma de cătreRockefeller (a se citi articolul de pe blog : http://burebista2012.blogspot.ro/2015/09/medicina-occidentala-este-medicina-lui.html ), minimalizează prin rutină ideea că acești adjuvanți sunt destul de nocivi.

În realitate, mulți sunt cunoscuți ca substanțe cancerigene. Medicina occidentală tinde, de asemenea, să se scuze spunând că acesta este un caz de „beneficiu vs. risc”, și că beneficiile depășesc riscurile – dar neavând în vedere tona de remedii alternative naturale și faptul că acești adjuvanți pot rămâne în corpul tău pentru totdeauna. Enumăr mai jos 10 dintre cei mai comuni adjuvanți toxici din vaccinuri și după ce veți citi despre fiecare în parte, vă rog să vă gândiți dacă credeți că putem numi cu precizie vaccinurile un „bun medicament”, dat fiind faptul că acești 10 adjuvanți sunt injectați direct în fluxul sanguin (astfel ocolind complexul sistem imunitar al ființei umane care este format din aură, piele, sistemul digestiv și sistemul intern celular) al fiecărui pacient ce primește acel vaccin.

 

Ca să aveți confirmarea că acești adjuvanți sunt într-adevăr adăugați în vaccinuri, uitați-vă în listele oficiale ale CDC (Center for Disease ControlCentrul pentru Controlul Bolilor din SUA) aici :http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/additives.htm , precum și pe alte site-uri, cum ar fi aici :http://vaccines.procon.org/view.resource.php?resourceID=005206 .

Adjuvantul toxic nr.1: Mercurul (Thimerosal sau Thiomersal)  

Mercurul, ceea ce constituie 49,7% din thimerosal (sau thiomersal), a fost cunoscut pentru un timp foarte lung a fi un agent foarte toxic. Mercurul a fost întotdeauna iubit de alopatie, încă de la începuturile sale; în fapt, cele 3 tratamente principale ale alopatiei timpurii a secolului al 19-lea au fost flebotomia, chirurgia și injectarea de metale grele toxice cum ar fi plumbul și mercurul pentru a disloca pretinsa boală! Expresia „nebun de legat” vine de la observația că manufacturierii de pălării timpurii, foloseau mercur în pâsla pălăriilor, iar subiectul devenea nebun datorită inhalării acestuia.

Numeroase studii ce au fost efectuate cu privire la toxicitatea mercurului, cu dovezi, au dus la: infertilitate, gastrită (o etapă precanceroasă a cancerului gastric), neurodegenerescență, anomalii mitocondriale, sindrom nefrotic, apoptoză (moartea celulelor) și autism, totuși (Agenția Internațională – IARC- pentru Cercetare în Domeniul Cancerului, sub auspiciile OMS – creată de Rockefeller) refuză în continuare să recunoască, că mercurul poate fi cauza cancerului, lăsând mercurul clasificat la clasa 2b, posibil cancerigen (spre deosebire de clasa 2a substanță cancerigenă probabil sau clasa 1 cancerigen definit). Studiul de mai sus despre moartea celulelor a concluzionat:

,, Mercurul (Hg) este un metal foarte toxic care poate exercita mai multe efecte adverse, ceea ce duce în cele din urmă la moartea celulei. Înainte de a cauza moartea celulei, mercurul intră în celule și afectează diferite obiective intracelulare.”

Deoarece thimerosal conține aproximativ 50% mercur în componența sa,  vaccinurile cu un raport de 1: 10.000 (sau 0.01% timerosal) au aproximativ 50 mg / L mercur, ceea ce depășește cu 0.2 mg / L nivelul periculos de reglementare a toxicității pentru mercur. Conform standardelor SUA și cerințelor de gestionare a deșeurilor periculoase Federale, orice vaccin cu acest nivel de thimerosal trebuie să fie tratat ca deșeu periculos și eliminat.

Adjuvantul toxic nr.2 : Aluminiul 

Aluminiul (Al) este un alt metal care, la fel ca mercurul este extrem de nociv pentru sănătatea umană. Aluminiul este un metal de „lumină”, mai degrabă decât un metal greu precum plumbul și mercurul, dar efectele sale asupra sănătății sunt devastatoare totuși. Ca adjuvant în vaccinuri, aluminiul este în mod normal amestecat în vaccin sub formă de sare, de exemplu ca fosfat de aluminiu și hidroxid de aluminiu. Acest studiu a pus în mod special întrebarea: „Adjuvantul aluminiu din vaccinuri: oferă condiții de siguranță?” Și a constatat că NU. Alte studii au implicat aluminiuL în dezvoltarea insuficienței cognitive, neurotoxicitatea (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25243176 ), Alzheimer și autism. (Trebuie remarcat, totuși, că este posibil să se ia aluminiu și din aer, apă, datorită vestitelor chemtrails, împrăștiate pe cer de către avioane specializate peste tot în lume. Acesta ca și mercurul se elimină foarte greu din organism. Un exemplu în acest sens este zeolitul, o matrice de silicați de aluminiu, care este de fapt un supliment de sănătate spectaculos ce poate elimina în condiții de siguranță toxinele ca mercurul din organism).

Adjuvantul toxic nr.3 : Celule diploide umane (de la fetuși avortați) 

Credeți sau nu, țesutul ADN fetal este folosit în culturi de vaccinuri, deghizat sub numele de celule diploide. O celulă diploidă este pur și simplu o celulă cu un set dublu de cromozomi. Aceste celule sunt celule umane, derivate din țesut de copii sau fetuși, dintre care unii sunt cu siguranță abandonați! Acest lucru se întâmplă de peste 50 de ani. Două tulpini diferite de culturi de celule diploide umane realizate din fetuși au fost folosite extensiv pentru producerea vaccinurilor de zeci de ani. Unul a fost dezvoltat în Statele Unite ale Americii în 1961 (numit WI-38), iar celălalt în Regatul Unit în 1966 (numit MRC-5).

Info aici: http://www.immunizationinfo.org/issues/vaccine-components/human-fetal-links-some-vaccines

Mulți oameni, religioși sau nu, sunt de înțeles de a nu permite ei înșiși ori copiii sau nepoții lor să fie injectați cu țesutul unor fetuși avortați. Ați vrea să fiți injectați cu asta? Guvernele ne vor obliga să o facem dacă îi lăsăm !! Există ramificații etice majore aici, să nu mai vorbim de probleme de sănătate grave. Un studiu realizat de Dr. Deisher a găsit o legătură între injectarea de celule diploide umane și autism : http://www.ms.academicjournals.org/article/article1409245960_Deisher%20et%20al.pdf .

La baza acestei concluzii se află faptul că atunci când injectați ceva străin în corpul vostru, celulele fie îl va asimila (prin care ADN-ul uman străin va fi transportat în nuclee și va fi integrat în genomul gazdă, care duce la schimbări de fenotip) fie îl va ataca (ceea ce înseamnă că va dezvolta un răspuns autoimun, ceea ce duce la boli autoimune [tulburare din spectrul autismului] ASD). Oricum, ADN-ul din fragmentele reziduale fetale umane din vaccinuri poate fi una din cauzele de autism la copii. Studiul Dr.Deisher a concluzionat:

,, In programul de vaccinare al copiilor, punctul de schimbare în tulburarea Autistă coincide cu introducerea de vaccinuri fabricate folosind linii de celule fetale umane, care conțin contaminanți fetali și retrovirali. Acest model a fost repetat în SUA, Marea Britanie, Australia de Vest și Danemarca. Astfel, creșterea numărului de copii cu autism este direct legată de vaccinurile fabricate prin utilizarea de celule fetale umane.”

Aș recomanda, de asemenea un documentar fantastic „Injectarea Letală” a lui Clint Richardson, unde se pătrunde în problema celulelor diploide avortate și oferă o cercetare și analiză de viitor :

Adjuvantul toxic nr.4 : Celule de animale

Aproape toate vaccinurile au nevoie de ceva în care cultura (de celule) să crească, și asta înseamnă în mod normal, celule de animale. Tot felul de animale sunt folosite pentru acest lucru, inclusiv pui, porci, câini, maimuțe, cai, iepuri, vaci și multe altele. Toate aceste celule de animale rămân în urme mici în vaccin, așa cum este recunoscut de către FDA (Departamentul Federal pentru Alimente și Medicamente al SUA). Acest lucru înseamnă că atunci când permiți ca un vaccin să fie injectat în corpul tău, permiți intrarea ADN-ului unui animal în corpul tău, care, desigur, sunt proteine de celule străine. Este într-adevăr o idee bună asta? Consideră că :

– multe vaccinuri conțin derivate din albumina din ou, care este responsabilă pentru o mulțime de reacții alergice, conform acestui studiu;

– viruși porcini au fost descoperiți în vaccinul Rotarix, pe care FDA l-a suspendat în 2010;

– vaccinurile antipolio din anii 1960, care conțineau celule de maimuță, au fost contaminate cu un virus cunoscut sub numele de SV40 (virus simian 40). Mai târziu s-a demonstrat că a provocat cancer pe scară largă.

Noi vaccinuri sunt acum în curs de elaborare, care conțin celule de câine (de exemplu, Flucelvax). În plus, albumina poate fi derivată de la om, dar este încă o problemă. Acest studiu a ajuns la concluzia căefectele adverse au fost extrem de neraportate de către corporațiile ce fabrică acestea, și există suspiciunea că au temeri cu privire la siguranța lor.

Marti Oakley într-un articol intitulat ,,Vaccinuri: ADN uman și animal” (http://www.activistpost.com/2011/05/vaccines-human-and-animal-dna.html) scria: ,,Liniile de celule, care pot fi obținute de la copii avortați, pot dura zeci de ani și sunt dezvoltate dintr-un singur tip de celule. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că, după cultivarea continuă aceste linii încep să se transforme în agenți cauzatori de cancer. Dacă aceste linii de celule ar face acest lucru în mod spontan în laborator, care sunt șansele de a face același lucru în interiorul corpului uman unde cultura nu se termină niciodată? Suntem injectați prin vaccinare cu celule ale altor ființe umane; cu celule ale altor mamifere. Oricare ar fi scopul inițial urmărit de vaccinuri, este evident că prea puțin este cunoscut sau recunoscut ceea ce privește potențiala afectare de către partea adversă a co-amestecării ADN-ului de oameni și animale, precum și potențialul încrucișat de contaminări virale și bacteriene, care pot apare.”

Adjuvantul toxic nr.5 : MSG (Monoglutamatul de sodiu) 

MSG este sarea de sodiu a acidului glutamic (glutamat), care este unul dintre aminoacizii sau proteinele de construcție a moleculelor. Acidul glutamic liber este un neurotransmițător cu care creierul, sistemul nervos, ochii, pancreasul și alte organe trebuie să funcționeze și să înceapă anumite procese în corpul nostru. MSG a devenit cunoscut prin a fi un ingredient ascuns în multe alimente, care creează iluzia de proteine fiind prezent în ceea ce mâncăm – când de fapt nu sunt cu adevărat. În 1959, FDA (Food and Drug Administration) a etichetat MSG ca „general recunoscut ca fiind sigur” (GRAS), dar de atunci s-a recunoscut existența unui „Simptom Complex MSG”, care este descris cu reacții pe termen scurt. Acestea includ numeroase efecte adverse pe care oamenii le experimentează după ce mănâncă MSG, cum ar fi: amorțeală, dureri de cap, oboseală, dezorientare și palpitații ale inimii.

 

În ciuda rating-ului GRAS, FDA a comandat un studiu privind MSG în 1995 (http://jn.nutrition.org/content/125/11/2891S.full.pdf ),  probabil din cauza unor oameni ce se plângeau de „Sindromul Restaurantului Chinez”. Acest studiu a constatat că Simptomul Complex MSG poate implica simptome, cum ar fi : senzație de arsură, presiune facială, dureri în piept sau dificultăți de respirație, durere de cap, greață, palpitație, amorțeală, furnicături, bronhospasm, somnolență, slăbiciune.

Cât de mulți oameni sunt sensibili la MSG? A fost estimat de până la 40% (http://www.truthinlabeling.org/Proof_AdverseReactions_AR.html ). Dr. Russell Blaylock, un neurochirurg certificat și autor al „Excitotoxinele: gustul care ucide„, a făcut cercetări considerabile peMSG. El îl numește o excitotoxină, ceea ce înseamnă că supraexcită celulele până la punctul de deteriorare sau deces, provocând leziuni ale creierului la diferite grade, și potențial de declanșare sau agravare a sclerozei amiotrofice laterale (ALS, boala lui Lou Gehrig), Parkinson, și Alzheimer. Toate cele trei boli se pot dezvolta treptat.

De ce este MSG utilizat în vaccinuri? Este folosit pentru că este un stabilizator care previne sau încetinește oxidarea sau deteriorarea de către lumină. Pe acest sitehttp://www.harpocratesspeaks.com/2012/10/demystifying-vaccine-ingredients-msg.html , se susține căMSG se adaugă numai la unele vaccinuri: „glutamatul este adăugat ca nutrient pentru mediul de creștere în MMR-II și nu este în produsul final în cantități semnificative; MSG se adaugă la FluMist (0.188 mg / 0,2 ml doză); MSG-L este adăugat în ProQuad (4mg), Zostavax (62mg) și Varivax (5mg); iar glutamatul de potasiu se adaugă la RabAvert (1mg). ” Cu toate acestea, din moment ce MSG este o toxină cunoscută cu efecte nocive asupra sănătății umane, de ce de bună voie medicii injectează asta în oameni?

Adjuvantul toxic nr.6 : Formaldehida

Formaldehida este un produs chimic urât mirositor folosit ca și conservant și biocid. IARC o clasifică la clasa 1 cancerigen iar Programul Național de Toxicologie (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK248271/ ) a concluzionat în acest studiu că: ,,Formaldehidaeste cunoscută a fi un agent cancerigen uman pe baza unor dovezi suficiente ale carcinogeniei prin studiul la oameni și a datelor privind mecanismele de carcinogeneză. Formaldehida a fost enumeratăprima oară în Raportul Secundar Anual privind Cancerigenele din 1981, așa cum s-a anticipat în mod rezonabil a fi un cancerigen uman bazat pe dovezi suficiente din studii pe animale de laborator. Din acel moment, studiile suplimentare de cancer la om au fost publicate …”

     Adjuvantul toxic nr.7 : Antibioticele 

Antibioticele sunt de obicei utilizate în producția și fabricarea de vaccinuri. Antibioticele au fost o dată bijuteria coroanei medicinei occidentale, cu capacitatea de a învinge boli infecțioase, dar mulți le-au recunoscut a fi o sabie cu două tăișuri. Antibioticele ucid fără discriminare toate bacteriile din organismul dvs., ajutor sau dăunător? Acestea distrug în mod evident echilibrul bacteriilor din intestin, care formează baza sistemului imunitar. Astfel, antibioticele invită tot felul de probleme viitoare și boli (dacă nu se restabilește rapid echilibrul adecvat al bacteriilor, de exemplu, cu probiotice), inclusiv atacuri fungice (http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/fungus-hidden-cause-of-disease/ ).

Am scris anterior despre fenomenul de suprasolicitare antibiotică (http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/antibiotics-overuse-could-end-in-disaster/). Au existat multe rapoarte în ultimii ani, care spun că Big Pharma nu mai investește în antibiotice, pentru că de fiecare dată când inventează un nou medicament antibiotic, bacteriile se adaptează la el și se schimbă. Acest proces alimentează creșterea supervirușilor. FDA afirmă că unele dintre antibioticele utilizate în timpul fabricării vaccinurilor include: neomicina, polimixina B, streptomicină și gentamicină. Unele dintre acestea fac parte din clasa de antibiotice aminoglicozide, care includ efecte secundare, cum ar fi: amețeli, greață, toxicitate renală (rinichi) și ototoxicitate (pierderea auzului).

Adjuvantul toxic nr.8 : Squalena   

Squalena – este un compus organic pe bază de carbon obținut din uleiul din ficat de rechin și glande sebacee umane. Squalena a fost un adjuvant toxic experimental adăugat la vaccinuri în perioada primului război din Golf. Squalena a fost implicata în GWS (Sindromul Războiului din Golf), iar în acest studiu Departamentul de Apărare a „pierdut” convenabil (citiți distrus) 700.000 de înregistrări ale imunizării, care ar fi putut arăta multe despre Veteranii de război din Golf prin probele de sânge. Project Censored.com (http://www.projectcensored.org/21-blood-tests-suggest-reason-behind-gulf-war-syndrome/) a comentat:

,, Un cercetător militar de laborator fiind intervievat a spus: „Am găsit soldați care nu sunt bolnavi dar care nu au anticorpi, și am găsit soldați care nu au părăsit Statele Unite, dar care au fost vaccinați (administrate de militari), care sunt bolnavi și au squalenă în corpul lor. S-au găsit oameni care au servit în diferite părți ale deșertului, care sunt bolnavi și au squalenă. Și am găsit oameni care au servit în deșert, dar erau civili care nu au fost vaccinați, care nu sunt bolnavi și nu au squalenă.”

Adjuvantul toxic nr.9: Uleiul de arahide  

Arahidele sunt cunoscute ca un alergen foarte frecvent, dar în ciuda acestui fapt, există unele vaccinuri care conțin ulei de arahide. Acesta a fost folosit pentru un timp foarte lung. De fapt, Dr. Lawrence Palevsky scrie că a fost în uz din 1960, iar producătorilor de vaccinuri ai Big Pharma nu le este cerut de lege să listeze fiecare ingredient folosit în fabricarea vaccinurilor și nu poate astfel exista nici o modalitate reală de-a afla ce pun aceștia în ele (http://www.drpalevsky.com/articles_pages/346_Peanut_Oil_in_Vaccines_Since%20the_1960s.asp ).

El scrie: ,, Dacă pachetul actual de inserții din vaccinuri, nu conțin dovezi specifice ale uleiului de arahide ce este conținut în produsul final al vaccinului, aceasta nu înseamnă că antigen de arahide nu există în produsul final. Producătorii de vaccinuri folosesc medii de creștere diferite în care să producă vaccinuri. Ei nu raportează, și cred că nu sunt obligați să raporteze ingredientele exacte din toate mediile de creștere. Prin urmare, nu putem ști dacă antigenul de arahide este utilizat în procesul de fabricație al vaccinurilor doar prin citirea din prospecte… și, poate, sau poate nu au nimic de-a face cu o încercare de-a ascunde intenționat informația, că antigenul de arahide este prezent în vaccinuri.”

Uleiul de arahide este departe de a fi singurul adjuvant utilizat în vaccinuri, care este foarte alergen. Alți antigeni vaccinabili, cum ar fi cele utilizați în vaccinuri pentru hepatita B și HPV (papilomavirusul uman), vaccinul Gardasil, sunt fabricați în celule de drojdie. Proteinele din drojdie s-au dovedit a provoca reacții alergice la oameni. Vrei chestiile astea în sânge?

Adjuvantul toxic nr.10 : Organisme Modificate Genetic (OMG)   

Pe primul loc al tuturor adjuvanților toxici enumerați mai sus sunt OMG (organismele modificate genetic), deoarece vaccinurile sunt acum realizate cu virusuri modificate genetic. Acest lucru ne arată că, din păcate, așa-numitul principiu sacru al precauției din știință este de multe ori călcat în picioare când apare potențialul de profit masiv. Noi pur și simplu nu știm ce efect pe termen lung au acești viruși de inginerie genetică în corpului uman. Ce se întâmplă atunci când este introdus ADN-ul străin în organism? Declanșează schimbări nedorite în celulele umane? Corpul uman îi tratează ca străini și-i atacă? Se combină cu ADN-ul uman, și dacă da, este noul ADN combinat o îmbunătățire sau depreciere? Se va transfera generațiilor viitoare?

Este clar că ne deplasăm într-un teritoriu necunoscut și potențial foarte periculos, permițând ca aceste substanțe să fie injectate în corpul nostru.

Acest studiu a avertizat cu privire la pericolele de a folosi virusuri modificate genetic în vaccinuri (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16982535) :

,,Virusurile Modificate Genetic din vaccinuri și viruși-vector de inginerie genetică posedă imprevizibilitate semnificativă și un număr de pericole potențiale  dăunătoare inerente … Intrebări importante cu privire la efectele asupra persoanelor care nu sunt vizate în cadrul aceleiași specii sau a altor specii rămân necunoscute. Transferul orizontal de gene, deși lipsit de investigații experimentale sau epidemiologice de susținere, este bine stabilit. Noi descendențe ale virușilor-hibrid care rezultă din recombinarea genetică între virusurile din vaccin modificate genetic și rudele lor naturale, pot poseda caracteristici total imprevizibile în ceea ce privește preferințele de găzduire și cauzele potențiale ale bolilor. Mai mult, atunci când viruși sau particule de virus modificați genetic prin inginerie se descompun în mediul înconjurător, acizii lor nucleici sunt eliberați … Există cunoștințe insuficiente pentru a defini probabilitatea de evenimente nedorite sau consecințe ale modificărilor genetice.”

Alți adjuvanți toxici din vaccinuri

În plus, în afară de primii 10 adjuvanți toxici enumerați mai sus ce compun vaccinurile, următoarele substanțe mai pot fi găsite, de asemenea : acetonă, sulfat de amoniu, amfotericin B, betapropiolactonă, formalină, gelatină, glicerol, gelatină hidrolizată, fenol roșu indicator, fenoxyetanol (antigel), difosfat de potasiu, monofosfat de potasiu, polimixin B, polisorbat 20, polisorbat 80, proteine reziduale MRC5, sorbitol, streptomicină, tributilfosfat (neurotoxină).

Investigarea vaccinurilor pe deplin și profund este ca deschiderea „cutiei Pandorei”, care odată deschisă cine știe ce creaturi și fierturi stau la pândă în seringă?

Ei, ce credeți după toate aceste 3 articole despre vaccinuri? Credeți că e corect a apela la vaccinuri ca la un „bun medicament”? Credeți că sistemul medical actual în cârdășie cu corporațiile farmaceutice și guvernanți vă doresc într-adevăr binele ? Vă rugăm să răspândiți aceste articole în lung și în lat pentru a deschide ochii și mintea oamenilor, dar mai ales tinerelor mămici pentru a nu-și mai otrăvi copiii prin intermediul vaccinărilor și a bloca inițiativa guvernului de a legifera obligativitatea vaccinării copiilor.

Traducere, adaptare și comentarii : M.S./ http://burebista2012.blogspot.ro/

Sursa : http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/

Documentarul Noi nu vaccinam (cu subt.RO) :

Documentarul Vaccinarea – Adevarul ascuns

http://burebista2012.blogspot.co.uk/

Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.