Clasa politica sunt toti antiromâni. Ei nu asculta de Poporul Român


Mulţi naivi ar putea crede că politcienii români se luptă pentru binele nostru, încearcă să găsească soluţii, ne apără interesele în faţa UE şi FMI şi vor să facă în aşa fel încât lucrurile să meargă mai bine în România.

Mă îndoiesc că au avut vreodată măcar gândul sau intenţia să facă aşa ceva. Politcienii noştri, în general, nu fac ce vor ei, ci în foarte mare măsură ceea ce li se dictează din afară de la Bruxelles, Washinton şi de către comisarii FMI.

Lucrurile pe care ei le au de făcut şi le vor face întocmai şi după cum a fost planificat, indiferent cine e la putere, sunt: să vândă nişte companii, mai precis să înstrăineze pe aproape nimic ce a mai rămas din obiectivele strategice ale economiei naţionale (Oltchim, Hidroelectrica, CFR marfă, Tarom, Poşta, aurul etc.), să mai dea nişte legi anti-naţionale, aici incluzând şi modificarea Constituţiei pentru ca România să devină pe deplin o colonie şi un stat federal, dezmembrabil conform intereselor stăpânilor şi deloc de neglijat,să se strângă foarte mulţi bani din taxe, impozite şi ce or mai inventa, în contul datoriei externe ajunsă la scadenţă.

Pentru ca toate acestea să se întâmple fără incidente şi tulburări sociale, politcienii noştri fac un permanent circ mediatic, un fel de “alba-neagra”, ce are rolul de a adormi conştiinţa cetăţeanului şi de a-l zăpăci şi demoraliza în aşa hal încât acesta să fie lipsit de orice capacitate de reacţie la toate mizeriile şi greutăţile la care va fi supus. Sau cel puţin protestele populare să nu îi deranjeze prea mult pe cei aflaţi la putere.

În acelaşi timp, poporul trebuie păcălit să mai voteze încă o dată, peste câteva luni, aceiaşi escroci pe care îi tot votează de 26 de ani, regrupaţi în noi găşti ce trebuie să pară noi-nouţe şi curate ca zăpada. De aceea au început deja noi mişcări de trupe, întâlniri de taină şi negocieri anticipate a bucăţilor de ciolan ce trebuie împărţite, în aşa fel ca toată lumea să fie mulţimită.

Aşa se face că avem zilnic parte de tot felul de telenovele politice, care trebuie să ne ţină tot timpul ocupaţi şi departe de ceea ce se întâmplă în realitate cu ţara noastră.

Sursa : http://dantanasescu.ro/…/politica-damboviteana-e-un-fel-de-…

De mai bine de 20 de ani, de cînd România a intrat pe mîna străinilor care au regizat şi susţinut (împreună cu alogenii şi “cozile de topor” româneşti) lovitura de Stat din decembrie 1989, se aplică un program diabolic, care pentru unii pare incredibil, vizînd lichidarea Poporului Român, precum si a României ca Stat…

Preşedinţii alogeni ai României, toti afiliati la Masonerie si alte organizatii oculte, împreună cu eternul guvernator al BNR, Mugurel Constantin Isărescu, membru de vaza al Ordinului Illuminati, cu guvernele şi majorităţile parlamentare pe care le-au format şi cu care i-au păcălit pe români, au pus în aplicare numeroasele etape ale acestui plan diabolic de terorizare şi exterminare a Poporului Român.

Manipulările făcute de profesionişti, numeroasele scenarii, stratageme şi diversiuni şi-au atins scopurile şi majoritatea populaţiei nu a înţeles ce se urmăreşte şi de ce de către cei care, prin fraudarea alegerilor, au fost aleşi să conducă România. Niciodată, Poporul Român nu a fost consultat prin Referendum Naţional şi nu a decis în legătură cu prezentul şi viitorul său, respectiv pe următoarele teme: orînduirea socială; valorificarea bogăţiilor naturale; privatizarea; programul de dezvoltarea economică şi socială; aderarea la NATO,Uniunea Europeană; împrumuturile externe. În locul şi împotriva Poporului Român au decis mulţi alogeni care s-au aflat sau se află în funcţiile de preşedinte al României, prim-miniştri, miniştri, conducători ai Parlamentului, senatori şi deputaţi, membri ai Consililului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, şefii altor instituţii centrale de Stat. Pe baza unor comenzi externe, alogenii din fruntea României au făcut praf şi pulbere toate ramurile economiei naţionale existente la începutul anului 1990, au desfiinţat peste 5 milioane locuri de muncă, au alungat din ţară peste 4 milioane cetăţeni români şi continuă depopularea ţării, au facilitat jefuirea societăţilor comerciale privatizate şi a bogăţiilor naturale, au înrobit Poporul Român, luînd credite de peste 200 miliarde euro. La toate acestea se adaugă genocidul pus la cale şi aplicat împotriva cetăţenilor români. Niciodată, în ultimii aproape 26 de ani, preşedinţii României nu au prezentat Starea reala a Naţiunii!

Cat despre regimul Băsescu , acesta evita să-i informeze pe Poporul Român şi să răspundă la următoarele întrebări:

1) De ce din valoarea de 700 miliarde euro a societăţilor comerciale privatizate nu au intrat sume în Bugetul de Stat?

2) De ce reprezentanţii Statului Român au cerut celor care s-au privatizat să accepte să fie încheiate numeroase contracte de privatizare cu clauze secrete sau confidenţiale?

3) Ce sume s-au încasat la Bugetul de Stat în urma concesionării sau vînzării bogăţiilor naturale ale Poporului Român, a căror valoare este de peste 1.000 miliarde de euro?

4) Care a fost destinaţia celor peste 200 miliarde de euro, care au fost împrumutate de la băncile străine în ultimii 25 ani?

5) De ce nu există un Program Naţional de Dezvoltare Economică şi Socială a României pe termen mediu şi lung?

6) De ce şi în ce scop, în timpul Guvernelor Boc I-V, au fost lichidate peste 400.000 IMM-uri?

7 ) De ce se acţionează sistematic pentru demolarea “stîlpilor” societăţii româneşti: Şcoala, Biserica, Sănătatea şi Cultura?

8) Cine a pus la cale şi ce urmăreşte prin genocidul împotriva Poporului Român?

Românii nu pot înţelege şi nici unul dintre cei care au condus sau conduc România nu încearcă să-i lămurească de ce, după ce s-au vîndut societăţile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogăţiile naturale cu o valoare de 1.000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai săraci cetăţeni ai Europei? România condusă de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu împreună guvernatorul Isărescu a ajuns să ofere locuitorilor săi cele mai mici salarii şi pensii din Europa, iar cetăţenii români găsesc în ţară alimentele de bază la cele mai mari preţuri. Românii cheltuiesc peste 50% din salariu sau din pensie pentru mîncare. Puterea de cumpărare a cetăţenilor români este în continuă scădere.

Chiar şi în această situaţie cînd România a fost adusă pe ultimul loc din Europa în ceea ce priveşte sănătatea populaţiei, Regimul Băsescu-Boc anunţa în 2010 noi măsuri de austeritate, de fapt, de terorizare şi exterminare a Poporului Român.

La cererea FMI, reprezentat de catre diabolicul Maestru Illuminati, Jeffrey Franks, Regimul Băsescu-Boc a tăiat 30-50% din salarii şi a micşorat pensiile. Premierul Emil Boc, în ziua de 15 septembrie ac, a precizat în Parlament că se va tăia din pensii în anul 2011 şi în anii următori pentru a se asigura fondurile necesare pentru cofinanţarea proiectelor europene. Ce om normal poate crede că dezvoltarea României se bazează pe tăierea şi impozitarea pensiilor de mizerie? Acelaşi premier a spus că există un deficit de 4-6 miliarde euro la Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat, care are tendinţa să crească. Premierul-filozof Emil Boc insultă inteligenţa românilor.

Ca urmare a măririi de către PDL, UDMR şi UNPR a vîrstei de pensionare la 65 de ani pentru femei şi pentru bărbaţi, guvernanţii au luat în calcul că mulţi dintre angajaţii nu vor mai ajunge să se bucure de statutul de pensionar. Însă, acelaşi premier Boc nu a răspuns şi nu răspunde la următoarele întrebări: de ce avem acest deficit; cum s-a ajuns în această situaţie şi cine răspunde; cine sînt vinovaţii pentru desfiinţarea a peste 5 milioane locuri de muncă şi de ce au fost ele lichidate; cine a luat peste 10 miliarde euro din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat şi i-a virat în Bugetul de Stat, de unde au fost cheltuiţi pentru clientele politică?

După ce au luat, în condiţii înrobitoare pentru Poporul Român, o centură de siguranţă de 20 miliarde de euro pentru anii 2009-2010,Regimul Băsescu-Boc-Isărescu a mai stabilit că va fi încheiat un nou acord de tip preventiv cu FMI, şi noul împrumut, de 30-40 miliarde de euro, va ajunge numai la Banca Naţională pentru a plăti datoriile scadente şi dobînzile uriaşe către băncile străine.

Intreb inca odata: cine şi de ce au luat credite externe fără aprobarea Poporului Român prin Referendum Naţional sau prin legi, aşa cum prevede Constituţia; de ce nu s-au încheiat contracte de credit cu FMI şi nu s-au stabilit obligaţiile şi despăgubirile pentru FMI în cazul în care în urma “indicaţiilor” date nu se înregistrează o creştere economică şi a nivelului de trai a populaţiei; cine a decis şi care a fost destinaţia împrumuturilor externe; care au fost obiectivele de investiţii realizate din creditele externe; care este calendarul de rambrursare a împrumuturilor către băncile străine; din ce resurse se vor rambursa creditele externe şi în cîte decenii?

Se ştie că, în Regimul Ceauşescu au fost negociate 17 împrumuturi de la FMI, care au fost folosite în Interes Naţional, pentru realizarea unor mari obiective de investiţii pentru dezvoltarea multilaterală a României şi creşterea nivelului de trai al populaţiei. În primăvara anului 1989, cu mari sacrificii, Poporul Român a plătit întreaga datorie externă. Ca urmare, după ce a lăsat ţara fără datorii externe, Ceauşescu şi soţia sa au fost împuşcaţi, în Sfînta zi de Crăciun a anului 1989, de către alogenii care au pus mîna pe Putere.

Milioane de români se întreabă: cum vor plăti şi cînd cei care au îndatorat Poporul Român cu peste 140 miliarde de euro şi cei care au risipit aceste sume uriaşe pentru a asigura creşterea profiturilor băncilor străine, precum şi pentru clientela lor politică?

De ce nu se spune că Banca Naţională a plătit la băncile străine miliarde de euro şi dobînzi de peste 2 miliarde de euro, iar în anul 2011 datoriile externe scadente erau de 20 miliarde de euro şi dobînzi de cca.3 miliarde de euro. Nici guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nu a informat Poporul român despre datoria externă, cu ocazia citirii monotone a mesajelor anuale. Asistăm la îndatorarea şi înrobirea Poporului Român făcută de alogenii din conducerea ţării.

În aproape 26 de ani, în Parlament nu s-a introdus nici o Moţiune simplă privind datoria externă a României, măcar pentru a se cunoaşte adevărul şi a se găsi soluţii pentru rambursarea ratelor scadente. Pe lîngă împrumutul de 20 milioane de euro luat de la FMI, Banca Mondială şi Uniunea Europeană, Guvernele Boc IV şi V au mărit datoria externă a României cu peste 1 miliard de euro în fiecare lună.

Cu toate acestea, Regimul Băsescu-Boc se plîngea că nu sînt bani, fără să precizeze de ce s-a ajuns în această situaţie. S-a aflat că, în perioada 15-17 octombrie 2011, la Bucureşti a avut loc Reuniunea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale, componentă a Clubului Bilderberg. Iniţiativa pentru locul de desfăşurare a acestei întîlniri anuale aparţinea alogenului guvernator al BNR, Mugur Isărescu, singurul cetăţean român membru al Comisiei Trilaterale, membru al Ordinului Illuminati…

Guvernele vin şi pleacă, dar uriaşa datorie externă rămîne. După aproape 26 de ani de jaf, corupţie şi haos, de politici îndreptate împotriva Poporului Român, s-a ajuns ca România să aibă cea mai mare datorie externă din Istoria sa, datorie care este programată să crească în continuare. Această datorie externă uriaşă este cea mai grea moştenire lăsată Poporului Român de regimurile capitaliste post-decembriste. Unii dintre neprietenii Romaniei plănuiesc şi acţionează pentru ca datoria externă a României să ajungă la peste 200 miliarde de euro, şi atunci să pretindă, printr-un Tribunal internaţional (care se va înfiinţa), ca plata să reprezinte o parte din teritoriul naţional, respectiv Ardealul, unde să fie “mutat” un mic, cunoscut şi mult mediatizat stat străin.

Pentru atingerea acestui scop, s-a acţionat sistematic împotriva Poporului Român şi a României, în ultimele două decenii.

De ce avem nevoie de partide?

Gloata este foarte ușor de manipulat și spălat pe creier,pentru că oamenii,în general,au tendința să accepte în mod aprioric tot ce li se servește de către cei aflați la putere prin propagandă. Așa s-a întâmplat și la noi atunci când ne-a fost adusă la pachet,cu toate accesoriile necesare,rețeta democrației.

Mai multe aici

http://dantanasescu.ro/…/…/de-ce-avem-nevoie-de-partide.html

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.