Un comisar acuză: Aţi distrus România, trădătorilor!


UN COMISAR ACUZĂ!
Eu, Col.(r) de poliţie DIMA PETRICA, cetăţean român, vă acuz pe voi politicienii ce aţi condus România în ultimii 25 de ani de următoarele fapte săvârşite împotriva României şi a poporului român:1. Aţi înşelat poporul spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri.
2. Aţi furat miliarde de dolari din bugetul statului deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.
3. Aţi căpuşat vreme de 25 ani toate firmele de stat, distrugând întreaga economie de stat.
4. Aţi încălcat drepturile omului făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul.
5. Aţi privat poporul de dreptul la o viaţă decentă, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.
6. Aţi furat dreptul la o bătrâneţe decentă pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.
7. Aţi distrus toată industria românească aducând ţara intr-o prăpastie, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentara, TOT,TOT, TOT.
8. Aţi distrus toată agricultura. România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.
9. Aţi distrus tot sistemul de irigaţii şi toate serele renumite ale României.
10. Aţi distrus toate livezile şi fondul genetic de excepţie al pomiculturii româneşti.
11. Aţi transformat România dintr-un mare exportator într-o societate de consum, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă pînă şi cereale, legume şi fructe.
12. Aţi distrus toată industria turistică a ţării aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare pina în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietării voi cu ele, pe preţuri de nimic.
13. Aţi distrus tot sistemul economic privat înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sa îi puteţi deturna din bugetul de stat.
14. Aţi sufocat sistemul economic privat cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.
15. Aţi dat străinilor toate bogăţiile naturale ale ţării, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.
16. Aţi îndatorat această ţară cu peste 100 miliarde de euro fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.
17. Aţi distrus învăţământul românesc care a ajuns în 23 de ani de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.
18. Aţi favorizat aparitia, dezvoltarea si înmulţirea clanurilor interlope care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.
19. Aţi batjocorit istoria acestei ţări impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria si patriotismul.
20. Aţi distrus cultura acestui popor prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.
21. V-aţi făcut facultăţi private prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate hârtii fără valoare unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.
22. Aţi făcut de ruşine numele ţării noastre, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.
23. Aţi provocat cel mai mare exod din istoria acestei tari, aţi transformat românii în ultimul popor migrator al istoriei.
24. I-aţi răpit unei întregi generaţii de copii dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin plecarea părinţilor la munca în străinătate.
25. Aţi defrişat pădurile ţării ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.
26. Aţi înstrăinat tot sistemul bancar al ţării făcând din români slugi la străini.
27. Aţi distrus tot comerţul românesc aducând în ţară marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi de hypermarket.
28. Aţi distrus cercetarea românească, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 23 de ani.
29. Aţi distrus un întreg sistem organizaţional care fusese construit cu mari sacrificii in epoca socialista.
30. Aţi înstrăinat tot sistemul energetic atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.
31. Ati decimat armata romana, schilodind-o si transformind cadrele militare in someri, sclavi si muritori de foame intrucit acestia au fost pregatiti doar sa-si apere patria si poporul chiar cu pretul vietii, nestiind sa se descurce intr-o economie banditeasca pe care ati creat-o.
32. Aţi făcut din România o ţară murdară şi poluată, după chipul şi asemănarea voastră.

 

Pentru toate acestea va acuz de crimă împotriva poporului român şi cer organelor de stat îndreptăţite să treacă la anchetarea şi judecarea tuturor celor responsabili de cele mai sus arătate.
În cazul în care organele de stat îndreptăţite nu vor dori sau nu vor putea să facă dreptate, noi poporul român ne rezervăm dreptul de a face toate demersurile necesare, astfel incit cei vinovati sa fie anchetati, judecati si condamnati.
Numărătoarea inversă a început!

                                                          Col.(r) DIMA PETRICĂ
Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Un comisar acuză: Aţi distrus România, trădătorilor!

 1. Daniel Dan zice:

  Depinde de la ce numar incepe numaratoarea inversa…..daca incepe de la 100 de miliarde, prefer sa nu mai numar.

  Apreciază

 2. A.D. zice:

  Asa-i in Democratie, tovarse colonel.

  Romania a fost „rugata frumos” sa faca tot ce a facut, iar reprezentantii sai s-au conformat. Poporul insusi e undeva intre habarnist si democrat in vederi.

  Romanul se poate consola cu Balada Mesterului Manole, nu doar cu Miorita …

  In rest, … imaginati-va pe col. Vladimir Putin scriind asemenea articole …

  Apreciază

 3. Nelu Puiu zice:

  Sunt, în mare parte , de acord cu domnul col. (r) Dima Petrică în ce relatează, dar există, totuşi şi (cel puţin ) un mare câştig al românilor în urma Loviturii Revoluţionare Gorbacioviste din Decembrie „89 şi anume: DREPTUL la LIBERĂ EXPRIMARE (excluzând calomnia şi întinarea imaginei ), fără frica de a fi cenzurat sau arestat pentru opiniile făcute publice !!! SPERANŢA mea în realizarea JUSTIŢIEI şi DREPTĂŢII în România se leagă tocmai de existenţa acestu DREPT şi de Bunul Simţ cu care u fost implementate genetic, Fiinţele Umane, de către CREATOR !!!

  Apreciază

 4. În sfîrșit un om cu demnitate.
  Tot ce a scris este absolut real!
  Nu mai speram să se facă ceva concret în privința criminalilor. Da , acuzați de genocid și distrugere , judecați și condamnați în fața întregului Popor Român!
  Dar , de astă dată neregizat ca în 1989!

  Apreciază

 5. A.D. zice:

  Lupul nu spune, din pacate, ce paradis e in tarile megiese, foste surori. Se poate deduce, oarecum, din fluxul neintrerupt de romani care se stabilesc acolo, cu cat e mai buna situatia la ei decat este la noi.

  O tanara din Ghana declara azi la masa ca la ea acasa e democratie (in sfarsit! de prin anul 2000, cand dictatorul ghanez a … pierdut alegerile – asta o fi fost inainte sa le castige W. prima oara), democratie neingradita!

  „Adica ?” Adica il poti critica pe Presedinte, nu patesti nimic!

  „Si scoala cum e ? Gratuita ?” Nu, deloc!

  „Cum, nici scoala primara ?” Nu.

  „Dar serviciile medicale ?” Cam ca peste tot … (Banuiesc ca nu gratuite …)

  Lupule, cand te-o durea mai tare sufletul de soarta poporului roman, deschide blog-ul (desi nu doar al tau!) si citeste comentariile. Potrivit doxei comune, asa i-a adus comunismul. Credinciosi, democrati, betivi, afemeiati, incuriosi (epitet inventat pt. W. de conationali), incompetenti etc. …

  comunismul/comunistii i-au facut.

  Pe alte coordonate, chinezii rad cu pofta cand ii pui sa explice miracolul singaporez. Zic ca tatal actualului PM a cerut voie de la Stapanire (promitand ca nu-i tradeaza), a obtinut-o, apoi a pus mitraliera (la propriu, rad chinezii) pe conationalii atinsi de coruptie. Inclusiv pe comunisti.

  Astazi, din tara condusa de … fiul sau, profesorii americani cumpara manuale scolare pentru copiii lor.

  Pe romani nu cred ca ii mai pot salva romanii. Iar daca vor fi salvati de undeva, va fi „in suturi” – „kicking and screaming”, cum zic baietii de peste Ocean. Si probabil va fi ca si in trecut: FOARTE TEMPORAR.

  Apreciază

 6. A.D. zice:

  Iti vreau dragostea. Dragostea pe care o porti poporului roman. (Sa pot fi si eu la fel ca tine, adica. Vreau sa o am si eu.)

  Cum o dau, vad ca tot dublu se intelege … Si inca n-am baut nimic.

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   🙂 m-ai lasat fara cuvinte
   Pai dragostea asta vine din tine. O ai si tu…trebuie doar sa o scoti la lumina. De fapt, trebuie sa nu o mai blochezi. E simplu 🙂
   Pai tu nu bei…asa ca nu mai ma pacali ca nu tine 🙂

   Apreciază

 7. Ioan zice:

  Ma tem ca daca nu cautati si autorii morali ai infractiunilor de mai sus, lasati problema total nerezolvata, chiar si in ciuda unei ipotetice condamnari. Clasa politica este doar un efect al unor cauze. Cauzele trebuiesc rezolvate nu clasa politica. Fara a actiona asupra cauzelor clasa politica o poti inlocui doar cu alta identica sau poate chiar mai rea. Si cam atat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.