ROMÂNIA – VICTIMA UNUI PLAN CRIMINAL AL STRATEGILOR NOII ORDINI MONDIALE


1391108680_master-world

Poligon de încercare în plan real pentru SIDA, dezindustrializare, deznaþionalizare, depopulare

Recent au fost prezentate o serie de documente ce incrimineazã strategii Noii Ordini Mondiale (N. O. M.) de producere artificialã si rãspândirea controlatã a virusului AIDS. Conform acestor documente, în „fundamentarea” descoperirii sunt angrenate organisme precum CIA, Ministerul Apãrãrii al SUA (Departement of Defense – DOD) si Clubul de la Roma.

Interesant este cã malefica idee a producerii unui virus ucigas ca antidot împotriva suprapopulãrii planetei a fost elaboratã si dezvoltatã în mod secret de cãtre eminenþa cenusie a Clubului de la Roma, dr. Aurelio Peccei, o datã cu pregãtirea documentelor pentru Conferinþa Populatiei de la Bucuresti, când s-a atras atentia asupra dublãrii populatiei în progresie geometricã. Astfel, dacã în 1900, populatia Globului era de 1,6 miliarde locuitori, în 1960 se dublase (deci crescuse cu 1,6 miliarde în 60 de ani), ca în 1999, deci în acest an sã se dubleze din nou si sã ajungã la 6 miliarde.

Ceea ce înseamnã cã în mai putin de 40 de ani populaþia Globului a crescut cu 3 miliarde de locuitori. Iatã de ce, în documente strict confidentiale, strategii lumii, autorii din umbrã ai Noii Ordini Mondiale (N.O.M.) au pus la punct un plan de reducere în masã a populatiei, în special a celor din þãrile subdezvoltate ale Africii, unde desi mortalitatea este extrem de ridicatã (în jur de 20 la mie) natalitatea este dublã (peste 40 la mie) astfel cã si sporul anual al populatiei în aceste tãri este de 20-25 la mie si chiar mai mult.

În schimb în tãrile dezvoltate sporul populaþiei este de circa 1 la mie, zero sau chiar subunitar, dar nu mai mult de 1-2 la mie. În aceastã situatie de depopulare lentã (Germania, Suedia, Olanda etc.) au luat mãsuri de sprijinire a familiilor, încurajând femeile sã aibã cât mai multi copii, chiar si atunci sau mai ales atunci când nu sunt cãsãtorite. În Germania situatia de femeie necãsãtoritã cu doi, trei sau patru copii a devenit un soi de meserie, ele fiind un fel de matcã reproducãtoare a statului german, foarte aproape de ceea ce visa cu decenii în urmã un alt precursor al N.O.M. Se stie cã rata mortalitãtii este direct dependentã de nivelul de trai si se modificã rapid, în vreme ce natalitatea tine de genã si de mentalitãti, fiind mai dificil de modificat.

Asa se face cã în tãrile arabe, care au dat de bogãția petrolului, rata natalitãtii a rãmas neschimbatã ca în vremurile de sãrãcie, respectiv foarte ridicatã, în vreme ce rata mortalitãții a scãzut la cote incredibile, de 3-5 la mie. Motiv pentru care strategii N.O.M. si întreþin acolo focare de rãzboi în ideea stopãrii acestei explozii demografice. Nimic nu se face la întâmplare. Virusul HIV a fost produs tocmai pentru a stopa cresterea populatiei în Africa devenitã o bombã demograficã pentru a se abate atenția opiniei publice, mai precis pentru a fi intoxicatã cu informații ce par veridice s-a prezentat varianta infectãrii de la maimuțele verzi din Congo, prin consumul cãrnii acestora ori prin sodomie. Pe aceeasi linie a inoculãrii ideii cã ar fi vorba de „pedeapsa divinã” pentru devierile omenirii sfârșitului de mileniu, s-a mers si în cazul infestãrii deliberate a grupurilor de homosexuali din America. În toate cazurile, virusul imunodeficitar (HIV) a fost inoculat prin injectare.

În același mod s-a procedat în cazul planului complex de-a dreptul criminal la care este supusã România de peste un deceniu, devenitã un poligon de experimente incredibile. Dar care îsi aratã de acum rezultatele odioase. Este știut cã primele cazuri de SIDA au apãrut în Leagãnul nr. 1 „Sfânta Ecaterina” din București. Explicaþia medicilor de bunã credințã a fost si este cã virusul a fost inoculat în mod dirijat, în cadrul unui program de vaccinare, susținut de o fundație internaționalã, implicatã si în exportul de copii din România.

La vremea respectivã s-a declansat o anchetã urmatã de un proces penal care au fost însã mușamalizate la intervenția unor forțe internaționale oculte, aceleași însã care aveau în vedere anihilarea României sub toate aspectele, începând cu populația. Inocularea HIV si rãspândirea SIDA constituie doar unul din mijloacele folosite pentru depopularea galopantã a României. Conform unor cifre vehiculate de presa strãinã (din Israel, de pildã) România are actualmente o populație cu 2 milioane mai redusã decât în 1990, deci cu 10% mai puțin.

Cert este cã în baza ultimelor cifre statistice, România a ajuns la un raport natalitate-mortalitate mai mult decât alarmant, fãrã corespondent într-o altã țarã sau într-o altã perioadã. Conform datelor Comisiei Naționale pentru Statisticã, mortalitatea depãșește 14,7 la mie, în vreme ce natalitatea scade sub 10 la mie. Așadar, de la 2-3 la mie spor în anii ’80 s-a ajuns la minus cinci la mie, cu zone foarte extinse în care s-a ajuns la minus șapte sau opt la mie!

Cifrele coincid întrutotul cu cele preconizate de cupola N.O.M., care are în vedere ca în urmãtoarele decenii populația sã se reducã în mod drastic la numai 2 miliarde de oameni, aproximativ la nivelul la care se gãsea în perioada anterioarã primului rãzboi mondial. Ca un argument în plus care confirmã cele ce se întâmplã în România trebuie arãtat faptul cã strategii creãrii virusului S.I.D.A. si ai celorlalte mijloace criminale de diminuare a populației s-au ocupat de reducerea populaþiei în Salvador prin declanșarea unui rãzboi local.

Planul însã a eșuat, conform unor declarații ce provin din chiar cercul celor inițiați întrucât nu a fost combinat cu alte mijloace de reducere a populației, motiv pentru care un asemenea plan complex cuprinzând inocularea virusului HIV, atacul la nivel psihosocial, înfometarea, deznaționalizarea și, în cele din urmã, și un rãzboi civil sau interetnic se aplicã în România. Thomas Ferguson, cel care a fãcut dezvãluirile cu privire la Salvador și care este unul din strategii Clubului de la Roma a susținut cât se poate de nevinovat cã Salvadorul trebuia „salvat” întrucât rata natalitãții era de 3,3 la mie, aproape unicã în lume între țãrile non-africane.

Printr-o coincidentã tragicã, România avea, în anii 80, când s-a pus la punct planul ce avea sã înceapã cu asasinarea lui Ceaușescu, exact același procent de creștere demograficã: peste trei la mie. Reducerea populației prin mijloacele arãtate este, dupã Ferguson, „cheia” strategiei Clubului de la Roma si a grupului lui Henry Kissinger, care au elaborat o strategie ce se potriveste exact cu ceea ce s-a întâmplat în România. Ei spuneau astfel: „Vom veni într-o tarã si vom întreba: care este planul vostru de dezvoltare? Aruncati-l. Nu vã trebuie nimic.

Doar sã aplicați un plan de exterminare a populației. Prea mulți oameni înseamnã rãscoalã sau comunism.” În baza acestor informaþii vehiculate si în țara noastrã, dar de fiecare datã ocolindu-se faptul cã și România constituie un astfel de cobai, se explicã toate acțiunile de agresiune împotriva României si populatiei sale. Se explicã de ce Banca Mondialã a alocat 50 milioane de dolari pentru ca sã se desființeze 100.000 de locuri de muncã ale minerilor, se explicã de ce Fondul Monetar Internațional conditioneazã acordarea împrumuturilor sale de desființare a marilor combinate zootehnice si de distrugere a agriculturii, respectiv a surselor de hranã, se explicã de ce România a fost obligatã sã-si reducã la 30% efectivele miliare, se explicã de ce România a fost obligatã sã-si reducã rezerva de grâu de la 2 milioane de tone la numai 350.000 de tone pe care deja a consumat-o.

Anii 1999-2000 constituie punctul final al acestui plan decenal de anihilare a României. Foametea ce se prefigureazã în mod cert – respectiv realizarea unei recolte de numai 2 milioane de tone de grâu faþã de un necesar de cel puțin 3,5 milioane de tone – coincide cu situația încetãrii de plãți concomitent cu epuizarea rezervei valutare prin plata forțatã a dobânzilor de 2,5 miliarde de dolari, cu radicalizarea populației prin cresterea explozivã a somajului si încetarea plãților cãtre bugetari și pensionari (aceștia din urmã în numãr de 6 milioane) și mai ales cu declanșarea conflictelor interetnice în Ardeal în scopul implicãrii României într-un râzboi de uzurã, distrugãtor.

Acestea sunt faptele binecunoscute din presa de toate zilele, din informațiile publice. Ceea ce nu vãd politicienii, nici cei de la putere și nici toți cei din opoziþie, este prezența acestui plan diabolic ce leagã lucrurile și le face întrutotul explicabile. Din pãcate, într-un mod catastrofal pentru noi.

cyd.ro

E lumea in care traiesti, in care prestezi in calitate de sclav modern, in care ti se pune capastrul reglementarilor „Big Brother”, in care esti „fericit” cu Codex Alimentarius si Monsanto, in care esti spalat pe creier prin canalele mass-media si cu armele psihotronice, in care ti se cere, aproape direct, sa renunti la religie si sa devii apostol al ateismului, in care educatia, scoala si valorile traditionale, la pachet cu identitatea nationala, sunt maculate zilnic sub senilele nemiloase ale cultului satanic al BANULUI, al MATERIALISMULUI ! E lumea in care concepte nobile si aparent inofensive (democratie, anticoruptie, antiterorism, stat de drept, justitie impartiala) sunt folosite, ipocrit, perfid si diversionist, drept alibiuri justificative pentru cele mai odioase incalcari de drepturi si libertati fundamentale ale omului, pentru declansarea de conflicte armate prin orice mijloace, oricand si oriunde pe glob, pentru deposedarea de suveranitate si independenta nationala, pentru desfiintarea de state nationale si pentru distrugerea a tot ce anterior crease mai bun si mai frumos umanitatea in acord deplin cu ordinea instaurata de Dumnezeu pe pamant !

Silviu Cristian Luncasu

După cum se ştie,România fiind prima ţară din Uniune care a introdus, pe ascuns, OMG-urile, atât prin cultivarea acestora, cât şi prin importul de produse ce conţin în compoziţia lor OMG-uri. Această “binefacere” o datorăm puternicului lobby pe care marile corporaţii producătoare îl au în România prin persoane ca Valeriu Tabără, care de altfel este “vârful de lance” al companiei Monsanto în ţara noastră. Nu contează că tot mai mulţi oameni mor de cancer, boli cardiovascularesau metabolice, atât timp cât cecurile grase continuă să intre în buzunarele unor persoane corupte care pun mai presus interesele lor decât sănătatea şi viaţa cetăţenilor propriei ţări. OMG-urile prezintă numeroase pericole, nu numai la adresa sănătăţii noastre, dar şi în ceea ce priveşte viitorul agriculturii şi al alimentaţiei în general. În primul rând, aceste produse sunt periculoase pentru sănătate.

 

Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

 

https://searchnewsglobal.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.