Compatibilitate scorpion cu celelalte zodiiScorpion – Berbec


Cand un Berbec si un Scorpion sunt impreuna, cei doi se pot intreba oare cum s-au descrucat pana acum fara celalalt! Ambii parteneri iubesc puterea si daca invata sa lucreze impreuna in loc sa lucreze unul impotriva celuilalt, pot obtine tot ce isi doresc. Scorpionul are o putere de concentrare mai mare decat Berbecul, in timp ce Berbecul are un spirit de initiativa foarte atragator pentru Scorpion. Relatia lor poate sa fie una orientata pe scop. Este de multe ori foarte pasionala si deseori apar certuri, deoarece ambii parteneri au tendinte de gelozie. Scorpionul tinde sa fie mai rabdator, dar si mai posesiv decat Berbecul. In ciuda diferentelor dintre ei, amandoura le place riscul ceea ce va face ca relatia lor sa nu fi deloc plictisitoare! Bebecul si Scorpionul pot avea o multime de aventuri impreuna. Se poate intampla sa nu se inteleaga unul cu celalalt deoarece Bebecul este mai extrovertit in timp ce Scorpionul are un caracter introvertit. Cei doi trebuie sa se intalneasca pe teren neutru si sa incheie un armistitiu pentru ca relatia lor sa poate continua. Bebecul e influentat de Planeta Marte in timp ce Scorpionul este sub influenta Planetelor Pluto si Marte. Cand doi parteneri cu energia lui Marte se intalnesc sunt ca doi soldati pe campul de lupta: pot fi preteni buni sau dusmani de moarte. Marte simbolizeaza si pasiunea asa ca relatia lor este una foarte activa. Amandoura le plac provocarile asa ca e ceva normal pentru ei sa se certe mai tot timpul. Pluto aduce un plus de intensitate si dinamism. Berbecul este influentat de semnul „Focului” iar Scorpionul de semnul „Apei”. Aceste doua elemente pot realiza o combinatie reusita daca lucreaza impreuna, folosindu-si energia fizica si emotionala. Scorpionul este un strateg, si-l poate auta pe Berbec sa-si planifice o actiune inainte de a o lua. Scorpionul se poate dovedi a fi prea dominant int timp ce Berbecul poate deveni razbunator. Cei doi trebuie sa lucreze impreuna pentru a pastra echilibrul relatiei.
Berbecul este sub semnul „Cardinal” in timp ce Scorpionul este influentat de semnul „Fix”. Berbecul ii da Scorpionului initiativa sa faca ceva doar pentru experienta, in loc sa isi urmeze mereu o agenda bine stabilita. Scorpionul il poate ajuta pe Berbec sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput. Amandoi sunt loaiali si devotati unul altuia, si atunci cand au incredere unul in altul amandoi pot juca rolul de sef: Berbecul cu initiativa iar Scorpionul ca lider emotional. Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Scorpion este puterea rezultata din combinarea calitatilor celor doi. Ei pot obtine multe, mai ales atunci cand lupta pentru aceeasi cauza. Au spirit de invingatori si nu se vor lasa pana cand nu obtin ceea ce vor.

Scorpion – Taur


Cand un Taur si un Scorpion sunt impreuna, doua jumatati s-au unit pentru a realiza un intreg. Cele doua zodii sunt profund diferite, complementandu-se perfect una pe cealalta. Intre zodiile aflate in aceasta situatie exista o puternica atractie sexuala! Deoarece au personalitati puternice relatia lor trece foarte repede de la una pasionala, plina de dragoste la una tot pasionala dar plina de certuri. Le place sa lucreze impreuna, Taurul dorind sa posede in timp ce Scorpionul urmareste puterea. Cele doua zodii se completeaza una pe cealalata si acum deoarece Taurul este mai egoist in timp ce Scorpionul pune inainte prietenii apropiati. In plus Taurul este direct, la subiect, in timp ce Scorpionul este misterios. Datorita acestor diferente profunde fiecare poate invata de la celalalt si intotdeauna se poate ajunge la un compromis. Taurul este influentat de Planeta Venus iar Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto. Aceasta combinatie este foarte intensa, datorita Planetei Pluto, dar are si un echilibru intre energie masculina si feminina. Cele doua planete pun bazele relatiei umane: Venus aduca dragostea iar Marte pasiunea. Venus reprezinta frumosul si romantismul, iar Marte reprezinta pasiunea. Taurul este atras de intensitatea sentimentelor Scorpionului in timp ce Scorpionul agreaza devotamentul Taurului. Taurul este sub semnul „Pamantului” iar Scorpionul sub semnul „Apei”. Scorpionul este foarte „adanc”, asemeni unui ocean. Poate acumula in el multi nervi si atunci cand se elibereaza se vor crea adevarate uragane. Datorita nevoii de siguranta pe care amandoi o au, sunt foarte loaiale unul celuilalt. Scorpionul apreciaza pragmatismul Taurului iar acesta la randul sau apreciaza gelozia Scorpionului – fiecare se convinge astfel ca este adorat si apreciat. Si Taurul si Scorpionul sunt influentati de semnul „Fix”. Odata ce isi propun un scop comun nimic nu le mai poate sta in cale. Daca intre cei doi apar diferente de opinie acestea se vor rezolva in certuri foarte puternice. La prima vedere Taurul castiga aceste certuri insa de multe ori Scorpionul cedeaza pentru ca mai apoi sa-si ia revansa prin manipulare emotionala. Este important ca partenerii sa stabilieasca ceea ce este cu adevarat important pentru fiecare, in asa fel incat sa ajunga la un compromis echitabil. Odata ce Scorpionul va invata sa aiba incredere in Taur si sa inteleaga implicatiile relatiei perechea poate avea un viitor stralucit. Relatia va da gres atunci cand cei doi nu pot trece peste diferentele dintre ei, destul de numeroase. Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Scorpion este echipa pe care cei doi o formeaza atunci cand au cazut de acord cu scopul pe care il urmaresc. Admiratie mutuala si hotararea celor doi face ca relatia dintre cei doi sa fie extrem de puternica.

Scorpion – Gemeni


Cand Gemenii si Scorpionul reusesc sa treaca peste diferentele dintre ei, vor crea o forta cu adevarat puternica. Scorpionul are o putere de concentrare mai mare si o vointa mai puternica decat Gemenii in timp ce acestia sunt mai adaptabili. Scorpionul este foarte loaial partenerului sau in timp ce Geamanul este mai relaxat. Fiecare dintre ei are cate un scop diferit in final dar daca lucreaza impreuna vor reusi sa obtina tot ce si-au propus.
Relatia celor doi va fi complet orientata catre rezultatul pe care-l vor obtine. Tinde sa fie foarte pasionala si plina de certuri datoria geloziei caracteristice Scorpionului precum si placerii de a purta dispute caracteristice Gemenilor. Scorpionul este mai rabdator dar totodata mai posesiv decat Gemenii. Cei doi vor avea o multime de aventuri impreuna. Vor avea si dificultati in a-l intelege pe celalalt, Gemenii fiind mai extrovertiti iar Scorpionul mai misterios. Gemenii sunt influentati de Planeta Mercur iar Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto. Abilitatile excelente de comunicare ale Gemenilor compenseaza inaccesibilitatea Scorpionului. Amandoi apreciaza provocarile asa ca discutiile aprinse nu vor speria pe nici unul dintre ei, facand relatia si mai furtunoasa. Pluto aduce in plus intensitate si dinamism. Gemenii sunt influentati de Aer iar Scorpionul de Apa. Aceste doua elemente vor reliza o combinatie puternica daca lucreaza impreuna, folosind emotia si intelectul pentru a duce lucrurile la capat. Scorpionul fiind un strateg, il va invata pe Geaman sa nu mai sara in lupta inainte de a-si gandi strategia. Gemenii il vor invata pe Scorpion sa se opreasca si sa treaca mai departe atunci cand eforturile lor sunt inutile. Daca vor sa-si pastreze echilibrul cei doi trebuie sa lucreze impreuna si nu separat. Gemenii sunt sub semnul Schimbabil in timp ce Scorpionul este sub semnul Fix. Gemenii il vor lasa pe Scorpion sa faca ceea ce doreste numai de dragul experientei iar Scorpionul ii va convinge pe Gemeni duca pana la bun sfarsit un proiect inceput in loc sa sara de la unul la altul. Amandoi sunt devotati unul celuilalt, si odata ce vor intelege ca relatia lor poate fi placuta si satisfacatoare, Gemenii aducand ratiunea iar Scorpionul aducand pasiunea si calitatile de conducator, vor obtine tot ceea ce isi propun. Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Scorpion este puterea pe care o au atunci cand lucreaza in echipa. Amandoi sunt niste invingatori si nu se vor lasa usor motiv pentru care cuplul va fi de cele mai multe ori incununat de succes.

Scorpion – Rac


Cand Racul si Scorpionul sunt impreuna, relatia rezultata aduce impreuna doua zodii pline de incarcatura emotionala. Astfel de zodii se combina foarte bine de cele mai multe ori, punctul tare al fiecarui partener echilibrandu-se cu slabiciunile celuilalt. Cuplul este dominat de o puternica atractie sexuala. Racul si Scorpionul au multe interese comune fapt care face ca relatia lor sa fie foarte puternica. Racul si Scorpionul apreciaza munca impreuna mai ales in scopul creeri unui spatiu confortabil in care sa-si petreaca timpul. Racul isi doreste siguranta iar Scorpionul isi doreste puterea. Sunt foarte pasionali si profund afectati de toate aspectele vietii, bune sau rele. Se completeaza unul pe celalalt deoarece Racul si Scorpionul sunt preocupati de casa si au o loialitate puternica fata de familie si grup. Racul este influentat de Luna iar Scorpionul de Marte si Pluto. Combinatia este foarte intensa datorita influentei lui Pluto, dar energiile masculine si feminine se echilibreaza bine. Cele doua zodii impreuna pun bazele unei relatii umane: Luna aduce dragoste, Marte aduce pasiunea si romantismul. Scorpionul ii va arata Racului cum sa vada mai mult decat suprafata problemei iar Racul il va invata pe Scorpion sa nu se teama de propriile emotii. Si Racul si Scorpionul sunt influentati de Apa. Amandoi sunt foarte profunzi, asemeni unui ocean si niciodata nu vei putea sa patrunzi pana in adancul sufletului lor. Scorpionul si Racul se retrag in ei insisi pana cand pe neasteptate se intorc cu o forta uimitoare. Racul si Scorpionul sunt foarte loaiali unul celuilalt, printre altele datorita nevoii de securitate emotionala pe care cei doi o au. Scorpionul apreciaza atitudinea practica a Racului iar Racul apreciaza gelozia caracteristica Scorpionului, gelozie care-l convinge ca Scorpionul tine la el si-l iubeste. Racul este sub semnul Cardinal iar Scorpionul sub semnul Fix. Odata ce au o dorinta comuna, o vor indeplini prin eforturi combinate. Insa daca opiniile lor difera Racul va fi primul care va incepe o cearta si Scorpionul va fi cel care va avea ultimul cuvant. De cele mai multe ori Racul pare a fi partenerul dominant insa aceasta nu este cea mai reala concluzie. Scorpionul nici nu va fi de acord sa nu fie de acord…Manipularea emotionala in scopul razbunarii nu este straina de nici unul dintre ei. Este important ca cei doi cada de acord asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante pentru ei si sa ajunga la un compromis echitabil. Odata ce incep sa aiba incredere unul in celalalt relatia lor se va consolida.Cel mai bun aspect al relatiei Rac Scorpion este puternica echipa pe care o formeaza atunci cand cad de acord asupra scopului pe care-l urmeaza. Admiratia pe care o au unul pentru celalalt face ca relatia lor sa aiba o putere formidabila.


Scorpion – Leu


Cand Leul si scorpionul sunt impreuna, ei vor crea o echipa puternica. Isi inteleg unul altuia nevoile foarte bine. Scorpionul are nevoie sa fie respectat si adorat in timp ce Leul vrea sa fie adorat si complimentat. Amandoi sunt foarte loaiali, de multe ori posesivi unul cu celalalt. Fiecare este capabil sa ii ofere celuilalt ceea ce are nevoie.
Leul apreciaza luxul, tinde sa fie mai extravagant, iar Scorpionul va accepta sa-i indeplineasca micile capricii atata timp cat simte ca relatia este pe picior de egalitate. Deoarece amandoi sunt foarte hotarati, trebuie sa-si acorde multa intelegere unul altuia pentru a ajunge la o solutie viabila, pentru amandoi. Leul este influentat de Soare iar Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto. Soarele reprezinta ego-ul, radiaza lumina si caldura. Marte reprezinta razboiul, iar Pluto este cel care influenteaza gandurile ascunse ale Scorpionului. Impreuna aceste planete fac ca cei doi sa-si nuanteze conflictele si sa se sustina unul pe celalalt. Soarele reprezinta viata iar Marte reprezinta ambitia. Atata timp cat au grija sa se asculta unul pe celalalt, combinatia lor va fi una pozitiva. Leul este influentat de Foc iar Scorpionul de Apa. Leul isi doreste libertatea sociala in timp ce Scorpionul isi schimba personalitatea destul de des. Amandoi vor sa devina lideri insa in moduri diferite. Asemeni elementelor de care sunt influentati, cei doi se pot distruge unul pe celalalt. Atata timp cat relatia este in continuare importanta pentru amandoi, disputele nu vor avea consecinte majore. Si Scorpionul si Leul sunt sub semnul Fix. Amandoi sunt rigizi, perseverenti si conservatori. Daca au un plan, se vor tine de el pana la final. In generall, nu au incredere in schimbari, preferand ca viata sa fie stabila si sigura. Daca au idei diferite asupra unui proiect, cei doi vor avea o serie de certuri interminabile in aceasta problema. Scorpionul nu va accepta sa-si schimbe punctul de vedere deoarece aceasta i se pare un semn de slabiciune, motiv pentru care Leul va considera ca Scorpionul este prea intolerant. Cel mai bun aspect al relatiei Leu Scoprion il reprezinta dedicare de care acestia dau dovada atunci cand e vorba de participarea la un proiect in comun. Ambele zodii au personalitati foarte puternice dar complet diferite.

Scorpion – Fecioara


Cand Fecioara si un Scorpion sunt impreuna, rezultatul este o combinatie intre cele mai diferite zodii din zodiac. Relatia celor doi va trebui sa se bazeze in principal pe loialitate si legaturi emotionale. In general acest cuplu este destul de retras, preferand sa sara peste petreceri sau discoteci. Fecioara si Scorpionul apreciaza lucrul impreuna in scopul obtinerii unor rezultate palpabile; Fecioara isi doreste ordinea, Scorpionul is doreste puterea. Ambele zodii sunt destul de materialiste. Fecioara poate fi timida si rezervata in timp ce Scorpionul este uneori prea misterios. Datorita diferentelor profunde dintre ei, relatia lor va evolua spre bine numai daca cei doi vor cadea de acord ca adevarul este intotdeauna undeva la mijloc si ca pentru a avea o relatie stabila este nevoie de compromisuri. Fecioara este influentata de Mercur iar Scorpionul este influentat de Marte si Pluto. Aceasta combinatie este foarte pasionala, datorita lui Pluto. Cele trei planete care ii influenteaza pun bazele unei relatii umane: Mercur aduce comunicarea in timp ce Marte aduce pasiunea, romantismul si curajul, Scorpionul este pasional, calitate ce atrage Fecioara. Scorpionul este atras de devotamentul si pragmatismul Fecioarei. Fecioara este influentata de Pamant iar Scorpionul de Apa. Scorpionul este o zodie foarte profunda. Este asemeni unui ocean capabil uneori de furtuni violente. Scorpionul tine in el si acumuleaza iar cand presiunea este prea mare, explodeaza. Fecioara este simplista, analizand numai suprafata unei probleme si omitand detaliile. Scorpionul are o putere de concentrare mare si de aceea o va invata pe Fecioara sa priveasca dincolo de suprafata. Devotamentul Scorpionului pentru Fecioara o face pe aceasta sa se simta iubita si apreciata. Fecioara este sub semnul Schimbabil iar Scorpionul este sub semnul Fix. Cand au un scop comun nimic nu le mai poate sta in cale. Daca opiniile lor sunt diferite, Fecioara va fi prima care va bate in retragere in asa fel inat sa poata evita o cearta. Este important pentru mersul relatiei ca cei doi sa discute dinainte ceea ce este important pentru fiecare in asa fel incat sa-si poata atribui roluri egale. Relaia nu este asa de plina de conflicte pe cat s-ar parea. Ambii parteneri mai degraba ar prefera sa lucreze impreuna in loc sa se bata. Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Scorpion in reprezinta puternica echipa pe care acestia o formeaza atunci cand se hotarasc sa lucreze impreuna. Hotararea de care dau dovada amandoi precum si organizarea fac ca relatia sa fie una plina de forta.

Scorpion – Balanta


Cand o Balanta si un Scorpion sunt impreuna, relatia dintre ei va fi stimulanta atat in planul mental cat si in cel emotional. Energia Balantei va contrabalansa dispozitia schimbatoare a Scorpionului. Daca cei doi vor reusi sa uneasca abilitatiile de comunicare ale Balantei cu hotararea si vointa Scorpionului relatia va atinge culmi nebanuite. Relatia lor va fi una orientata catre scop. Legaturile dintre cei doi sunt atat emotionale cat si intelectuale. Scorpionul este mai rabdator dar si mai perfectionist decat Balanta. In ciuda diferentelor dintre ei, amandoi iubesc riscul si vor sa simta adrenalina. Pot avea parte de multa distractie impreuna, amandoi fiind foarte fermecatori. Vor avea mici dificultati in a se intelege unul pe celalalt, Balanta fiind mai dechisa iar Scorpionul mai misterios. Balanta este influentata de Planeta Venus iar Scorpionul de Planetele Marte si Pluto. Marte reprezinta pasiunea astfel ca energia Scorpionului alimenteaza actiunile pe care cei doi le au impreuna. Nici unul nu vrea sa se certe; Balanta nu apreciaza conflictele iar Scorpionul cauta intotdeauna razbunari secrete. De cele mai multe ori Balanta va fi cea care va veni cu un armistitiu. Pluto aduce in relatie dinamismul.
Balanta este influentata de Aer iar Scorpionul de Apa. Cele doua elemente formeaza o combinatie minunata daca lucreaza impreuna imbinand vointa cu intelectul pentru a duce proiectele la bun sfarsit. Scorpionul este un strateg motiv pentru care ii va arata Balantei cum sa testeze terenul inainte de a se arunca in lupta. Balanta ii va arata Scorpionului cum sa se relaxeze si sa-si precupeteasca eforturile. Certurile vor aparea cand Scorpionul va fi prea manipulativ cu emotiile Balantei sau cand indecizia notorie a Balantei il va scoate din minti pe Scorpion. Cei doi trebuie sa incerce sa lucreze impreuna in loc sa o ia fiecare o cale separata. Numai asa relatia va fi un veritabil succes. Balanta este sub semnul Cardinal iar Scorpionul sub semnul Fix. Amandoi trebuie sa depuna multa concentrare si devotament pentru ca relatia sa functioneze. Scorpionul o va convinge pe Balanta sa duca pana la bun sfarsit un proiect inainte de a sari la unul nou. Sunt foarte loaiali si atunci cand vor intelege ca numai impreuna vor izbandii , Balanta oferind suportul intelectual iar Scorpionul pasiunea si forta emotionala, abia atunci relatia lor va fi cu adevarat spectaculoasa. Cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Scorpion este puterea pe care ei o au cand sunt impreuna. Vor obtine cam tot ce isi propun, indiferent ca este in planul afacerilor sau cel al dragostei. Sunt doi invingatori si nu vor renunta cu una cu doua.

Scorpion – Scorpion


Cand doi Scorpioni sunt impreuna, relatia dintre ei este asemeni unui foc mistuitor. Amandoi sunt obsedati unul de celalalt si relatia lor va progreasa mai repede decat multe altele. Daca se inteleg unul pe celalalt, relatia va fi una dintre cele mai stranse din zodiac insa daca sunt tot timpul in contradictoriu, relatia va fi mai degrama o arma care ii va distruge pe amandoi. Combinarea celor doi Scorpioni poate aduce la suprafata tot ceea ce ei au ma bun. Vointa de fier si hotararea vor face ca ei sa ramana impreuna. Pana cand cei doi Scorpioni nu vor invata sa-si canalizeze constructiv energiile si sa lucreze in echipa, relatia va fi plina de tensiuni. Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto. Marte era zeul razboiului, agresiv, curajos, intotdeauna atacand. Pluto detine puterea renasterii dar si distrugerii. Aceste doua planete, impreuna, il ajuta pe Scorpion sa-si continue drumul pe care a pornit chiar si in cele mai tragice circumstante. Scorpionul este influentat de Apa. Astfel ca primul sau raspuns in orice situatie este unul de natura emotionala. Una din calitatiile importante ale Scorpionului este ca isi sarbatoreste la maxim orice succes si uita imediat un esec. Deoarece sunt foarte devotati unul celuilalt, gelozia va fi o problema. Trebuie sa fie aiba indeajuns de mult curaj sa discute unul cu celalalt si sa-si rezolve problemele. Scorpionul este sub semnul Fix. Ca echipa ei vor duce totul pana la capat. Sunt un cuplu potrivit, atat in afaceri cat si in dragoste. Fiecare il va alimenta pe celalalt cu idei noi. Nu vor avea nici o problema sa duca un proiect pana la capat odata e amandoi sunt convinsi ca merita. Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion Scorpion il reprezinta dragostea pasionala ce se stabileste intre acestia. Sunt hotarati sa-si atinga scopul cu orice pret. Devotamentul reciproc face ca relatia sa fie una de lunga durata.

Scorpion – Sagetator


Cand Sagetatorul si Scorpionul sunt impreuna, ei trebuie mai intai sa se obisnuiasca cu relatia dintre ei si sa nu faca miscari pripite. La inceputul relatiei, Scorpionul va avea pretentii prea mari de la Sagetator, insa daca va reusi sa-si controleze atitudinea, cei doi vor forma o pereche puternica. Scorpionul si Sagetatorul impartasesc aceleasi pasiuni pentru calatorii si exploarari. Sunt incantati sa aiba o aventura impreuna. Sagetatorul il considera pe Scorpion incapatanat si inflexibil in timp ce Scorpionul il considera pe Sagetator prea temperamental. Relatia lor plina de intamplari si evenimente. Scorpionul este influentat de Pluto si Marte iar Scorpionul de Jupiter. Marte era zeul razboiului si este cel care ii da Scorpionului caracterul hotarat si curajos. Jupiter se axseaza pe filozofie, dorinta de a cunoaste cat mai multe si expansiune. Datorita acestor calitati, precum si energiei masculine de care sunt dominate ambele zodii ele se admira si se sustin una pe cealalta perfect. Scorpionul este influentat de Apa iar Sagetatorul de Foc. Sagetatorul ia o actiune spontan, fara a o fi analizat in profunzime in timp ce Scorpionul trebuie sa aiba motive intemeiate pentru orice miscare. Cei doi vor avea uneori probleme sa inteleaga motivatiile celuilalt. Insa atata timp cat amandoi sunt de acord ca relatia dintre ei este importanta, dragostea si devotamentul ce il au unul pentru celalalt ii vor ajuta sa treaca peste conflicte. Scorpionul este sub semnul Fix iar Sagetatorul sub semnul Schimbabil. Amandoi tind sa se ocupe de mai multe proiecte la un moment dat insa numai sub conducerea Scorpionului acestea vor fi duse pana la capat. Din fericire, Sagetatorul observa si apreciaza eforturile depuse de Scorpion pentru a duce un lucru inceput pana la capat si ii va acorda ajutorul de care are nevoie. Scorpionul va trebui sa-i acorde Sagetatorului libertatea de a-si urmari si propriile interese. Scorpionul va face ca ideile Sagetatorului sa dea roade, chiar daca acesta s-a plictisit si a trecut deja mai departe. Sagetatorul il va invata pe Scorpion sa fie mai flexibil in anumite situatii. Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion Sagetator il reprezinta securitatea si dragostea pe care si-o ofera unul celuilalt. Vor forma un cuplu reusit din momentul in care vor invata sa priveasca lumea prin ochii celuilalt. Atata timp cat comunica si isi rezolva cat mai pasnic conflictele, relatia va fi una de invidiat.

Scorpion – Capricorn


Cand un Scorpion si un Capricorn sunt impreuna, se pot ajuta unul pe celalalt sa se maturizeze si sa-si dezvolte relatia. Timiditatea si neincrederea vor face ca relatia sa porneasca destul de greu. Le va lua mult timp pentru a se deschide unul catre celalalt. Odata ce invata sa aiba incredere unul in celalalt, relatia celor doi va fi sigura si puternica. Scorpionul si Capricornul au multe de invatat unul de la celalalt. Scorpionul isi va mai tempera emotiile cu ajutorul comportamentului calm al Capricornului. Capricornul la randul sau trebuie sa invete sa fie mai profund, atat cu el insusi cat si cu aspectele relatiei. Ambele zodii au nevoie de dragoste si fermitate din partea celuilalt. Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto iar Capricornul de Planeta Saturn. Marte si Pluto reprezinta agresivitatea, curajul, energia sexuala si reinnoirea in timp ce Saturn reprezinta ambitia, responsabilitatea, munca din greu si hotararea. Legatura dintre Scorpion si Capricorn este intarita de ambitia Capricornului si puternicele sentimente de care Scorpionul poate sa dea dovada. Echipa este dinamica, atat in afaceri cat si in planul personal. Scorpionul este influentat de Apa iar Capricornul de Pamant. Pamantul reprezinta nevoile materiale si posesiunea. Apa tinde sa ia forma recipientului in care este introdusa, mai exact Scorpionul isi va gandi actiunile si comportamentul in functie de situatia in care se afla la un moment dat.
Scorpionul este sub semnul Fix iar Capricornul este sub semnul Cardinal. Capricornul initiaza proiecte folositoare atat pentru ei cat si pentru cei din jur. Scorpionul va fi de acord sa-si urmeze partenerul, atat timp cat va putea sa aduca si el propriile idei si contributii. Amandoi sunt incapatanati, motiv pentru care vor putea ajunge deseori la conflicte. Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion Capricorn este hotararea cu care ei isi apara relatia si devotamentul pe care il au unul pentru celalalt. Relatia lor este excelenta in afaceri si daca vor insista aceasta va deveni o relatie reusita si in planul sentimental

Scorpion – Varsator


Cand Scorpionul si Varsatorul sunt impreuna se contopesc nevoi diferite precum si filozofii diferite. Scorpionul intampina viata cu inensitate emotionala in timp ce Varsatorul are o viziune neobisnuit de idealistica asupra vietii. Scorpionul prefera fiind un introvertit prefera sa-si petreaca timpul singur sau cu partenerul sau in timp ce Varsatorul prefera sa petreaca mai mult timp cu prietenii. La inceput vor avea destul de putine de interese comune insa amandoi au o vointa foarte puternica si atunci cand isi propun un tel comun nimic nu le mai poate sta in cale. Si Scorpionul si Varsatorul sunt foarte fermi in deciziile si in ideile pe care le sustin. Le place ca tot ceea ce zic ei sa fie executat intocmai, fara intrebari. Scorpionul este meticulos si scormoneste dupa cele mai ascunse intelesuri in timp ce Varsatorul este mai modern si cu da importanta detaliilor. Scorpionul va fi interesat de personalitatea Varsatorului desi probabil se va simti frustrat incercand sa penetreze aceasta minte revolutionara. Varsatorul nu va aprecia stilul prea posesiv al Scorpionului insa devotamentul acestuia ii va fi de un real suport. Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Marte este radicala, luptatoare si agresiva, Pluto aduce in relatie iluminarea, Saturn aduce energia iar Uranus tot ceea ce e neobisnuit. Scorpionul reactioneaza emotional, fara a se gandi in prealabil. Scorpionul il va invata pe Varsator cum sa-si traisca emotiile in sa dea mai multa atentie detaliilor, in timp ce Varsatorul ii va arata Scorpionului cum sa fie mai detasat de probleme si mai increzator in sine. Scorpionul este influentat de Apa iar Varsatorul este influentat de Aer. Varsatorul trece prin viata ghidat de spiritul sau de explorator in timp ce Scorpionul este foarte calculat. Daca Scorpionul cauta un un motiv clar pentru a lua o actiune Varsatorul se ghideaza dupa emotii. Celor doi parteneri le va fi greu sa-l inteleaga pe celalalt. Confruntarile vor aparea cand Scorpionul va fi prea posesiv sau Varsatorul va dea semene de plictiseala sau de raceala. Cei doi trebuie sa priveasca lumea si prin ochii celulilalt daca doresc sa ajunga la o intelegere. Si Scorpionul si Varsatorul sunt sub semnul Fix. Amandoi au opinii ferme sunt rigizi, iar daca si-au pus ceva in minte vor persevera pana cand eforturile le vor fi rasplatite. Odata ce amandoi s-au decis ca relatia dintre ei este solida, va fi foarte greu ca aceasta sa mai fie distrusa. Daca fiecare va crede in valorile relatiei dintre ei, vor putea sa treaca peste orice fel de divergenta. Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion-Varsator este succesul potential pe care aceasta il are. Ambele zodii au personalitati puternice, asa ca nici una nu va reusi sa o domine complet pe cealalta. Odata ce au trecut peste divergentele dintre ei vor descoperii ca fructele acestei relatii sunt mai mult decat satisfacatoare.

Scorpion – Pesti


Cand Scorpionul si Pestii sunt impreuna, relatia dintre ei este splendida. Scorpionul este mereu adancit in planurile sale secrete in timp ce Pestii sunt mai idealisti si cauta nuante si valenete ale unei situatii. Insa si Pestii au tendinta de a se retrage intr-un univers propriu motiv pentru care vor trece cu vederea misterul cu care Scorpionul se invaluie. Amandoi actioneaza intuitiv. Scorpionul ii va ajuta pe Pesti sa-si transforme ambitiile si visele in realitate. In schimb Pestii ii vor oferi simpatie, atentie si gingasie, toate fiind nepretuite pentru Scorpion. Scorpionul este interesat de un anumit confort material si va accepta cu greu natura simplista ca Pestilor. Aspiratiile lor pe termen lung vor fi destul de diferite. Numai dupa ce vor intelege si vor putea trece peste aceste probleme relatia lor va putea inflori cu adevarat. Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto iar Pestii sunt influentati de Jupiter si Neptun. Marte este zeul razboiului, motiv pentru care Scorpionul este agresiv, curajos si dornic de confruntari. Este capabil sa accepte insulte fara a riposta dar asta numai pentru a-si pregati razbunarea in secret. Pestii sunt influentati de Jupiter, care ii face sa fie filozofi, expansionisti si predispusi la excese. Neptun da Pestilor o vedere de ansamblu asupra problemelor. Combinarea calitatiilor acestor planete duce la formarea unei relatii complementare. Si Scorpionul si Pestii sunt influentati de Apa. In general cei doi sunt potriviti unul pentru celalalt. Pestii sunt facuti sa comunice si atunci cand vin in contact cu tenacitatea Scorpionului formeaza un cuplu puternic care va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si realiza obiectivele. In plus Scorpionul in orice problema Scorpionul nu accepta o cale de mijloc: ori alba ori neagra. Pestii sunt insa mai deschisi la compromisuri. Scorpionul se va plictisi de instabilitatea Pestilor iar Pestii vor simti ca Scorpionul este prea absorbit de propriile probleme si ca nu–i mai acorda nici o atentie. Scorpionul este sub semnul Fix iar Pestii sub semnul Schimbabil. Scorpionul este mai concentrat pe un singur proiect la un moment dat in timp ce Pesti sar de la o problema la alta dupa starea de spirit pe care o au. Daca Pestii vor accepta cu bucurie sa lucreze alaturi de Scorpion in proiectele acestui, Scorpionul trebuie insa sa aiba grija sa acorde Pestilor libertatea de care acestia au nevoie. Scorpionul si Pestii se vor hrani fiecare din energia celuilalt, realizand un cuplu compatibil atat in dragoste cat si in afaceri. Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion Pesti il reprezinta sentimentele pe care le au unul pentru celalalt. Se completeaza foarte bine unul pe celalalt, traind in armonie si intelegere.

http://usturoi.3x.ro/

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.