Misterul oglinzii ucigase


În Franţa a avut loc un eveniment destul de ciudat care ar fi trecut neobservat dacă se întâmplă în trecut, dar cum acesta s-a întâmplat în anul 1997 acest eveniment nu a putut trece neobservat.  Jurnaliştii la îndemnul anticarilor au avertizat colecţionarii să nu achiziţioneze o oglindă veche pe a cărei rama este inscripţionat LOUIS ARPO 1743.

Aceasta oglindă se afla în custodia poliţiei din martie 1910 când oglinda omorâse pe loc doi oameni într-un hotel din Paris. Explicaţia experţilor acelor vremuri era ca oglinda reflectă razele luminoase într-un mod aparte, declanşând sângerări grave la nivelul craniului.

Purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Colecţionarilor de Artă şi Antichităţi din Franţa a declarat: „Cineva a pătruns în depozitul poliţiei şi a furat mai multe obiecte vechi de valoare, printre care şi oglinda. Este foarte posibil că hoţii să încerce să o revândă, iată de ce încercam să facem publica această informaţie, pentru a avertiza potenţialul cumpărător asupra pericolului care-l paşte”.

Pe zi ce trece creşte şi posibilitatea ca cineva să găsească această oglindă şi să aibă parte de o moarte cumplită. De atunci au trecut 15 ani şi oglinda nu a fost încă găsită ceea ce face că pericolul să fie mai mare deoarece inscripţiile de pe rama s-ar fi putut şterge de-a lungul timpul.

Este cunoscut faptul că  orice oglindă veche, cu o istorie bogată, cauzează adesea vise ciudate, pline de imagini bizare. Dar de la vise ciudate sau stări de disconfort până la moarte este cale lungă. Să fie aceste oglinzi ucigaşe sau să fie porţi spre alte lumi…?

http://www.efemeride.ro/

Acest articol a fost publicat în MISTERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.