Textele feniciene dezvaluie ca oamenii au fost creati de extraterestrii


[dropcap]F[/dropcap]enicienii, o civilizație străveche,  aveau teritoriul de-a lungul coastei Libanului, Siriei şi nordul Israelului zilelor noastre. Cultura feniciană cât şi civilizaţia s-au bazat în mare parte pe comerţul marin care s-a dezvoltat de-a lungul Mării Mediterane. Vestea de marinari iscusiți li s-a dus peste mări şi tari, între anii 1500 şi 300 î.Hr. au descoperit întreaga lume. Unii istorici susţin că ei au fost primii care au descoperit America.

Fenicienii au fost o civilizație aparte. Ei erau avansați din mai multe puncte de vedere, în primul rând cunoșteau foarte bine tainele navigatului, apoi cunoștințele astronomice de care dădeau dovadă erau impresionante şi nu în ultimul rând ei au fost cei care au „inventat” alfabetul pe care îl folosim în ziua de astăzi. Este adevărat că alfabetul fenician conţinea doar 22 de litere, toate consoane, însă decenii mai târziu, grecii antici au adăugat  6 vocale  și în acest fel s-a format alfabetul pe care îl folosim și în ziua de astăzi.

Dar cum era posibil ca fenicienii să dispună de o asemenea cultura acum mai bine de 3ooo de ani? Răspunsurile la această întrebare au fost scrise pe mai multe pergamente, care cele mai multe dintre ele de-a lungul timpului fie s-au pierdut fie au fost arse. În acest fel cunoștințele avansate ale fenicienilor sunt interzise omenirii. Unul dintre textele sacre care au supraviețuit mileniilor îl are ca autor pe scriitorul fenician Sanchuniathonsupranumit şi Sakkun-yathon. O parte din opera sa a supraviețuit datorită grecilor care au reușit s-o traducă și s-o transmită mai departe.

Zeii erau la fel ca oamenii

Sanchuniathon a scris despre originile zeilor și despre cele ale oamenilor. Informația a fost culeasă dintr-un text misterios, găsit într-un templu străvechi. Era scris cu litere ciudate, într-o limbă necunoscută, dar scriitorul a reușit în cele din urmă să-l descifreze  şi în acest fel a reușit să transmită mai departe adevărul despre originile zeilor şi ale oamenilor. Sanchuniathon scria acum aproximativ 3000 de ani ca zeii erau la fel ca oamenii şi vice versa. De aici putem să ne dăm seama cu exactitate ceea ce vrea să spună textul Biblic care se referă la celebra replică: ” Dumnezeu a făcut omul după chipul şi asemănarea lui!„.

Citeste si:  Dovada existentei Uriasilor din Egiptul antic ignorata!

O civilizație extraterestră a fost la baza proceselor de creare și învățare ale omului pentru că un alt text fenician povestește cum „Set a fost ridicat la vârsta de 40 de ani, timp de 40 de zile, de înger la înălțime de unde a învățat alfabetul paleoebraic, astronomia și matematica pe care a adus-o pe pământ la oameni și a căpătat o strălucire care i-a făcut pe oameni să-l numească „Dumnezeu„. Deci alfabetul a fost inventat „la înălțime” și nu de oameni. Iar la amestecarea limbilor singurul care nu a participat la construcția turnului a fost Eber de aceea limba lui nu s-a modificat.

O legendă  spune că la originile puternicei civilizației feniciene s-a aflat  Taautus care a adus literele, apoi au venit Erebus şi Wind care l-au făcut pe Eros. Apoi a venit Mud sau Mot care a adus germenii vieţii. În acest fel s-au născut Zophasemin, creaturi foarte inteligente, fără senzaţii dar care puteau să vadă Raiul. Aceste creaturi s-au combinat cu oamenii, în acest fel a fost pusă baza unei civilizații.

Se pare că fenicienii cunoșteau o parte din adevărul absolut care se referă la originile „Creatorilor” cât şi ale omului. Oamenii au fost creați în mai multe etape şi apoi au fost învățați ceea ce trebuiau să ştie. Este posibil ca oamenii să fi fost învățați alfabetul pentru a reuși cândva decodarea secvenței ADN din care au fost creați. Probabil că acolo se afla întreg adevărul absolut pe care omenirea îl caută de atâtea veacuri.

http://www.efemeride.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în SECRETELE ZEILOR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.