În atenția corporatiştilor hipsteriţi !


Teoriile cu statul parazitar şi statul care cheltuieşte pe criterii sociale, nu economice, e propagandă soroşistă globalistă. Statul cheltuie pentru el şi pentru corporaţii şi bănci, nu pentru populaţie. Şi asta se întâmplă pentru că este corupt şi trădător, nu pentru că nu e nevoie de el. Statul suntem noi, dar câţiva ne-au trădat şi s-au erijat ei în statul român.
Am mai discutat zilele astea cu cineva pe un blog şi îmi înşira numai clişee de pe la televizor gen „trăim într-o economie globalizată” sau „FMI şi UE ne ţin în frâu ca să nu facem abuzuri” etc. Unii oameni sunt ca nişte reportofoane care doar reproduc ce au auzit la alţii.

Dacă stăm să analizăm vom observa că tot „profeţii” în genul lui Nouriel Roubini, nu vin decât să ameninţe cu tot felul de catastrofe, crize, războaie, apocalipse, dar niciodată nu vin cu soluţii. Rolul lor este doar să creeze panică şi să împingă popoarele să adopte soluţiile propuse de Sistem la problemele create tot de Sistem. Pe de altă parte, de câte ori se anunţă falimentul unui gigant precum Goldman Sachs, de suferit suferă economia globală, şi popoarele în timp ce proprietarii băncii fac profituri fabuloase. Deci totul e doar manipulare. Ni s-a băgat în cap că e dezastru şi că trebuie salvată Grecia şi UE, când în realitate au fost salvate nişte bănci cu banii cetăţenilor din Europa.

Planeta nu este suprapopulată. România şi Europa nici atât. Problema planetei sunt corporaţiile şi băncile, care prin mecanismul pe care l-au creat, risipesc şi distrug rapid resursele planetei distrugând în acelaşi timp armonia naturii şi a societăţii.

Teoriile economice provenind din şcoala economică austriacă de factură libertariană au la bază idei sataniste. În concepţia lor cel care produce este doar patronul, în timp ce proletariatul reprezintă o masă de animale puturoase care stau cu mâna întinsă la stat. Realitatea este însă exact invers: cei ce produc sunt muncitorii, ţăranii şi tot ce de la baza societăţii, iar patronii şi bancherii sunt doar nişte paraziţi care trăiesc pe spinarea lor însuşindu-şi tot rodul muncii acestora.
Citiţi despre William S. Volker şi ideologia libertariană.

Plus de asta vor pur şi simplu să extermine anumite populaţii, în special în Africa şi Asia pentru a le putea preula mia uşor terenurile şi resursele naturale. Se întâmplă deja asta în state ca Uganda sau Somalia.
Acesta este unul din obiectivele principale ale Elitelor: controlul hranei şi a producţiei acesteia şi implicit controlul populaţiei şi al reducerii numărului de locuitori ai planetei.

Politica elitelor bancar -corporatiste este de abolire a natiunilor,ca atare, si instaurarea unui guvern mondial, UE este doar un stagiu intermediar in aceasta constructie. Atit stinga radicala cit si dreapta radicala reprezinta doua fete ale aceleiasi filozofii colectiviste care, asigura domninatia oligarhiei prin intermediul statului politienesc, a dictaturii.
Tot circul acesta organizat ideologic, bazat pe antagonismul dreapta-stinga, nu are decit scopul de a fi o perdea de fum care sa ascunda publicului adevarata natura a acelor care , de fapt, controleaza destinele natiilor. Media se afla in mainile lor, tot ce are legatura cu natura privata a cartelului financiar bancar este exclus din discutia publica sau academica. Sunt perfecti organizati , dispun de resurse financiare nelimitate si de cooperarea inteligentiei din domeniile supravegherii, psihologiei maselor, propagandei etc.

Puterea economica (implicit influenta asupra politicii natiunilor) se afla, in mare parte, in mainile capitalismului financiar. Capitalul financiar are o singura putere: prostia.

Oligarhii îşi privatizează profiturile şi naţionalizează pierderile provocate de jaful lor. Astfel naţiunile devin tot mai sărace, statele dau faliment, iar ei devin tot mai bogaţi. Capitalismul, ca mod de producție, este o formă particulară de a dispune și organiza social munca oamenilor, adică, mai exact spus, este un fel particular de acțiune în vederea extragerii de resurse în vederea producției . Capitalismul este separarea oamenilor de mijloacele necesare asigurării traiului și astfel transformarea muncii în marfă. Privatizarea se face la comanda strainilor dar, bancherii straini controleaza ( prin rata dobinzilor) companiile si chiar bugetul familiilor din clasa mijlocie. BNR executa decit ordinele cartelului bancar privat de la Basel, am devenit o colonie a oligarhiei bancar corporatista prin tradarea clasei politice infiltrate si organizate in organizatii oculte de agenti straini. Membrii ai executivului participa la sedinte secrete straine.

Mai multe detalii în articol

http://dantanasescu.ro/…/minciuna-neoliberala-a-falimentulu…

In 1988 revista „The Economist” profetea aparitia peste 30 de ani a unei monede unice globale numita phoenix.

http://dantanasescu.ro/…/moneda-unica-globala-profetita-de-…

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s