Moştenitoare Margareta: „Sunt absolut pregătită pentru restaurarea monarhiei.”


rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

principesa-margareta-si-principele-radu-duda

Cum se face ca astia apar in cele mai nepotrivite momente sa se bage in seama? Oare ce sfatuitori au? Pe FB este plin de injuraturi la adresa ex-regelui si monarhiei care incearca sa …dracu stie ce, dar dupa ce utima data aveau in sondeje cam 20 %, probabil ca vor mai putin. Mai amaritilor, voi credeti ca daca aia care urla in strada sunt manipulati de unii de pe la putere, noi ceilalti nu vom avea nici un cuvint la un eventual referendum pentru monarhie? Pai noi vrem sa scapam de capitalism si va luam pe voi, unde nici naiba nu mai poate scapa? Monarhie capitalista? Creeed.

Haosul anarhist de zilele acestea poate readuce reinstaurarea Monarhiei? Principesa Moștenitoare și Principele Radu la Interviurile Telejurnalului, 6 noiembrie 2015:
Claudiu Lucaci: Vreau să vă întreb despre continuitate. Sunteţi Principesa Moştenitoare. Vedeti posibilă şi participarea voastră ca o figură centrală în ceea ce urmează să fie această eventuală modificare constituţională [revenirea la monarhie – n.n.?].

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Da. Am fost crescută o persoană democratică. Sunt absolut pregătită, sunt aici. Vreau să servesc.
Claudiu Lucaci: Sunt pregătiţi [o parte din români – n.n.] pentru a repune în discuţie rolul monarhiei constituţionale?

Principele Radu al României: Da, cred că sunt. Numai că proiectul monarhiei este unul al societăţii şi al clasei politice, nu al Coroanei.

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Noi suntem pregătiţi, vrem să servim Ţara cum putem, cum facem acum, cum a făcut şi în exil Regele, şi cum poate să fie în viitor. Dar nu depinde numai de noi: depinde de români şi de voinţă politică.

Claudiu Lucaci: În mentalul colectiv există acest apel la autoritatea supremă, în cazul acesta la Preşedinte. Nu vă este teamă că se poate face acelaşi lucru cu un monarh?

Principele Radu al României: Există posibilitatea ca oamenii să se proiecteze aşa, dar dacă monarhia se va instaura în România, se va instaura printr-o constituţie care nu va mai fi ambiguă. În nici un caz monarhul nu va avea atribuţii care se suprapun peste cele ale liderului politic al ţării, care este premierul. Uitaţi-vă în Marea Britanie: când se alege un nou premier, rezultat al majorităţii parlamentului, el este considerat liderul politic al ţării. Nimeni nu are ideea s-o considere pe Regina liderul politic al ţării. […]

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Va fi şi un proces de educaţie, ceva mult mai profund […]

Claudiu Lucaci: O schimbare în interiorul fiecăruia…

http://www.napocanews.ro/

Acest articol a fost publicat în MONARHIE (de azi). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Moştenitoare Margareta: „Sunt absolut pregătită pentru restaurarea monarhiei.”

  1. anonim zice:

    …SA VA IA DIAVOLUL CU EL IN IAD!!!!!SA CRAPATI CU MONARHIA VOASTRA CU TOT NEMERNICI PROFITORI DE SITUATIE REPTLE SPURCATE!!!!JOS CU VO PENTRU TODEAUNA IMBUIBATI TICALOSI!!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.