De la caşcavalul „libertăţii” decembriste la mărul otrăvit al Bruxelles-ului şi „bujiile ancrasate” ale Occidentului


Ion Maldarescu

În Oglinda retrovizoare a României se văd anii ’40-’50, „Guvernul meu” alături de „Победа” anului 2015

Preocupată până la refuz de tragedia Clubului „Colectiv” din Capitală, mass-media şi mulţimea de cască gură pe sticlă sau pe stradă a ratat debutul camuflat al demarajului maşinăriei klausiste în ofensiva pentru realizarea mult-doritului deziderat declarat de la începutul mandatului prezidenţial. Machiavelic, pe fondul doliului naţional declarat, după oportuna fumigenă a ritualului stradal deja intrat în tradiţie (cred că vă amintiţi imaginea celor adunaţi „spontan” pe stradă la declararea rezultatului alegerilor prezidenţiale; pentru ce?, nu se ştie nici acum) şi după „Primul pas” făcut per-pedes între naveta Cotroceni-Sibiu şi nuntă, a fost lansată contraofensiva stradală – neapărat feisbookată – pentru căderea guvernului în funcţiune şi realizarea „Guvernului meu!”. „Pas cu pas”, drumul a fost parcurs până la „Victoria finală”. „Oamenii preşedintelui” – nu cei oficiali, cei din umbră – au punctat. Omul Bruxelles-ului a fost numit prim-ministru. Pentru asta, ei merită o medalie „Победа”, precum cea primită de ex-majestatea expirată, pentru gestul trădării de Ţară de la 23 august ’44. Garnitura de la conducerea coloniei încă numită România finalizează, cu sprijin extern, o structură „multilateral dezvoltată” de tip alogen, un fel de oglindă retrovizoare a anilor ’40-’50, când România avea la cârmă pe oricine altcineva decât români. Atunci dictau sovieticii, astăzi, nu prea se mai ştie bine cine. Preşedintele României, şefii celor două principale servicii speciale ale statului român, matusalemul de la B.N.R., F.B.I.-ştii de la D.N.A. – şef(a) instituţiei se spune că nu ar fi Kövesica, ci o Frau Oberst din structura Bundesnachrichtendienst a Germaniei -, nu prea sunt români şi nici prea „curaţi”. Şi, pentru că a venit vorba de expiraţi, este jenant că cetăţeanul Mihai se adresează românilor în aceste zile. Dar, putea rata ocazia? Este de înţeles că, la venerabila sa vârstă, sinapsele nonagenare nu-i mai funcţionează la parametri normali, dar ce-au făcut membrii „Casei Regale” a Republicii România să-l împiedice să se dea în spectacol? Hilar şi trist, în acelaşi timp. „Râzi! Râzi paiaţă”!

Vreau în fruntea guvernului un român adevărat, nu un „Terminator” obedient Bruxelles-ului!

U.D.M.R., pasărea de pradă aflată la pândă şi la putere – cu scurte întreruperi nesemnificative – de aproape 26 de ani, traseista anticonstituţională în serviciu permanent de sabotare şi dezintegrare a României iar a croncănit, ca de obicei, macabru. Cucuveaua vieţii politice a catastrofalei tranziţii din postdecembrismul demolator ne-românesc a suflat în gura preşedintelui. Acesta, între pozele cu clop şi cap de cerb şi două pahare ciocnite la nuntă a rostit, rânjind, tâmp şi triumfător, precum papagalul, la drum de seară, numele noului prim-ministru:„Aşadar, având în vedere toate acestea, îl desemnez pentru funcţia de Prim-ministru al României pe domnul Dacian Cioloş, pe care vi-l prezint…”, vasal obedient al Bruxelles-ului. Cine este noul prim-ministru? Iată ce se spune despre „marele tehnocrat” propus de U.D.M.R. şi acceptat pe nemestecate de navetistul de la Cotroceni: „Acest personaj, este membru într-un O.N.G. numit « Friends of Europe», este un O.N.G. de tip « Think Tank » – adică un O.N.G. de tip «Grup de Gânditori », dedicat pregătirii « Viitorului Luminos al Europei » şi instaurării « Noii Ordini Mondiale » […]. Preşedintele organizaţiei « Friends of Europe » este Étienne Davignon, actualmente membru în consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg şi fost preşedinte al Grupului Bilderberg”[1]. „Fostul comisar european Dacian Cioloş, îşi datorează, de asemenea, cariera şi ascensiunea politică companiei Monsanto, el fiind artizanul introducerii cu forţa pe gâtul românilor a Organismele Modificate Genetic şi a Codex Alimentarius”[2]. Ştiu, din nou se va obiecta: să-l lăsăm să vedem ce face… Nu! „Finita la comedia”! Am suportat pre multe experienţe nereuşite, operate pe trupul Ţării. Nu mai am timp să aştept, ajunge! Vreau acum un român care să apere interesele Ţării, cât nu este prea târziu, nu un bagajist, Cal Troian al N.W.O. şi „Terminator” al României!

Şeful statului este servitorul Ţării, nu Ţara este în slujba Preşedintelui!

Nu doresc să fiu înţeles greşit. Nu sunt fan pro-Ponta, iar fan pro-Iohannis, nici atât, dar avem dovada concretă că nu progresul românilor primează pentru klausul navetist fără scrupule, ci interesul personal, ambiţia şi comenzile pe care le primeşte de la „Înaltele Porţi” care l-au „uns” pe tron. Tocmai când guvernul demisionar obţinuse oarecare progrese şi îmbunătăţiri ale nivelului de viaţă al cetăţenilor, drama de la Clubul Colectiv a apărut – ce coincidenţă? – ca o mană cerească pentru alesul Facebook-ului din noiembrie, împlinindu-i dorinţa exprimată cu „gura de aur”: „Vreau guvernul meu!”. Pentru aplicarea discreţionară a dorinţei, au fost ignorate legile, s-a indus subliminalul şi mereu actualul „Divide et impera!”, a fost creată „starea de război” stradal şi Ţara a fost adusă din nou în dezordine şi haos. Qui prodest? A căzut Guvernul Ponta! Trăiască Guvernul Cioloş! Şi fără Mărie, şi fără pălărie! Domnule Preşedinte al României, chiar dacă lentoarea judecăţii vă permite cu greu procesarea mesajului, reţineţi şi conformaţi-vă: şeful statului este servitorul Ţării, nu Ţara este în slujba Preşedintelui!

Prutul este Zidul ruşinos al „Berlinului românesc”

Revenind la alogenizarea generală a structurilor de conducere a statului român, întrebarea care nu dă pace pământenilor Ţării secolului al XXI-lea este firească şi de bun simţ: cum, Dumnezeu, nu s-au găsit între atâtea milioane de români (sau nu li s-a permis), câţiva care să-şi asume responsabilitatea în clipe de cumpănă, aşa cum a avut curajul şi demnitatea s-o facă Românul Ion Antonescu în anul 1940? Cum, pe parcursul a peste un sfert de veac, niciunul dintre înscăunaţii cotrocenişti nu a reclamat criminalul Pact Hitler-Stalin de la 23 august 1939? De ce niciunul dintre chiriaşii Cotroceniului de după 1989 nu au mişcat un deget pentru reunificarea Ţării? Prutul este, nu doar purtătorul podului de flori între fraţi, ci Zidul ruşinos al „Berlinului românesc”. Nu doar Ivan, John sau Iţic sunt de vină! Şi Ion, şi Gheorghe sunt vinovaţi. Au acceptat, cu o toleranţă imbecilă şi fără să crâcnească tot ce li s-a servit, de la caşcavalul „libertăţii” decembriste, la mărul otrăvit al Occidentului şi machiavelismele Unchiului Sam, de la capcana Uniunii Europene, la propaganda agresiv-iredentistă a U.D.M.R., tratată ilegal şi anti-constituţional ca partid politic. U.D.M.R. trebuie ori desfiinţată, ori tratată conform statutului ei de uniune etnică culturală!

Papa Francisc şi îndeletnicirile sale nu prea „catolice”

Dacă predecesorul său a deţinut capul de afiş al Istoriei Vaticanului fiind primul Papă demisionat, încă nu se ştie cauza reală a debarcării fostei sanctităţi, motivaţia sănătăţii precare invocate fiind praf de aruncat în ochii prostimii, pe la colţuri bârfindu-se în taină fel de fel de alte ipoteze. Motivaţia cu „sănătatea” s-ar potrivi mai degrabă actualului posesor al scaunului de la Vatican. Fiind o instituţie sobră, sobră, severă, chiar dacă aruncăm puţin ochii în istoria instituţiei, exteriorizările actualei Sanctităţi lasă sute de milioane de creştini cu gurile căscate. De neconceput în istoria creştinismului, Papa se hlizeşte în public aratând semnul propovăduirii cultului satanist şi lansează albume rock… Din anul 2008, Şeful Ordinului Iezuiţilor (generalul superior) este spaniolul Adolfo Nicolas, supranumit şi „Papa cel negru”, despre care se spune că va aduce sfârşitul lumii. Dacă ar fi să dăm crezare teoriilor conspiraţioniste, „Conform predicţiilor Sfântului Malachia, ultimul papă de la Vatican va fi « negru », adică, potrivit unor interpretări, în straie negre, de iezuit. Din cauza lui vor izbucni războaie şi molimi care vor declanşa Apocalipsa”[3]. Nu ştiu cum va fi, dar până atunci, actualul Papă de la Vatican se dă în stambă cu îndeletniciri nu prea „catolice”. Tare m-ar amuza comentariul pe această temă al scutierului papal, domnul V.R.! Ce poate zări un creştin pe stema Papei Francisc? „O pălărie roşie sub formă de O.Z.N., ciucuri sub formă piramidală, crucea Lorraine – simbolul cavalerilor templieri, din rândurile cărora s-au « născut » francmasonii, soarele – vechi simbol păgân, Pentagrama – vechi simbol al magiei şi strugurii – simbolul roman al Pleiadelor, locul din care ar proveni unii extratereştri, conform unor susţinători New Age”[4].

Barack Obama pe coperta revistei gay, „Out” şi Stripeteas în Sala Congresului American

Dintre bujiile ancrasate ale contemporaneităţii nu putem exclude ştirea elogioasă („?” – s.n.) la adresa preşedintelui S.U.A.: „Barack Obama a apărut pe coperta revistei gay «Out»”. Printr-o fotografie în alb și negru revista aduce un omagiu: „Președintele nostru – aliat, erou, legendă”. O premieră pentru un președinte american[5] şi pentru a realiza cât de departe a ajuns democraţia de pe malurile Potomacului, pentru amuzamentul domniilor voastre, la final, vă recomand vizionarea unui film-colaj sugestiv, ai cărui eroi principali sunt actorul Dominic Frisby, escortat de două „susţinătoare” ale stindardului Marii Britanii[6]. Aştept cu nerăbdare unul similar, produs în Casa Poporului, actori fiind şefii celor două camere ai adormiţilor neamului şi „Elenele” contemporane de pe malurile Dâmboviţei. Fără „susţinătoare”! Pentru educaţia la grădiniţă şi în clasele primare… Români, faceţi crucea mare, că dracu-i bătrân!

Grafica – Ion Măldărescu

––––––––––––
[1]http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=525298&title=avem-premier-e-dacian-ciolos-omul-lui-soros-si-al-grupului-bilderberg-victorie-a-ong-urilor-lui-soros-care-au-reusit-sa-impuna-primul-ministru-in-romania-manipularea-lor-a-reusit-dar-lumea-a-aflat-adevarul-
[2] http://vremuritulburi.com/2015/11/10/lovitura-de-stat-a-reusit-soros-este-oficial-noul-premier-al-romaniei/
[3] http://www.libertatea.ro/detalii/articol/eric-jon-phelps-apocalipsa-adolfo-nicolas-papa-439420.html#ixzz3r79U5rEY
[4] http://www.lovendal.ro/wp52/pe-stema-noului-papa-francisc-i-gasim-o-multime-de-simboluri-oculte-ozn-extraterestri-piramide-poate-reprezenta-noul-papa-cu-adevarat-crestinismul/
[5] http://www.huffingtonpost.fr/2015/11/10/photo-barack-obama-out-magazine-gay-premiere_n_8522614.html?utm_hp_ref=france via http://www.agerpres.ro/lifestyle/2015/11/11/barack-obama-pe-coperta-revistei-gay-out-o-premiera-pentru-un-presedinte-american-11-34-38
[6] https://www.youtube.com/embed/GXcLVDhS8fM?feature=player_detailpage

http://www.art-emis.ro/

Acest articol a fost publicat în EDITORIALE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.