Romania s-a linistit, a fost ales pentru a conduce Guvernul, un „tehnocrat” care a facut ani de zile politica agricola la Bruxelles, aducind Romania la o agricultura de Evul Mediu… Prosteala de proportii, cu „tehnocrati” in loc de politicieni in guvern.


Fara discutie ca Iohannis a cistigat, a stabilizat saracia si a creat incredere in clasa politica infractoare, dci a stabilizat capitalismul fara sa faca nimic pentru a arata ceva pozitiv in modul de viata al oamenilor. O sa ma intrebati: Cine crede in ei? Pai, Iohannis, Parlamentul si „Piata”, ca doar asta este Romania…
Daca Ciolos ar trebui sa fie Prim Ministru, ar trebui intrebat taranul roman, care se duce la piata sa cumpere rosii de la turci, varza de la belgieni, ceapa de la olandezi, gaini de la greci si asa mai departe. Acest taran a ajuns, in timp ce Ciolos il reprezenta la Bruxelles, sa isi sape pamintul cu sapa rupta si cu animale de povara. Asta in timp ce Ciolos agreea cu reparititia Fondului de Coeziune pentru Agricultura in UE. Sint multe de spus aici si as dori sa fac o prezentare scurta in continuare.
Am sa evit sa fac referire la unchiul lui Ciolos, „seniorul” ofiter SRI, Virgil Ardelean, denumit si Vulpea, care a stat la baza ascensiunii lui Ciolos si am sa ma refer la cit de politician si cit de tehnocrat este el si ce s-a intimplat la Bruxelles in perioada cind el a activat acolo, cita personalitate a avut el in a promova Romania si agricultura tarii noastre, ce a facut pentru ca fondurile structurale din UE pentru agricultura sa ajunga in Romania si cum a privit frauda cit timp a fost in trupa de „specialisti” agrari ai UE.

Nu voi discuta aici nici de „prosperitatea” adusa de Ciolos la agricultura cind a fost Ministru Agriculturii in guvernul Tariceanu (2007 – 2008).
In Noiembrie 2009, acest „tehnocrat” Ciolos ,a fost nominalizat de catre Presedintele Comisiei Europene, Barroso, o alta hahalera „tehnocrata”, pe functia de Comisar pentru Agricultura al UE, post detinut din 2010, pina in Noiembrie 2014, perioada in care Ciolos a fost platit de contribuabilii romani pentru a ancora agricultura romaneasca la UE… si vom vedea cum a facuto.
In perioada cind Ciolos a fost Comisar Agricol la UE si pina in 2012, in timp ce se discuta de acest fond de coeziune pentru agricultura si dispersarea lui pe tari, functie de potentialul agricol, Regina Angliei a beneficiat de o subventie de peste 7 milioane de lire engleze (peste 10 milioane de euro) pentru gradinile ei de zarzavaturi de la Sandringham, pentru ca saraca de ea nu avea bani si avea nevoie de fonduri nerambursabile ca sa manince sanatos…
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2110261/Queens-Sandringham-estate-receives-7m-farming-subsidies-EU.html
Asta se intimpla in timp ce agricultura romaneasca disparea dupa harta agricola a Europei si romanii mincau legume si fructe din tari fara potentialul nostru agricol, dar cu fonduri distribuite cu stiinta lui Ciolos.
Pe linga Regina, care a mai primit, atit ea cit si parte din familia regala, subventii pentru agricultura sub obladuirea lui Ciolos, alti praduitori, chiar de linga Ciolos, din Parlamentul European au avut parte de subventii pentru agricultura.

Ministrul Pentru Piscicultura, Richard Benyon, care a primit subventii nerambursabile pentru ferma lui de familie, in valoare de 211.000 de lire engleze…., bani care puteau utila patru comune din Romania cu echipament agricol performant, dar Ciolos a acceptat alta varianta si nu a spus nimic, pentru a-si pastra postul si a fi platit de UE si contribuabilii romani… De aceea ma indoiesc ca un “tehnocrat” ca Ciolos, care a fost platit de conationalii lui pentru a-i reprezenta iar el i-a tradat, va fi in stare sa faca ceva ca Prim Ministru, platit de aceasi oameni de care nu a avut niciodata respect, dar vrea sa le conduca destinele economice…
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2041502/Queens-Windsor-estate-gets-224k-annual-farming-subsidy-EU.html

Uitati-va  mai jos pe cine subventioneaza Comisia Agrara a UE. Asta in conditiile in care Ciolos si acolitii lui de la Bruxelles, nu spun niciodata nimic, iar acest Ciolos nu stie sa foloseasca informatiile pentru a-si favoriza tara si agricultura romaneasca. Asta este tehnocrat sau politician pervers si mincinos, un tradator de tara, pentru ca a primit bani de la contribuabili, care includ si amaritii de tarani care lucreaza pe cimp, in conditii grele…
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/5852319/EU-farm-subsidies-paid-to-big-business.html
Nu putem spune in mod direct ca Ciolos a fost vinovat de aceste actiuni, dar stia si tacea, deci era in gasca de la Bruxelles. In al doilea rind, stia toate matrapazlicurile de la Breuxelles si cu siguranta stia saracia in care se afla agricultura romaneasca, dar nu facea nimic…
Eu l-as intreba pe Ciolos, daca este multumit cu statisticile de mai jos, eliberate chiar de UE, lagate de agricultura Romanie, de faptul ca am ajuns sa cumparam (importam din alte tari)  mai multe produse agricole decit producem, ca avem cote infime la productia de lapte, la carnea de porc si oua, dar avem cifre ingrijoratoare la horticultura, acolo unde este „tehnocratul” Ciolos specialist.

Astea sint cifre care ar trebui sa arate realitatea unei tari cu un potential agricol major, draga Ciolos?
Pentru asta a lucrat Ciolos la Bruxelles si a fost platit de poporul roman? Asta a insemnat pentru Ciolos sa isi cunosca potentialul agricol al tarii si sa dovedeasca ca este patriot?
Ciolos este politician pervers si tradator de tara si Iohannis mincinos si fara cunostiinte dar cu tupeu, iar cifrele si starea agriculturii romanesti, spun totul de la sine.

Deci, Romania nu are nevoie de asa un sforar si manevrant, legat ombilical de sistemele de distrugere economica si agricola a tarii, dictate de la Bruxelles.
Ce masuri de relansare economica poate lua Ciolos in economia romaneasca, daca el a avut aceste performante pe parcursul atitor ani la Bruxelles in calitate de Comisar pe Agricultura al UE, primind salariu si facind nimic?
http://ec.europa.eu/agriculture/statistics/factsheets/pdf/ro_en.pdf
Mi-ar place ca romanii sa il intrebe pe Ciolos, legat de platile directe pe hectar in cadrul CAP(Common Agriculture Policy), alocate tarilor din UE, de catre Comisia Europeana.. Este multumit Ciolos de modul in care este finantata agricultura romaneasca, fata de zone agricole ale Europei, care in mod normal nu au nici pe departe un potential apropiat de potentialul agricol al Romaniei.

De ce aceasta Uniune si liderii de atunci, cum este si cazul lui Ciolos, nu au gasit de cuvinta sa investeasca in agricultura romaneasca, pentru a alimenta cu produse agricole alte tari ale UE ?
Asta este o parte a calitatilor „tehnocratului” Ciolos care de departe actioneaza ca un politician pervers, slujitor al Portii UE si fara nici o legatura cu interesul national…..
Acum, pentru ca a fost o sluga supusa celor din UE, chiar ca merita promovat la nivel de Prim Ministru…..
Ce zic tinerii romanii si „reprezentantii” Pietei Univesitatii ?

Adrian Coșereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(DacianCiolos). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Romania s-a linistit, a fost ales pentru a conduce Guvernul, un „tehnocrat” care a facut ani de zile politica agricola la Bruxelles, aducind Romania la o agricultura de Evul Mediu… Prosteala de proportii, cu „tehnocrati” in loc de politicieni in guvern.

  1. daniel zice:

    Sper ca lumea sa-i rasplateasca asa cum se cuvine iar zicala: minciunile imparatului reprezinta adevarul absolut al saracului sa aiba valabilitate doar la timpul trecut.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.