Imaginea care va provoacă rumoare: Ce s-a descoperit pe Marte / FOTO


Aceasta este imaginea care provoacă rumoare! O fotografie publicată recent de NASA a iscat numeroase controverse pe reţelele de socializare. În imagine poate fi distins un chip care pare a fi o mască, sculptat într-o rocă de pe Marte. Fotografia a fost făcută de roverul Opportunity, undeva în zona denumită Craterul Concepcion.

Adepţii teoriilor potrivit cărora strămoşii noştri au călătorit în spaţiu au luat cu asalt reţelele de socializare, după ce pe o rocă de pe Marte a fost observat un chip uman.

Potrivit Daily Mail, legendele spun că asirienii din antichitate au dezvoltat o navă spaţială cu care au ajuns pe Marte, unde ar fi dus statui ale zeului lor.

Cei care au studiat în detaliu fotografiile trimise, luni, de roverul Opportunity susţin că au identificat printre pietrele de pe Marte două care prezintă chipul zeului babilonian al ştiinţelor, Nabo.

„Am identificat aceste feţe pe Marte, una lângă alta. Una se uită direct către noi, iar cealaltă este orientată spre dreapta. Faţa care se uită spre noi seamănă foarte bine cu statuile antice mesopotamiene”, este unul dintre comentariile postate pe site-ul UFO Sightings Daily.

Specialiştii NASA nu consideră, însă, important să studieze aceste roci spunând că este vorba de o piatră „sculptată” de fenomenele meteorologice. „După cum puteţi observa, este vorba de o piatră naturală situată la marginea unui crater, nu o sculptură făcut de vreo civilizaţie antică. Totuşi este foarte bine că oamenii îşi folosesc imaginaţia şi profită de accesul public la imaginile luate de pe Marte de rover”, a transmis NASA, printr-un purtător de cuvânt

În urmă cu câteva luni, o serie de imagini dintr-o grotă în care internauţii au crezut că văd trupul unei creaturi, iar mai apoi o imagine care prezenta silueta unei femei au creat isterie pe Internet, însă cercetătorii de la Nasa afirmă că primesc zilnic câte ceva de genul acesta.

content-image

http://www.stiripesurse.ro/

Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.