Lucifer – Prințul Întunericului…și Cel ce aduce Lumina


22 Noiembrie 2015 – Lisa Rising Berry

Acest articol se vrea a fi unul controversat…este firesc să fie așa, deoarece îmi place să agit puțin lucrurile. Nu pot dovedi că ceea ce simt, ceea ce provine din structura interioară a ființei mele ar reprezenta adevărul, pentru că această cunoaștere a mea este opusul celor mai multe învățături spirituale de pe planetă. Nu sunt o persoană care acceptă întocmai ceea ce ni se spune, sau suntem învățați, prin metodele tradiționale. Personal, caut să cercetez și să descopăr adevărul ascuns, ce rezidă în spatele acestor învățături.

În creștinism, ca și în majoritatea altor învățături și dogme religioase Lucifer este un Înger Căzut, conform „învățăturilor” despre Rebeliunea Luciferiană. Acest subiect a fost unul de mare interes pentru mine deoarece, pur și simplu, știam că ceva nu e „în regulă”. Așadar, ani de zile m-am „conectat” cu această energie, și abia în urmă cu câteva zile am avut primul mare „AHA! energetic” despre acest subiect .

Nu am de gând să prezint o istorie despre cine/ce este Lucifer deoarece puteți găsi pe internet informații despre acest subiect, iar acest articol nu se vrea a fi o lucrare despre ceea ce este deja publicat. La final voi posta 2 linkuri către două excelente articole ce descriu acest subiect.

lucifer_the_light-bearer

Am hotărât să accesez informații încă nescrise, informații care, dealtfel, sunt accesibile tuturor celor care doresc și pot să pătrundă în adâncul propriei ființe. Așadar, îmi acord dreptul de a crede că ceea ce scriu este corect, conform cunoașterii mele interioare.

Intuiția mea îmi spune că Lucifer nu este, și nu a fost niciodată o Entitate. Este, pur și simplu, o Energie(parte/formă a Energiei Primare – n.tr.), ce nu prezintă aspecte/frecvențe „masculine” și/sau „feminine”, ci este o reprezentare a Rebisului. Acum, este foarte probabil că vă voi pierde pierde pe unii din voi, dar „simt” cu tărie că „numele Lucifer” a fost „furat”, apoi asociat „Răului„, cândva, în istoria zbuciumată și întunecată a acestei planete…în acele timpuri în care nevăzuții Archoni au întipărit în memoria omenirii expresia „La fel ca în Cer, așa și pe Pământ”. Mă refer la timpurile Războiului Astral…Războiul din Ceruri. Acești Archoni au transformat Energia Luciferiană într-o Entitate…un Înger Căzut, înfricoșător, o ființă cu/la care oamenii se pot conecta. O ființă ce „propovăduiește” 1% învățături corecte și 99% false.

Acest procent corect de 1% constă tocmai faptul că Lucifer este „Prințul sau Prințesa Întunericului„…Lucifer „iese din Întuneric și se transformă în Lumină.” Toată Creația provine din Vidul Întunecat…sau Negrul Genezei…sau Materia Întunecată. Expresia mea favorită pentru toate aceste denumiri este EterulEteruleste, în cea mai mare parte a sa, negru, cu nuanțe spiralate de violet, și reprezintă cel de-al Cincilea Element,din care provin (au luat naștere) celelalte Patru Elemente. Tot ceea ce înseamnă Viață provine din acestEterÎntunericul nu este rău și nici înfricoșător, așa după cum am fost învățați încă de când ne-am născut. Eterul reprezintă Începutul Creației. Această Energie este „Prințul sau Prințesa Creației – Rebisul„.

Căutând și studiind informațiile despre Lucifer, descoperim că el este Cel ce aduce Lumina (varianta latină – n.tr.) sau este Flacăra lui Prometeu (varianta elenă – n.tr.). În limba greacă, Flacăra lui Prometeu înseamnă fosfor…fosforul se utilizează la aprinderea focului. Focul reprezintă atât Lumina, cât șiEnergia Conștiinței. Prin urmare, Lucifer este Cel ce aduce Lumina Conștientizării Umane, sub formă de FocFocul este nimeni altul decât AzotulEterul și Azotul sunt cele mai importante Energii ale Prezentului, așa după cum am prezentat în majoritatea articolelor mele.

Lucifer reprezintă Energia Întunericului, structurată în frecvența Eterului, și este și Energia Luminii, structurată în frecvența Azotului. Totuși, noi am fost învățați că Lucifer a fost un Înger Strălucitor (adicăLumina), ce a căzut ÎN Întuneric…total greșit! La început a fost Întunericul, din care am fost creați (și) noi. Minciuna Căderii în Întuneric a însemnat un abuz împotriva umanității determinând căderea acesteia în lăcomie, ceea ce a condus la involuția Cunoașterii de Sine și la suprimarea Luminii Conștiinței. Da, se crede că acest lucru trebuia să se întâmple…totuși, am fost împinși și mai adânc în această Cădere (față de ceea ce ar fi trebuit să se întâmple), spunându-ni-se că totul i se datorează lui Lucifer…de aici, și afirmația „Dracul m-a pus s-o fac!

Nu am idee care grup de Archoni Întunecați ne-au împins în prăpastie, dar în niciun caz nu a fost Lucifer! Rebeliunea nu a fost cauzată de Lucifer, ci a fost opera unui grup de Archoni Întunecați, sau a unuia de Extratereștri Negativi ce au dorit să deturneze procesul natural al Ascensiunii noastre, iar înfricoșătorul nume Lucifer ne-a fost impus ca fiind „Țapul ispășitor”. Au încercat în permanență să saboteze minunata noastră Școală Pământeană (a evoluției spirituale – n.tr.), dar nu au reușit. În prezent, datorită faptului că suntem sub influența Energiei „corecte”, adevărul va începe să fie resimțit de tot mai mulți, iar energia numelui Lucifer va fi re-calibrată în conștiința umană.

Primind o educație foarte conservatoare, am fost învățată că dacă „Ai fost rău vei fi aruncat și vei arde pentru eternitate în Iazul de foc„. Ei bine, Iazul de foc (lake of fire, în original – n. tr.) sau cazanul cu smoalăeste cazanul cu Azot, adică „Apa de Foc” (fire water, în original…în sensul de băutură alcoolică, ce energizează organismul – n. tr.). Lac (lake) = apă, foc (fire) = Azot…o învățătură adevărată transformată în „ceva rău„, ce se datorează acelorași Archoni Întunecați care au deținut controlul (au manipulat – n. tr.) începuturilor creștinismului și, foarte probabil, chiar și înainte de apariția/inventarea lui. Este atât de evident că „Ei” nu au dorit ca omenirea să știe că, de fapt, Lucifer nu este numele unui „înger-bun” transformat într-unul „rău” ci înseamnă Energia Creației, reprezentată prin „Apa de Foc – Azotul„, sursa Energiei Transformării.

lakeof-fire.jpg

Personal, intru cu bucurie în Iazul de Foc, cu tot ceea ce înseamnă el. Am ars pe „rugul de foc” al existenței mele, în scopul Transformării de Sine…și am renăscut din cenușa acestuia, așa după cum știm că a făcutPasărea Phoenix.

Iată linkurile celor două articole:

Who is Lucifer?
LUCIFER: A PROBLEM FOR CHRISTIANITY
Cu Iubire, pentru toți,
Lisa Rising Berry
Sursa articolului

https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2015/11/26/lucifer-printul-intunericuluisi-cel-ce-aduce-lumina/

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(religie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.