Lăsați aerele de bărbați – fiți bărbați!


În fiecare zi citesc câte ceva, în fiecare zi văd unele poze ale prietenilor, cunoscuților și alți oameni pe care-i văd pe stradă și la fiecare pas îmi strâng impresii și scot unele concluzii. Văd o mulțime de oameni ce se lasă manipulați, se lasă seduși de prostie, se lasă în voia sorții crezând că va fi bine.
Iar dacă aș spune ceva despre băieți, mai degrabă le-aș adresa o întrebare – ce vă doriți voi de la o fată? Să umble ea din urma voastră sau s-o cuceriți, că totuși nu prea înțeleg cum vine chestia asta. Pe unele le prea căutați, pe altele parcă vă plac și parcă nu… Aș fi vrut să înțeleg, dacă îți place una, de ce nu te duci la ea? așteaptă să te clarifici cu tine, nu fugi repede în brațe la alta și îi stârnești o mie și una de iluzii, iar mai apoi să găsești motive ca să te desparți, oare așa face un bărbat?
Când aud aere din astea de bărbați adevărați, care fumează în fața unei fete și tot fumul spre ea, oare asta e educație?  Când stai și bei până nu ții minte ce ai făcut? Oare asta demonstrează bărbația ta? Unde-i educația? Scuzați-mă vă rog, dar unii sunteți chiar nesuferiți, nu aveți nici un respect față de o domnișoară, nici chiar de voi.
Când căutați o fată să vă întâlniți, voi vreți să fie BUNĂ așa cum se mai spune,și figură bună, să nu bea, să nu fumeze, să fie educată, îngrijită, frumușică și multe altele, dar să știți că o fată bună va fi cu un băiat BUN. Și nu vă mai plângeți că fetele vor nu știu ce, și-s alintate, vor mașini, bani și altele, nu e chestia în mașină ci în comportament, mai gândiți-vă înainte să faceți ceva, uneori aveți comportament de ratați, care nu știu să se comporte frumos și cât de cât adecvat. Sincer degradați pe zi ce trece, mai citiți o carte și lăsați aerele de bărbați – fiți bărbați.

M-am referit la o anumită categorie de persoane și la  mai multe situații pe care le-am văzut!
Acest articol a fost publicat în SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.