O nouă victorie a Patriarhului! Românii vor fi obligați să se pensioneze și religios, nu doar civil


Simplul gând că instituția pe care o conduce, BOR, ar putea să nu mai primească bani de la buget i-a activat Patriarhului Daniel la maximum simțul financiar. Într-un timp record, el a venit cu un plan care, cu siguranță, va crește masiv veniturile bisericii: la dosarul de pensionare, românii vor fi obligați să prezinte și o dovadă că au fost pensionați religios într-o biserică ortodoxă.

pensionar_botezat.jpgAstfel, preoții vor avea încă o activitate pentru care să le ceară bani românilor. Pensionarea religioasă va semăna cu un botez, cu diferența că pensionarul se va afunda singur într-o cadă specială și, evident, vorbele preotului vor fi adaptate. Dar, poate cea mai importantă schimbare, o pensionare religioasă va fi de cel puțin două ori mai scumpă decât un botez.

Și pentru că nu vrea să rateze nici un leu, Patriarhul a anunțat că noua măsură se va implementa începând cu acest week-end. Deci n-ar trebui să fie nimeni suprins dacă în biserici se va auzi tot mai des ”Se pensionează robul lui Dumnezeu …”. Mai ales că decizia se aplică retroactiv, astfel că toți românii deja pensionați vor trebui să se pensioneze și religios, altfel riscând să li se anuleze pensia.

http://www.timesnewroman.ro/

Acest articol a fost publicat în UMOR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la O nouă victorie a Patriarhului! Românii vor fi obligați să se pensioneze și religios, nu doar civil

 1. Calin Manta zice:

  DEMULT N AM MAI AUZIT O ASEMENEA ABERATIE…SI DACA NU S ORTODOX??? OARE DE CE NU MA MIR CA ATOTINTREPRINZATORUL A MAI NASCOCIT CEVA???? SATANA NENOROCITA !

  Apreciază

 2. ionel zice:

  fratilor articolul asta sper ca face parte din categoria pamflet ca daca-i real PE BUNE TREBE DAT FOC LA SATANELE ASTEA. Si se mira boriciunile de ce nu le mai vine tineretul in srl urile lor. PREOTII CU HAR sunt pe cale de disparitie , ici colo cite un calugar ascuns de societatea asta dementa cu care chiar poti avea o discutie de la inima la inima si poti simti IUBIREA DUMNEZEIASCA. astilalti , srlistii de rind ….la canal si cu astia ca si cu aia de fac manuale cu sex explicit pt clasa a patra.Am reface romanica in 4 ani de zile doar cu javre din astea . am reface pe bune toata economia distrusa daca i-am folosi pe toate javrele astea la constructia de fabrici si uzine, da noi le dam limuzine ca nu-si pot tirii burtile pline de kkt duhovnicesc decit cu quatrro.

  Apreciază

 3. Florin S. zice:

  CALDURA MARE NEICUSORULE ! IN DECEMBRIE? BUNA ASTA DIN LAS FIERBINTI : BA ESTI NEBUN,BA ESTI PROST!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.