Dezavantajul de a avea resurse!


Cizmele colonialiste rasuna la tot pasul si lovesc asiduu la gioale si peste gura, iar hatarul suprem facut celor din colonie este sa li se permita din cand in cand sa-si pupe stapanii in fund. România este în centrul atenției, căci asta s-a şi vrut,şi mai ales datorită faptului că este aservită intereselor ocultei: UE, FMI, NATO, SUA. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane.

Guvernantii de la Bucuresti accepta fara cracnire impunerea venita de la Bruxelles cu privire la decavanta liberalizare a pietei si preturilor la gazele naturale,in masura in care romanii, in calitate de consumatori, nu pot beneficia de pe urma resurselor lasate lor de catre Dumnezeu si nu altcuiva: mai bine le pastram in pamant, in favoarea generatiilor viitoare, care, poate tot cu ajutorul lui Dumnezeu, vor gasi modalitati mai intelepte de a se bucura de ele! Cui slujesc aceste marionete din clasa politică?

Ce proprietar si-ar pune la bataie resursele fara a se alege practic cu nimic?! Ci doar cu epuizarea resurselor, fara a trage macar un folos?! Dar parca ni se spune ca traim in capitalism! In epoca economiei de piata, a eficientei, competitivitatii si profitului! De fapt insa, traim in colonialism!

Inutil de subliniat ca cineva anume castiga copios din faptul ca proprietarul resurselor (poporul roman) ajunge sa nu se mai aleaga aproape cu nimic din exploatarea resurselor sale! In Romania este vorba de nume precise: OMV, Gaz de France, E.ON, care vor incasa renta diferentiala intre exploatarea mai ieftina a resurselor romanesti si desfacerea lor la preturi internationale! Castiguri fara eforturi, fara munca!

Tipul de capitalism neo-liberal, promovat de clasa politică în aceşti douăzeci de ani, a avut ca scop subordonarea politico-economică, financiară şi militară a ţării noastre unor interese străine, precum şi transferul, la preţuri modice sau pe gratis, de resurse şi active performante, către companii occidentale.

Românii timp de douăzeci de ani au fost manipulaţi şi minţiţi de o clasă politică vândută UE/SUA. Românii trebuie să-şi adune forţele pentru ca să iasă de sub vasalitatea impusă de UE şi SUA. În concluzie, această ţară şi acest popor trebuie să aibă o atitudine demnă în faţa marilor puteri, să-şi urmărească interesul naţional.

Vom cumpăra de la străini gaze românești la prețuri liberalizate

1, http://dantanasescu.ro/…/vom-cumpara-de-la-straini-gaze-rom…

Rezultatele studiilor legate de exploatarea gazelor de sist se obtin in functie de interesele economice ale companiilor americane.

2, http://dantanasescu.ro/…/gaze-de-sist-si-minciuni-americane…

 

https://www.facebook.com/Anti-Uniunea-European%C4%83-356579791140499/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.