CIA controleaza Romania dupa un manual denumit “Simple Sabotage Field Manual”. Este cea mai simpla metoda de adus o tara in saracie fara razboi… Romanii nu sint singurele victime.


Cind discutam de CIA, ne gindim la sabotaje industriale, la trupe speciale si specialisti pregatiti pentru a rasturna guverne prin forta sau demonstratii de masa, asasinate, lovituri de stat, razboaie, grupuri de rebeli inarmate impotriva oficialitatilor si guvernelor alese si dezinformare sau “false flags”, cum le place lor sa spuna.

Dar niciodata nu ne gindim la strategia de inducere a stupiditatii, a prostiei, intr-o societate, intr-o comunitate, unde americanii au interes. Cum se poate face? Prin inducerea in acea comunitate a unei clase de birocrati inepti, usor de controlat si cu teme de rezolvat si nici o intrebare de pus.

Dupa cum arata un document al OSS(Office of Strategic Services), mai tirziu CIA, datind din 1944, organizatia pregatea si chiar selecta o clasa de “cetateni sabotori” in natiunile ocupate de americani, cum ar fi Norvegia, Franta si altele.

Va propun sa cititi documentul de mai jos, care prezinta sau trebuie sa prezinte un interes sporit pentru romani, in ideea de a vedea cum si cit sint de dusi de nas de strategiile americane si cit de repede pot fi controlati pe mai departe, in cazul in care situatia actuala le convine..

https://www.cia.gov/news-information/featured-story-archive/2012-featured-story-archive/CleanedUOSSSimpleSabotage_sm.pdf

Acest document care dateaza din 1944 si se numeste Simple Sabotage Field Manual, arata caile prin care agentii CIA au putut si pot dezmembra o economie si demoraliza populatia, administratia si fortele de politie.

Prima sectiune a documentului, poate fi citita mai jos, se adreseaza actiunilor indreptate catre “Organizatii si Conferinte” si modului cum pot fi facute nefunctionale:

http://www.openculture.com/2015/12/simple-sabotage-field-manual.html

Am sa dau citeva puncte avute in vedere de CIA si in acest moment, pentru ca dupa anii 80 a fost un manual de actualitate :

1. Sa se insiste si organizeze ca totul sa fie facut prin “canale” bine determinate ca circuit. Niciodata sa nu se permita “scurtaturi” in luarea deciziei, pentru a ingreuna decizia si a fi total sub controlul unui circuit definit.

2. Sa se organizeze si sa se tina cuvintari. Sa se vorbeasca cit de frecvent posibil si in cit mai lung timp. Sa se scoata in evidenta punctele dorite, in paralel cu anectode si date despre o fictiva experienta personala.

3. Cind este posibil, sa se directioneze toate sarcinile si problemele aparute catre comitete, pentru studiu  amanuntit si considerarea favorabila a problemei. Deci sa se creeze o ingreunare masiva in circuitul informatiilor, dar care sa le permita agentilor CIA americani sa fie prezenti in punctele de inflexiune ale circuitului decizional.

4. Sa se incerce sa se constituie comitete cit mai numeroase posibil, niciodata mai putin de cinci.

5. Sa se aduca in atentia audientei subiecte fara relevanta de cite ori este posibil.

6. Sa se construiasca cu precizie cuvintele din comunicari, minutele cit dureaza si posibilele reactii dar si mesajul acestei comunicari partial si final.

7. Sa se faca referiri la ultima comunicare, inaintea celei in discutie si sa se incerce sa se redeschida intrebari al caror raspuns sa fie luat in considerare in decizie.

8. Folosirea cit mai frecventa si in context, a cuvintului “fiti atenti” sau “sa fim atenti si precauti in tratarea…”, pentru a da o nota de incertitudine permamenta si nesiguranta in decizi. Sa fie permanent sfatuiti cei din audienta, sa fie “rezonabili” si sa evite analizele rapide si superficiale si la fel actiunile de acest gen, pentru a pierde cit mai mult timp, care ar putea rezulta in deteriorarea mediului de lucru si ar crea dificultati mai tirziu…

Mai jos aveti pagina oficiala a CIA, in care se scrie cu mindrie despre gasirea celor mai inventive cai pentru a crea un tip de sabotaj extrem de eficient dar mascat, numind aceste tactici de destabilizare. “surprinzator de relevante”, aratind cit de usor poate fi subminata productivitatea si ordinele in cadrul unei unitati economice.

https://www.cia.gov/news-information/featured-story-archive/2012-featured-story-archive/simple-sabotage.html

In sectiunea a doua a documentului CIA, sint “instruiti” manageri sabotori, prezentindu-se un ghid si o lista de miscari tactice pe care agenti CIA trebuie sa le faca pentru obtinerea rezultatului dorit:

1. In cadrul sarcinilor ce trebuiesc indeplinite, este de preferat sa fie acordata prima prioritate sarcinilor fara importanta dar care pot lua timp in urma unei informari inutile. Pe de alta parte, trebuie ca sarcinile importante sa fie date lucratorilor ineficienti, fara initiativa si lenti.

2. A se insista in mod perfectionist in rezolvarea problemelor lipsite de importanta si sa se incerce trimiterea lor inapoi de citeva ori catre colectivul care a lucrat la ele pentru a le definitiva, chiar daca ele sint finalizate, dar trebuiesc mentionate citeva greseli imaginare.

3. Sa fi placut cu lucratorii ineficienti si sa li se dea promovari nemeritate, pentru a descuaraja lucratorii eficienti. Deci sa se creeze un mediu de moralitate scazuta in colectiv.

4. Sa se tina conferinte, acolo unde munca este necesara pentru realizarea produsului, in vederea impiedicarii realizarii lui si a  muncii critice pentru a scoate produsul final. Conferintele sa fie cit mai lungi, pentru a impiedica procesul de productie si a-l fragmenta.

5. A se multiplica procedurile si etapele de realizarea  produselor, implicind cit mai multe instructiuni si standarde care trebuiesc respectate. Marirea colectivului sau comitetului care trebuie sa aprobe proiectul sau lucrarea, chiar in cazul in care numai un om poate face acest lucru.

In partea finala, manualul prezinta detailat modul cum un muncitor sabotor poate dezmembra operatiunile unei unitati economice “dusmane”, dupa cum considera americani pe oricine vrea sa il aduca in situatie dificila economic:

1. Sa munceasca incet.

2. Sa gaseasca motive pentru intreruperea procesului de munca, ori de cite ori are posibilitatea.

3. Sa faca o munca lipsita de calitate si sa dea vina pe sculele din dotare, masini si echipamente si sa faca plingere ca aceste lucururi l-au impiedicat sa faca un lucru de calitate.

4. Niciodata sa nu instruiasca pe cei noi veniti sau pe lucratori mai putini pregatiti si sa nu le imprataseasca nimic din experienta sabotorului.

Fara discutie ca CIA isi poate manifesta mindria pentru rezultatele obtinute prin “respectarea manualului” si prin masurile total neortodoxe impuse pentru a destabiliza colective largi de munca pe intreg globul. Ei au construit cu migala, in multe tari, structuri birocratice “ineficiente”, pe care noi le detestam si sintem surprinsi cit de “prosti” sint managerii si cum structureaza timpi de productie, dar realitatea este alta si ei stiu alta lectie, pentru ca isi iau bani din alta parte.

Vedeti cit de simplu este pentru agentii CIA, cu ceva bani in buzunar, sa perturbe intreg procesul economic al unei institutii…

Vedeti vreo asemenare cu ceea ce se intimpla in Romania? Daca, da, atunci ar trebui sa ne dorim ca in tara sa avem pe linga scutul de rachete american,  mai multi “sfatuitori” americani, asa cum il luase Ponta pe Generalul Wesley Clark, pentru a “crea” structuri birocratice cit mai “eficiente” si vedem ce s-a intimplat cu Ponta, iar acum a venit un alt mascarici, care vedem ca este de departe, continuatorul “proiectului” Ponta si CIA..

Sintem multumiti de sistemul creat de americani pentru a ne distruge tara si economia?

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CIA controleaza Romania dupa un manual denumit “Simple Sabotage Field Manual”. Este cea mai simpla metoda de adus o tara in saracie fara razboi… Romanii nu sint singurele victime.

  1. ionel zice:

    apreciez munca dumneavoastra. romanii or fi ei dezradacinati, umiliti , vinduti , terfeliti in ultimul sfert de veac. dar va veni curind vremea noastra. nu ne luam tara inapoi( ca rambo 6 case si guvernul lui de cacat ) o punem doar in putina ordine. si o vom pune. oricum america e cu un picior jumate in groapa ce si-o sapa temeinic singura. mila mi e insa de americanul de rind care o duce oricum mult mai greu decit romanul de rind. dar isi merita soarta. s au crezut miezul din dodoasca si uite ca dodoasca crapa , prin toate colturile.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.