Suntem absolut siderați, dle Vasilescu!


Suntem SIDERAȚI de felul în care vă justificați, dle Vasilescu. Efectiv sunteți un pericol public la adresa ROMÂNIEI!!! Dvs apărați băncile de pericolul… împărțirii riscului între bănci și clienți, considerând că prin promulgarea legii „dării în plată” acționarii acestor bănci vor trebui să vină cu bani de acasa ca să provizioneze acest „RISC”!!! Altfel, BNR ar trebui să le preia riscul cu banii ROMÂNIEI!

Păi bine, domnule, obligă-i pe acei acționari să pună în joc banii lor,  nu ai românilor, căci e IRESPONSABILITATEA LOR! Să și-o asume! De ce să plătească altcineva pentru PROSTIA LOR?

ASTĂZI, ÎN EMISIUNEA DE DIMINEAȚĂ DE PE ANTENA 3, DVS AȚI SPUS PE FAȚĂ ROMÂNILOR, CĂ PENTRU BNR NU CONTEAZĂ ROMÂNII, CI BĂNCILE STRĂINE! Că acestea nu pot falimenta din cauza iresponsabilității propriei creditări. Că acționarii nu vor să vină cu banii proprii… deși sunt doldora de bani la ce profituri li s-a permis și au și încasat până acum… iar BNR va folosi, în schimb, BANII ROMÂNILOR pentru a plăti RISCUL SISTEMIC de faliment al acestor HOȚI care fac sclavi cetațenii români!!!

Iată și „traducerea” scrisorii lui Draghi de la BCE: „BNR!!! Faceți pe dracu-n patru să nu treacă legea asta că se ATENTEAZĂ la profitul acționarilor acestor bănci străine” (venite în Romania la prăduit și înșelat și pentru instaurarea sclavagismului). Acționarii nu vor să își asume „iresponsable lending” pe care va trebui să îl preia BNR prin banii românilor. Dar se poate și altfel: falimentul! Însă BNR nu vrea, ca să nu iasă ea prost!

Este o perioadă plină de evenimente și de informații noi. S-a ajuns în momentul când se luptă cu carțile pe masă. Sunt scoase la iveală  adevăratele abuzuri – mari de tot – nu cele din contracte! Și e bine că se face asta la TV. Sper ca românii să VADĂ și să reacționeze în consecință!

Suntem cu ochii pe voi.

Un „Cattani” care nu mai acceptă abuzurile voastre!

http://contrabanci.com/

Acest articol a fost publicat în BANCI-FMI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.