ABUNDENȚA…..


Nu există nimic în exterior, totul e în interior. Sau, ce există în exterior este reflectarea a ceea ce este în interior. Lumea pe care o vedem este cea pe care noi o creăm, este rezultatul gândurilor noastre şi credinţelor noastre, este consecinţa stării noastre interioare, a abundenţei spirituale. Aşadar, dacă nu ai bani de ajuns, poate că există un blocaj interior, o credinţă, gânduri care creează această realitate. Dacă nu ai relaţii fericite, găseşti cauza tot în interior, dacă nu ai succes profesional, probabil că gândurile tale nu-ţi dau voie să ai. Iar dacă nu vezi deloc abundenţa în viaţa ta, probabil că nu o vezi în interior.
…Abundenta este o stare mentala, un complex de idei si emotii, de care trebuie sa ne îngrijim cu atentie, mai ales când este doar un lujer plapând.
 
…Daca te întrebi deseori de ce nu exista abundenta în viata ta, întreaba-te daca crezi cu adevarat ca o meriti. Uita-te în viata ta. În câte situatii ti-ai cedat puterea, ai plasat-o în afara ta, ai asteptat ca cineva sau ceva sa-ti rezolve problemele. De câte ori te-ai concentrat în exterior, uitând ca parghiile sunt la tine si la Dumnezeu? De câte ori ai cautat, înversunat, pe cineva care sa-ti satisfaca nevoile, financiare sau de alta natura?
 
…Abundenta este un stadiu al constiintei. Este masura iubirii, generozitatii, acceptarii si capacitatii de a fi prezent. Abundenta exterioara este reflexia abundentei interioare, este efectul si nu cauza. Daca te concentrezi doar asupra rezultatelor concrete, daca te uiti doar în exterior, niciodata nu vei vedea si simti abundenta cu adevarat. Dar poti vedea în ce punct te afli din punct de vedere al constiintei de sine.
 
…Tu esti cel care genereaza totul, din interior catre exterior. Puterea e la tine, atunci când îi dai mana lui Dumnezeu, când îti constientizezi si asumi Prezenta Divina. Astfel, devii co-creator si esti constient ca poti polariza energia. Totul este energie. Totul, în afara ta, arata doar ceea ce ai emis, prin vibratii, din interior. De aceea, nu functioneaza sa obtii abundenta cautand în exterior. Poti, însa, sa te plasezi într-un spatiu al abundentei, fiind constient de tine, de cine esti, manifestând tot mai multa iubire în loc de frica, fiind în pace, adevar si acceptare, concentrându-te asupra sinelui tau si a ceea ce este el în esenta.
 
…Când stii cine esti, când stai în spatiul sinelui divin, al iubirii, esti împreuna cu Dumnezeu. În acest spatiu, nu poti suferi, nu-ti este frica, nu esti înversunat, nu ai limite.
 
…Esti nelimitat. E timpul sa constientizezi ca singurele limite pe care crezi ca le ai sunt stabilite de tine si ca, dincolo de povestile vechi despre insuficienta, saracie, nevoie, limitare, constrângere, exista un spatiu infinit de posibilitati, un spatiu în care miracolele sunt posibile, iar viata devine o creatie magica.
 
…Pâna la urma, totul tine de perceptie, iar aceasta poate fi schimbata oricând doresti. Daca esti gata sa transformi perceptia despre tine si despre viata, daca esti gata sa primesti abundenta si miracolele în viata ta, vei vedea cum toate resursele necesare vor veni spre tine.
 
Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.