Democratie si tehnocratie de dreapta!


Tehnocraţii sunt uneltele cele mai de preţ ale globaliştilor. Ei sunt şcoliţi în străinătate, în Occident, la universităţi de prestigiu şi fac specializare pe la diverse organizaţii internaţionale globaliste, precum FMI, Banca Mondială, ONU, Comisia Europeană, sunt membri ai Clubului de la Roma, CFR, Comisia Trilaterală, Bilderberg ş.a. Plus de asta se bucură de multă autoritate publică fiind văzuţi ca experţi şi profesionişti desăvârşiţi şi cel mai important, „neimplicaţi politic”.

De obicei guvernele de „tehnocraţi” se instaurează atunci când străinii vor să mai privatizăm ceva sau să mai facem un acord cu FMI, pe care politicienii refuză să îl încheie. Aşa a fost şi în 2000, când l-au pus premier pe Isărescu. Imediat ce Isărescu a ajuns la guvern, s-a concesionat Roşia Montană către Gabriel Resources şi s-a făcut memorandumul pentru contractul cu Bechtel. Tehnocraţii sunt uneltele cele mai preţioase ale globaliştilor.
Tehnocraţii sunt oamenii instruiţi de BM, FMI, UE, CIA etc. Cu cât sunt mai competenţi profesional cu atât sunt mai periculoşi pentru România. Un tehnocrat este o persoană care nu este aleasă prin vot, popular, ci numită de către SUA/UE, FMI, Goldman-Sachs etc. Acea persoană nu mai negociază cu FMI şi UE, măsurile economice, ci le aplică direct, la ordinul acestora. Comisia Europeană este formată 100% din tehnocraţi. Toţi sunt apolitici, dar legile adoptate de ei au distrus Europa, Treziţi-vă din hipnoză!!!
Tot sistemul academic este în mâna Ocultei. Nu există sistem de învăţământ, în care să nu se predea ce doreşte Oculta.

Se va merge pe tehnocraţi, adică oameni şcoliţi şi instruiţi pe afară, la BM, FMI şi UE, care să execute direct, fără negocieri, ordinele din afară şi o serie de lingăi din fostul PDL şi PNL. Aşa s-a procedat şi în ţări ca Italia, Grecia şi Spania.

Am impresia că în momentul de faţă se desfăşoară un atac psihotronic asupra populaţiei la nivel global, un mega psy-op satanic, menit să provoace haos şi distrugere la nivelul mentalului colectiv.

http://dantanasescu.ro/…/cand-are-nevoie-romania-de-un-guve…

https://www.facebook.com/Noua-Ordine-Mondial%C4%83-143141262536653/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.