Regele Mihai a murit, dar moartea lui este ținută la secret pentru ca locul lui de veci nu este gata


Astia au inebunit cu totul???

Un ziarist din Curtea de Argeș lansează informația conform căreia regele Mihai este mort, dar moartea sa este ținută secret. Acesta susține ca sursele sunt din cadrul Patriarhiei Române și din anturajul principelui Nicolae. Conform surselor, regele Mihai a murit încă de la jumătatea anului 2015, iar trupul său neînsuflețit este ținut în conservare într-un laborator privat din Zurich. Motivul principal pentru care moartea regelui este ținută secretă este faptul că nu există încă un loc unde să fie înmormântat conform uzatelor.

Regele Mihai ar trebui să fie înmormântat alături de înaintașii săi la Curtea de Argeș,declarat, recent, oraș regal de chiar de către reprezentanții monarhiei. Necropola Regală de la celebra mânăstirea a fost aleasă de regele Carol I ca loc de veci pentru el și urmașii săi.
Aici se gasesc inmormantati, de o parte a interiorului bisericii, primul rege (Carol I) și prima regina (Elisabeta), sub lespezi de marmură, ar de cealaltă parte se gasesc mormintele regelui Ferdinand și reginei Maria (Lespedea reginei Maria a fost pusă după 1989, de către fiica sa cea mai mica, principesa Ileana a României (devenită Maica Alexandra).

Separat, într-o criptă special amenajată în paraclisul mânăstirii (în parc), se gasește sicriul regelui Carol al II-lea, aduse în anul 2003 de la Lisabona, Portugalia, unde acesta a fost înhumat în 1953. Sicriul lui Carol al II-lea este este acoperit de stindardul personal al regelui. Dacă nici regele Carol nu-și are locul „rezervat” lângă rudele sale, să nu mai vorbim de regele Mihai…

La ora actuală construcția necropolei este finalizată în proporție de 65%, ceea ce înseamnă ca va mai dura până când regele Mihai își va dormi somnul de veci în locul care i se cuvine.

http://www.argeslive.ro/

Acest articol a fost publicat în MONARHIE (de azi). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.