Acordul secret al Resetării Globale


Preston James/Veterans Today

Până acum a devenit clar pentru majoritatea cititorilor VT că ISIS/ISIL a fost creată și instruită, iar acum este finanțată de o coaliție secretă de națiuni incluzând America, Israel, Arabia Saudită, Turcia și alți jucători mai mici, dar reali.

Răniții ISIS/ISIL au fost luați în Israel pentru tratament iar unii au fost preluați de către elicoptere militare americane. Actualul șef al Comisiei pentru Afaceri Militare ale Senatului, senatorul John McCain a fost profund implicat în crearea ISIS/ISIL și a lucrat îndeaproape cu un general american pensionat, care este acum într-o națiune din Orientul Mijlociu și care activează ca un comandant ISIS/ISIL. Senatorul McCain a fost propulsat în vidul de putere al Administrației actuale marcate de un președinte ce se apropie de sfârșitul mandatului său, care și-a pierdut cea mai mare parte din comanda militară. Și majoritatea cititorilor VT știu puterea străină pentru care senatorul McCain acționează, împreună cu aproape toți ceilalți membrii ai Congresului SUA pentru jurământul lor la AIPAC.

Și știm că scopul creării ISIS/ISIL a fost de a destabiliza Orientul Mijlociu, balcaniza Siria și Iranul, iar acum Europa cu imigrația masivă. Dar, de asemenea pentru a proteja interesele de afaceri ale Israelului legate de noile descoperiri  masive de petrol din Inălțimile Golan și construcția unei noi conducte planificată a furniza petrol și gaze către Europa. Știm de asemenea că un alt motiv pentru angajarea și desfășurarea mercenarilor pentru ISIS/ISIL este de a ajuta NATO în a izola și slăbi Rusia în scopul protejării intereselor corporațiilor petroliere occidentale (Rockefeller/Bush).

Dar ISIS/ISIL a fost de asemenea creată și implementată pentru a ajuta la menținerea hegemoniei economice a Occidentului, care a fost în scădere datorită creșterii puterii economice și militare a Federației Ruse (aș mai adăuga aici și pe cea a Chinei, n.b.). Se pare că toate aceste războaie din Orientul Mijlociu și terorismul sunt întotdeauna legate de Big Oil (petrodolarul) și manipularea de stabilire a prețurilor pentru profituri. Mafia kazară a sperat că ar putea provoca Federația Rusă și America într-un război global pe scară largă, inclusiv nuclear, după care să poată deveni suverani la putere din nou pe ruinele umanității. Până în prezent, acest lucru se pare că nu va funcționa.

Și am văzut acum dovezi ale acestei noi puteri militare ruse și superioritatea sa tehnologică. A se citi articolul http://burebista2012.blogspot.ro/2014/11/o-dovada-concludenta-ca-rusia-nu.html

Și recentul șah-mat al lui Putin asupra ISIS/ISIL din Siria prin desfășurarea de sisteme avansate de apărare antiaeriană ale Federației Ruse. Dar există și un alt motiv și mai important pentru ISIS/ISIL, acela de a crea finanțare temporară pentru nava occidentală a Petro-dolarului Statelor Unite care se scufundă. Aceasta se bazează pe petrolul crud furat din Irak și Siria pe care ISIS/ISIL îl cară în camioane cisternă prin Turcia (până acum Rusia a lovit aerian și distrus cca. 2000 de astfel de cisterne reducând astfel suma pe care zilnic ISIL o făceau din vânzarea petrolului furat de la 3 mil. dolari la 1,5mil. n.b.) și transport maritim făcând o sumă substanțială pentru Israel la o reducere mare de preț.

Aceste venituri, împreună cu veniturile din vânzarea de opiu din Afganistan au păstrat marile bănci occidentale pe linia de plutire.

    Acum, aici este un fapt simplu, care este greu de înțeles pentru majoritatea 

Principalele motive pentru toate războaiele din Orientul Mijlociu începând cu George HW Bush și continuând până în prezent au fost pentru a sprijini slabul sistem economic al Occidentului ca un efort împotriva prăbușirii lui. Războaiele și comerțul ilegal cu narcotice este atât de profitabil și atât de important încât fără acești dolari, cele mai mari bănci de pe Wall Street și întreg sistemul privat al băncilor centrale s-ar prăbuși, la fel ca gigantul – Industria de Apărare Americană. Da, războiul și drogurile au fost toate create pentru susținerea sistemului bancherilor kazari Rothschild și capturarea a cât mai multă avere posibil.

Mafia bancară kazară Rothschild (MKR) și marile bănci occidentale precum și familiile acționarilor cunosc că sistemul lor este acum condamnat. Ei doresc să captureze cât mai multă avere pot, pentru atunci când noul sistemul financiar mondial va fi lansat oricum ar fi, electronic sau un nou coș de valute mondiale sau ambele. Cei care stăpânesc într-adevăr America sunt acele familii străine pe baza „liniilor sangvine arhaice” care s-au infiltrat și au deturnat America în 1913, prin crearea sistemului neconstituțional privat ilegal Federal Reserve.

Acești câțiva lideri selectați care stau în partea de sus a Piramidei MKR (Mafiei Kazare Rothschild) a puterii mondiale, i-au instruit pe saudiți să reducă prețul la petrol. Acest lucru a fost planificat pentru a-l sancționa pe Putin pentru sprijinirea și alianța pe termen lung a Federației Ruse cu Siria și Iranul și să aducă Federația Rusă în genunchi. ,,Cei puțini selectați” au crezut că acest lucru ar dezactiva rapid Federația Rusă din punct de vedere economic mai ales atunci când ,,cei de sus” au organizat și condus lovitura de Stat din Ucraina. Aceștia au folosit 5 miliarde dolari ai contribuabililor să finanțeze acest act de război împotriva ucrainenilor.

Această lovitură de stat a fost asistată și condusă de sionista cu dublă cetățenie, secretar de stat Victoria Nuland.

Federația Rusă nu doar că a fost pregătită pentru această mișcare pe tabla de șah internațională, dar se pare că era pregătită în avans.

Interesant că la scurt timp după articolele editorului financiar/VT- Mike Harris, a devenit public că Federația Rusă ar trebui să răspundă la această scădere a prețului țițeiului de către Arabia Saudită și să joace propriul lor joc, ceea ce Federația Rusă a și făcut. Putin nu începe nimic, ci ca un maestru de arte marțiale și de jucător de șah face, mai înțelept, mișcări strategice în apărare. Iar rezultatul acestei recente mutări de șah a lui Putin a fost la fel de eficace ca decizia sa de a onora cererea neașteptată a președintelui Assad pentru a ajuta la combaterea armatei teroriste ISIS/ISIL, o armată proxy a forțelor economice occidentale. Nu contează modul în care Occidentul a încercat să-l provoace pe Putin și Federația Rusă într-un al Treilea război mondial major, până acum el a evitat cu viclenie și a răspuns cu înțelepciune la acțiuni, fără a fi provocat în mod nejustificat.

Resetarea Financiară a fost negociată în secret 

In cursul anului 2013 grupul G20 s-a reunit de trei ori, odată în februarie la Moscova și apoi de două ori la Washington DC în aprilie și octombrie. A doua întâlnire în DC din luna aprilie a fost parte dintr-o întâlnire cu FMI și Banca Mondială. În cadrul acestor întâlniri particulare se suspectează cu tărie că un acord secret a fost realizat pe baza unei recunoașteri a faptului că sistemul bancar central  Fiat privat al MKR a fost nesustenabil. Știm că s-a făcut acordul, dar data exactă nu a fost confirmată. A fost de asemenea recunoscut faptul, că Petro-dolarul american a oferit Occidentului un mijloc de a câștiga și un profit necuvenit față de restul lumii.

Aparent aceste „noi înțelegeri” ale G20 s-au bazat pe prezența unui grup nou și mai puternic, care menține un profil scăzut, dar a livrat un „ultimatum” (poate fi vorba de Societatea Dragonul Alb din Orient, sau Rezistența lui Cobra sau vreun grup ET sau verii noștri din interiorul Pământului, n.b.). Data exactă a acestui acord secret ar putea fi sfârșitul anului 2013.

 
City of London, centrul financiar al mafiei kazare este plin de astfel de statui de reptile

Acest grup nou care a apărut și a apărut pe scena G20 cu o prezență semnificativă și putere aparentă, este diferită de Rothschild Khazarian Mafia (MKR), care a deținut captiv sistemul financiar mondial pentru cel puțin ultimii 300 de ani. Acest nou grup pare să fie aliniat cu Federația Rusă și un sector adânc ascuns în interiorul unor ,,programe negre de apărare” ale unor contractori americani din domeniul apărării neconfirmat. Este foarte greu de a obține informații cu privire la acest acord, care a fost negociat în secret, deoarece părțile implicate cred că dacă se dezvăluie acest lucru vor fi sever sancționate prin prejudicii. Se pare că acest nou grup a instruit membrii G20 că sistemul financiar mondial curent al MKR a fost nesustenabil și lumea nu l-ar mai accepta pentru mult timp. În cadrul acestor întâlniri a fost aparent propus și aprobat un plan pentru a decupla petrolul de dolarul american și de a crea un coș de valute ajustate în loc de Petro-dolarul american ca Monedă de Rezervă Mondială.

Un program ar fi fost creat pentru materialul acestui nou sistem financiar mondial și deplasarea sistemului MKR bucată cu bucată. Cu toate acestea, în ciuda acestui acord secret de Resetare făcut, vechiul sistem MKR continuă să opună rezistență cu toate decupajele sale. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece aceste principii ale ,,liniilor genealogice sangvine” au fost întotdeauna remarcabile că au două fețe. Rezistența la acest nou acord secret ni se arată cu ISIS/ISIL și lovitura de stat israeliano-americană organizată în Ucraina, astfel că băncile mari ale MKR  încearcă a se sprijini, atâta timp cât mai pot. Cu cât acestea rezistă onorării acestui acord, cu atât va dura mai mult și mai mult căderea occidentului (în special Europa și America) odată cu ele. Acum este momentul pentru toți americanii să ne strângem împreună și să eliberăm nava MKR care se scufundă.

Se pune întrebarea, cum ar putea o astfel de forță puternică ca MKR să fie de acord vreodată să renunțe la puterea lor și la hegemonia monetară mondială fără o luptă majoră folosind forțele militare americane pe care le-au deturnat chiar înainte de Primul Război Mondial?

Nu avem încă un răspuns complet la această întrebare, dar se pare că acest nou grup are o putere militară defensivă substanțială care au împărtășit-o cu Federația Rusă și care ar putea întrece capacitatea militară americană chiar și atunci când NATO și Israel s-ar adăuga la aceasta. Este posibil ca Putin și Federația Rusă să dețină cărțile principale, care vor determina viteza de dispariție a sistemului MKR, cu excepția cazului în care poporul american se trezește rapid și se unește pentru a lua măsuri. Unii cu cunoștințe vaste ale noilor tehnologii de apărare în războiul electronic al Federației Ruse consideră că au un nou sistem defensiv de apărare, care este impenetrabil și ar oferi protecție completă față de orice atacuri nucleare ale Occidentului.

Concluzie  

Că această Resetare Secretă este lansată, primul lucru prin care sunt susceptibil este de a vedea mărfurile importate în creștere în mod semnificativ în prima lună (poate chiar 20%) și alte 20% la scurt timp după. Cerul ar putea fi limita. Nivelul de trai din America (cu excepția cazului lansării dispozitivelor de energie liberă) este de natură să scadă la nivelul din Mexic peste un an sau doi, poate chiar mai repede. Că nivelul de trai din America scade, coșmarul mexican va deveni și mai intolerabil fără dolarii reciclați din droguri furnizate de CIA după ce au obținut tăierea unui număr mare de locuri de muncă americane pentru imigranții ilegali și mexicanii legali care munceau pentru a duce bani acasă pentru familiile lor.

Unii au prezis tulburări sociale extreme în centrele urbane din Europa și America, probabil chiar în întreaga lume. Acesta este motivul pentru care există acum un efort evident al MKR (Mafia Kazară Rothschild) pentru a bloca toate marile orașe ale lumii, sub planul antiterorism, antiextremism care este legat de Agenda 21 și acordurile de liber schimb. Acum știți de ce MKR a împins atât de greu să militarizeze poliția americană și consolida toate legile de aplicare a forței și Informații sub organizația Statului Polițienesc, Departamentul de Securitate Internă (DHS). Acum știți de ce Guvernul SUA a cumpărat milioane de cartușe muniție, AR-16, pistoale de 9 mm, lansatoare de grenade, mașini blindate, veste antiglonț și bariere armate pentru toate grupurile sale neînarmate anterior, neinstruite, cum ar fi Departamentul de Educație, EPA și Serviciul Poștal al SUA, etc.

Instituțiile care gestionează lucrurile în America pentru MKR sunt de așteptat să încerce cu disperare să se agațe de putere chiar și după ce MKR se va prăbuși, ei crezând că dacă pot deține puterea în timpul și după RESETARE, vor fi acasă liberi și rămân în continuare la controlul Americii. Această concluzie rezultă dintr-o gândire eronată, pentru că majoritatea americanilor vor dori să le-o plătească  MKR și acoliților lor după Resetare (să ne gândim doar că americanii au dreptul prin Constituție de a purta armă, n.b.). Motivul pentru care au fost atât de mulți imigranți ilegali (și legali) admiși a intra în America și acum în Europa este din cauza acordurilor colaterale care însoțesc acest nou Acord Secret de Resetare.

S-a convenit la o nouă reducere a frontierelor precum și relaxarea politicilor de imigrare care ar fi fost scrise în toate noile acorduri de liber schimb din clauzele secrete și că este ceea ce a avut loc. Acordul NAFTA a fost primul și este motivul pentru care granița de sud a SUA nu a fost închisă în ciuda tuturor insistențelor Guvernului SUA sub motivul terorismului. De fapt, știm că s-au implicat profund în totul cu MKR, Marea Britanie și Israelul.

Desigur putem concluziona acum că MKR a fost cel mai mare parazit anti-uman din lume. Este un sindicat inter-generații foarte înșelător al crimei, cel mai mare comerciant din lume de droguri, război, moarte, sărăcie și mizerie. Este cu două fețe și a trăit mereu într-o mare minciună pe toate fronturile. Este puțin probabil să cedeze, trăgând cât mai multe trucuri posibile. Acesta nu respectă acorduri și trebuie să fie obligați să se conformeze. Această rezistență a MKR la Acordul Secret de Resetare semnat, ar putea produce o aterizare dură pentru noi toți de aici, din America atunci când MKR este dislocată și eliminată de la putere. Aceasta în  sine este o sarcină monumentală din cauza adâncimii infiltrării lor și deturnarea Americii în ultimii 100 de ani, deoarece aceștia au deturnat sistemul nostru de creare și distribuție a banilor în 1913.

O altă întrebare ar fi: de ce acest nou puternic grup ar permite crearea ISIS? Aparent cel mai bun răspuns la acest moment este că se potrivește cu planul lor de ansamblu în a distruge ordinea existentă și elimina MKR astfel încât să poată reconstrui un nou sistem economic mondial de la sol. Unii ,,insideri” susțin că modelul de corecție al acestui grup se bazează pe obținerea consimțământului persoană cu persoană și influențarea apoi a grupurilor și națiunilor să ia măsuri, evitând astfel orice acțiune directă a lor. Putem doar spera că acest nou puternic grup de comandă, care în prezent se afirmă prin Federația Rusă și unele elemente adânc secretizate, nerecunoscute ale unor antreprenori americani din apărare intenționează să ajute omenirea prin împărtășirea tehnologiei avansate în scopuri pașnice.

Și cel mai bun ajutor imediat ce ni l-ar putea oferi ar fi să elibereze rapid „dispozitivele pe baza energiei libere”, Heliu 3, sau un alt nou tip de ultra-eficiente tehnologii care să producă energie foarte ieftin. Acest lucru ar încheia repede dependența lumii de petrol brut, motoare cu ardere internă și de energie nucleară. Aceasta ar crea progrese tehnologice majore și industrii cu totul noi cu o mulțime de noi locuri de muncă unde oamenii să fie decent plătiți. Ne apropiem de un punct de cotitură major din istoria omenirii, fiți pregătiți!

Sursa : http://www.veteranstoday.com/

http://burebista2012.blogspot.co.uk/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA( elita). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.