Primul pas a fost făcut: ‘Prinţul’ Paul, pe cale să rămână fără nume


Tilharul asta impreuna cu prostia aia care se numeste casa regala, SA DISPARA din Ro. Asta sa plateasca tot ce a furat, iar bosorogul ala cu tirla lui sa li se intrerupa orice plata din bugetul statului. Cine naiba sunt astia ca sa-i platesc eu? Un bolnav mintal si o intreaga conhorta de pupincuristi, parveniti, care au pretentia ca sunt casa regala. Ro. NU are nici o casa regala, deoarece bosorogul a abdicat, si oricum masonii au adus in asa zis singe albastru strain la conducerea tarii. Sa se spele pe cap cu ei….NU SUNT AI NOSTRII.

După ce a anunţat că va face demersurile legale pentru a-l lăsa pe „prinţul” Paul fără numele de familie („al României”), fostul europarlamentar Sebastian Bodu a făcut primul demers în acest sens.

„Spuneam acum vreo două luni că vreau să îl las pe Prins Pol fără numele nesimțit de ‘AL ROMÂNIEI’. Azi am depus la Primaria Sectorului 1 plângerea prealalabilă, in cadrul procedurii de contencios administrativ. Dacă răspunsul este negativ sau nu mi se răspunde în 30 de zile, ne vedem la Cremenal. Mă rog, mă văd eu cu avocatul lui Prins Pol, că el e în arest la domiciliu”, scrie Bodu pe Facebook, după care aminteşte cum a ajuns aşa-zisul prinţ să poarte numele de „al României”:

„Pe scurt, printr-o golănie, în 2003, Lambrino Mircea Grigore (tatăl lui Prins Pol și fiul Regelui Carol al II-lea) a cerut și a obținut schimbarea numelui pe cale administrativă, în AL ROMÂNIEI Mircea Grigore, invocând că acesta a fost numele tatălui său, care l-a recunoscut. Acest lucru este fals, Lambrino Mircea Grigore nu a fost recunoscut de Carol al II-le-a, ci de o instanță portugheză, la doi ani după moartea regelui. Mai mult, numele de familie al lui Carol al II-lea nu a fost „Al României”, ci Hohenzollern și, după abdicare, Caraiman. Așadar, din prostie sau rea-voință, funcționarii Primăriei au acceptat să transforme un titlu protocolar („de România” sau „al României”), atașat celui de ASR sau Majestate, în nume de familie, ceea ce este ilegal din două motive: (i) încalcă procedura de schimbare a numelui pe cale administrativă si (ii) încalcă ordinea publică. După ce Lambrino Mircea Grigore a obținut schimbarea numelui în acest fel, Prins Pol a cerut și a obținut si el acelasi lucru în 2004, motivând că vrea să poarte același nume cu tatăl său.”

„Deci, dragă Prins Pol, dacă numele de Hohenzollern nu te coafează, poți să ceri să te cheme Caraiman, dar nu Al României. Cum îți sună?”, mai scrie Sebastian Bodu.

http://www.stiripesurse.ro/

Acest articol a fost publicat în MONARHIE(Paul Lambrino). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.