29 de doctori în medicina holistică și naturistă, otrăviţi la o conferinţă de homeopatie din Germania


La conferința Sănătatea homeopatică ce a avut loc în Germania, în luna septembrie 2015, 29 de medici holistici şi naturopaţi au fost otrăviți cu „drogul psihedelic 2C-E sau Aquarust”. A fost necesară intervenția unui personal de aproximativ 160 de persoane, cu un elicopter și 15 ambulanțe, pentru a-i ajuta pe participanții afectați.

NDR (Norddeutscher Rundfunk – Northern German Broadcasting, emiţător public de programe radio şi tv, cu sediul în Hamburg) a transmis că în momentul în care au ajuns salvatorii i-au găsit pe cei 29 de oameni, cu vârste între 24 și 56 de ani, în stare gravă, suferind de „probleme respiratorii, tahicardie şi crampe, unii se aflau chiar în stări care le amenințau viețile”.

Într-un articol din revista Der Spiegel se arată că „Purtătorul de cuvânt al pompierilor, Mathias Kohlbrandt a spus la NDR că niciodată nu s-a mai confruntat cu o asemenea situaţie. «Bărbaţi şi femei erau întinşi pe jos în grădină și în faţa clădirii», a spus el, adăugând că nu păreau că ar fi ştiut că au luat un drog.
Unii sufereau de halucinaţii şi chiar psihoze, a arătat NDR. Unora li s-au administrat sedative în drum spre spital, a spus medicul care a coordonat operaţiunea de salvare, dr. Kai Rathjen
.”

Participanții la conferință au declarat ulterior că nu luaseră nimic în cunoştinţă de cauză care le-ar fi putut produce aceste probleme.

Iată un fragment dintr-un articol publicat de ziarul The Independent UK care inițial avea titlulHomeopaţi amețiți de droguri, modificat apoi în O conferință de homeopatie s-a încheiat în haos după ce participanții au luat o substanță halucinogenă.
Torsten Passie, membru al comisiei guvernamentale germane de experţi în narcotice, a declarat pentru NDR: «Trebuie să fi fost o supradoză multiplă».” Aceasta nu susţine ideea că acei oameni au luat narcoticul respectiv în cunoștință de cauză, așa cum sugerează titulul articolului și așa cum au indicat mai multe surse mass media.

«Este o presupunere de bun simț aceea că oamenilor nu li s-a spus despre substanță, despre efectele ei şi despre riscuri înainte de a o lua». Poliţia investighează posibilitatea ca drogul să fi fost luat ca un experiment de grup sau să se fi dat pe ascuns participanţilor la conferinţă, ca o glumă.
Nu s-au făcut arestări, iar cercetările continuă în direcția unei posibile violări a legii narcoticelor din Germania
.” Cu alte cuvinte, se pleacă de la premisa că doctori educaţi ar fi putut lua cu bună știință droguri care le-au amenințat viața.

Iată o scurtă descriere a substanței respective, așa cum a apărut în presa germană: „2C-E este un psihedelic de tip fenetilamină din familia 2C. A fost prima dată sintetizat de Alexander Shulgin.
Este activ în mod obişnit în cantitate de 10-20 mg, luat oral sau nazal şi efectele sale sunt puternic dependente de doză
.”
Drogul psihedelic 2C-E sau Aquarust a fost interzis în Germania anul trecut. Are un efect euforizant şi, ca şi Ecstasy şi Speed, aparţine grupului de amfetamine produse prin sinteză chimică.”

Incidentul de la conferința din Germania a avut loc în contextul în care în vara anului 2015, în America, a avut loc un val de „sinucideri”, crime și dispariții în rândurile medicilor care practicau medicina alternativă, ce foloseau cu succes tratamente naturiste pentru boli aparent incurabile și care duceau campanii împotriva vaccinării.

http://www.yogaesoteric.net/

Acest articol a fost publicat în SANATATE, VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.