Caracteristica generala a zodiei Pesti:


semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Pesti: Apa
Calitate definitorie pentru zodia Pesti: semn Mutabil (flexibilitate)

Planetele si zodia Pesti

Planeta guvernatoare: Neptun
Planeta carierei profesionale: Pluton
Planeta dragostei: Mercur
Planeta câstigurilor financiare: Marte
Planeta sanatatii si a muncii: Soarele
Planeta casei si a familiei: Mercur
Culorile zodiei Pesti: verde-albastriu
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Pesti: diamant alb
Metale caracteristice pentru zodia Pesti: cositor
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Pesti: joi

Principalele calitati ale zodiei Pesti: sensibilitate, capacitati paranormale, altruism
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Pesti: iluminare spirituala
Defecte ale nativului din zodia Pesti: pesimism, preferinta pentru anturaje rele

Relatii între zodia Pesti si alte zodii

Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Scorpion
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Sagetator
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Sagetator
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Gemeni
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Berbec
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Fecioara
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Rac
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Scorpion, Varsator
Personalitatea zodiei Pesti
Complex, întelegator, prietenos, nativul din zodia Pesti este un visator. Întâmpina greutati în a fi practic. Nativul din zodia Pesti este sensibil, impresionabil, comod, bonom si sociabil, modest si dispus sa se sacrifice pentru altii. Are mult umor.

Fantezia bogata a nativului Pesti îl face sa fie visator. El îi întelege foarte bine pe ceilalti si astfel poate iesi din situatii critice. Este foarte curajos si îsi îndeplineste obligatiile cu constiinciozitate si la timp. Pe plan profesional, este un colaborator exceptional, care îi lasa cu placere pe altii sa comande.

Nativul din Pesti îsi intuieste slabiciunile. Uneori este prea secretos si are tendinta sa se retraga în lumea lui. Poate fi atras de droguri, de speculatii care pot duce la pagube.

Sanatate : Nativii din zodia Pesti este predispus la infectii si afectiuni ale picioarelor, în special ale gleznelor. Intestinele sunt, de asemenea, sensibile. Socurile sufletesti pot duce la depresii si dereglari fizice.

Pesti – Berbec


Cand Berbecul si Pestii se intalnesc, relatia lor este adeseori benefica pentru ambele parti. Berbecul este un semn zodiacal puternic care isi urmeaza impulsurile fara sa-i pese de consecinte. Pestele este mai tacut fiind unul dintre visatorii zodiacului. In multe situatii ei sunt in contradictie cu Bebecul iar la suprafata par a fi o pereche putin probabila. Dar atunci cand tin unul la celalalt, sunt capabili sa indeplineasca dorintele unul celuilalt si au o relatie implinita. Berbecul este un lider si initiator iar in relatia cu Pestii adeseori devine protectorul partenerului lor mai sensibil. Pestele in schimb, ii da Berbecului intelegere tacita si un loc de rastriste fata de viata agitata a Berbecului. Pestele e o zodie care, ca si Apa, se adapteaza oricaror situatii in care sunt pusi si au tendinta sa se daruiasca partenerului. Adeseori ii inteleg pe Berbeci in modul in care nici un alt semn zodiacal o face. Stilul „direct” al Berbecului se combina cu intelegerea Pestilor fata de alti semeni pentru a da nastere unei intelegeri si aprobari reciproce care nu trece de aroganta – in felul in vare Berbecii se poarta de unii singuri – si nu este exagerat de concilianta, asa cum Pestii singuri pot. Berbecul se afla sub influenta planetei Marte si Pestii sub influenta planetelor Jupiter si Neptun. Marte aduce actiuni si energie relatiei Berbec-Pesti. Neptun este un mare tablou de idei si iluzii dar este de asemenea implicat cu deziluzii si fantezii. Berbecul poate ajuta Pestii transformand fanteziile acestora in realitate. Jupiter lucreaza direct cu Pestii luand o atitudine mai blanda stilului necugetat si imprudent al Bebecului, temperandu-l.
Berbecul este un semn de „Foc” si Pestele de „Apa”. Desi aceste doua elemente sunt opuse ei se pot uni formand o echipa buna folosind emotia si elanul psihic in obtinerea lucrurilor dorite. Pestele il poate ajuta pe Berbec sa se relaxeze si sa-l invete sa devina mai pasiv in demersuri, pe cand Berbecul invata Pestele sa dea piept cu lumea si de a-si asuma fel si fel de riscuri care duc la rezultate satisfacatoare. Cu timpul, Pestii se topesc dupa Berbeci, prea multa Apa estompand entuziasmul Berbecului. Opus, prea mult Foc poate fierbe Apa si dezgoli din punct de vedere emotional Berbecii, lasandu-i indiferenti. Berbecii si Pestii trebuie sa negocieze pentru a se asigura ca balanta este mentinuta. Berbecul este un semn „Cardinal” iar Pestele un semn „Variabil”. Spre deosebire de Berbec, carora le place sa fie lideri sau sefi, Pestilor le place sa sprijineprin proiecte si solutii, facandu-le placere sa munceasca din greu. Marea lor placere este sa ajute pe altii. Berbecul, pe de alta parte, este cel care are initiativa ideii in prim plan repartizand problemele celorlalti. Cel mai important aspect in relatia Berbec-Peste este ca au multe de invatat unul de la celalalt. Pestele le arata Berbecilor cum sa-i pese de problemele altora, iar Berbecii invata Pestii cum sa-si puna in aplicare visele. Abilitatea cu care fiecare prevede nevoile celuilalt face ca relatia lor sa fie o relatie reciproca.

Pesti – Taur


Cand Taurul si Pestii sunt impreuna cei doi formeaza o combinatie destul de reusita. In zodiac Taurul si Pesti se afla la distanta de o zodie unul de altul si intre zodiile aflate in aceasta situatie exista o legatura sufleteasca puternica. Taurul este practic, prefera sa vada actiuni si idei clare in timp ce Pestii sunt mai sentimentalisti si cauta sa simta noi trairi in fiecare actiune. Ambele zodii isi doresc o relatie armonioasa. Taurul ii poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele si ambitiile; sa-si transforme ideile in actiuni. Pe de alta parte, Pestii aduc in relatie blandete, bunatate si simpatie, calitati foarte apreciate de Taur. Taurul este interesat de confortul material si poate avea probleme in a intelege atitudinea simplista a Pestilor. Prioritatile lor sunt destul de diferite atunci cand e vorba de aspiratii in viata. Odata ce vor intelege aceste diferente si vor trece peste ele relatia se va consolida. Taurul este sub influenta Planetei Venus iar Pesti sunt sub influenta Planetelor Jupiter si Neptun. Cand Venus si Neptun se intersecteaza apare o legatura spirituala foarte frumoasa intre cei doi. Ambele planete abunda de energie feminina. Impreuna ele realizeaza o relatie ideala. Jupiter aduce un plus de energie masculina in relatie. Taurul este influentat de „Pamant” in timp ce Pestii sunt influentati de „Apa”. In general sunt foarte compatibili, si Apa si Pamantul fiind doua entitati palabile. Pestii sunt parca facuti pentru a comunica cu altii si legatura care se realizeaza intre ei si Taur este poate una dintre cele mai puternice. Taurul ii poate ajuta pe Pesti sa-si stabilizeze sensibilitate. Insa daca cei doi nu sunt atenti totul se poate distruge foarte repede: Taurul se va plictisi de instabilitate Pestilor in timp ce Pestii vor considera ca Taurul nu este destul de sensibil la problemele lor. Taurul este influentat de semnul „Fix” in timp ce Pestii sunt influentati de semnul „Schimbabil”. Taurul este mai practic in timp ce Pestilor le place sa treaca de la un proiect la altul dupa cum simte la un moment dat. Pestii il vor sustine pe Taur in ceea ce acesta isi propune insa si el la randul sau trebuie sa le acorde libertatea pe care acestia o doresc. Ce mai bun aspect al relatiei Taur-Pesti este ca cei doi se completeaza foarte bine unul pe celalalt. Simpatia reciproca si legatura sufleteasca dintre ei face ca relatie dintre ei sa fie una foarte frumoasa si de lunga durata.

Pesti – Gemeni


Cand Gemenii si Pestii sunt impreuna, relatia lor va fi una de admiratie reciproca. Ambele zodii sunt foarte deschise catre noi experiente si foarte adaptabile. Cuvantul cheie al acestei relatii este flexibilitate. Gemenii si Pestii sunt la fel de buni prieteni cat si amanti. Fiecare il intelege foarte bine pe celalalt. Pestii sunt mai intuitivi si mai sensibili. Gemenii trebuie sa fie atenti cu ceea ce au de gand sa spuna deoarece Pestii pot fi jigniti foarte usor. Chiar si atunci cand au probleme cei doi vor putea sa ierte si sa uite foarte usor. Gemenii sunt influentati de Mecur iar Pestii de Jupiter si Neptun. Comunicativitatea caracteristica lui Mercur si spiritualismul lui Neptun face ca aceste doua zodii sa se inteleaga foarte bine cand lucreaza impreuna. De cate ori Gemenii au cate o idee noua, lucru care se intampla foarte des, Pestii vor fi nerabdatori sa li se alature. Gemenii sunt influentati de Aer iar Pestii de Apa. Acest cuplu functioneaza prin canale intelectuale cat si spirituale. Intotdeauna se intampla cate ceva, relatia lor fiind foarte flexibila. Cand totul merge bine e foarte frumos cand nu problemele se datoreaza neintelegerilor, frustrarilor si unor brese in comunicare. Amandoi au o imaginatie fara margini si rar se intampla ca un partener sa se plictiseasca cand celalalt inca e interesat de un proiect. Desi poate ca se vor certa destul de des divergentele dintre ei nu vor dura mult. Si Gemenii si Pestii sunt sub semnul Schimbabil, fiind foarte compatibili. Amandoi sunt adaptabili si flexibili. Cand acesti parteneri lucreaza impreuna, vor da dovada de o adevarata munca de echipa fara ca unul dintre ei sa-si asume conducerea. Gemenii se plictisesc destul de repede de un proiect si trec mai departe iar Pestii ii vor tine si ei aproape. Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Pesti il reprezinta interesele comune pe care cei doi le au. Sunt o pereche bine potrivita si flexibila.

Pesti – Rac


Cand Racul si Pestii sunt impreuna intre cei doi se formeaza o relatie pozitiva. Racul are spirit de initiativa iar Pestii se antreneaza repede in ideile acestuia. Ambele zodii sunt tolerante. Pestii ii vor arata Racului cum sa aprecieze creativitatea si spiritualitatea iar Racul ii va invata pe acestia sa-si puna teoriile in practica. Acest parteneriat se va bucura de legaturi emotionale surprinzator de puternice. Racul este interesat in confortul material si in a avea o casa bogata iar uneori va avea probleme cu intelegerea atitudini simpliste a Pestilor. Aspiratiile lor in viata sunt destul de diferite. Odata ce vor intelege si vor putea depasi diferentele dintre ei relatia lor va fi una foarte profitabila pentru ambele parti. Racul este influentat de Luna iar Pestii de Jupiter si Neptun. Cand Luna si Neptun si intalnesc intre cei doi se formeaza o puternica legatura spirituala. Impreuna ele reprezinta o relatie ideala, aproape divina. Daca Luna si Neptun vibreaza de energie feminina, Jupiter aduce in relatie o energie masculina reprezentata prin filozofie precum si prin dorinta de expansiune si exces. Racul va trebui sa fie atent sa nu-i solicite prea tare pe Pesti deoarece aceastie se vor sufoca sub prea multe sarcini. Si Racul si Pestii sunt influentati de Apa si in general sunt foarte compatibili. Pestii sunt nascuti pentru a realiza conexiuni intre oameni si cand vin in contact cu intuitia nativa a Racului legatura dintre ei este cum nu se poate mai puternica. Racul are clara asupra vietii dar reuseste sa accepte si ambiguitatea emotionala caracteristica Pestilor. Pestii vor simiti la un moment dat ca Racul este prea negativ iar Racul se va plictisi de instabilitatea Pestilor. Pentru amandoi va fi usor insa sa ajunga la un compromis. Racul este sub semnul Cardinal iar Pestii sub semnul Schimbabil. Racul este un initiator de proiecte in timp ce Pestii trec de la un proiect la altul dupa cum simt la un moment dat. Pestii ii vor demonstra Racului ca a duce la capat un proiect este mai bine decat a initia unul nou in dauna celui vechi si ca un compromis este mult mai folositor decat o cearta inutila. Racul si Pestii se folosesc unul de energia celuilalt foarte bine si vor fi perfecr compatibili in dragoste sau in afaceri. Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Pesti il reprezinta emotiile pe care cei doi le impartasesc. Amandoi se descurca foarte bine atat ca elev cat si ca profesor si se completeaza foarte bine unul pe celalalt. Angajamentul si valoarea pe care cei doi o acorda relatiei dintre ei este ceea ce face ca Racul si Pestii sa formeze un cuplu reusit.

Pesti – Leu


Cand Leul si Pestii sunt impreuna, fiecare partener va fi incantat de aportul celuilalt la relatie. Leul este puternic, facand ceea ce vrea si lunad comanda aproape a oricarui proiect in care intra, in timp ce Pestii sunt mai tacuti si mai introspectivi. Sunt diferiti in multe privinte insa in adancul inimii, amandoi sunt doi visatori. Cand le va pasa cu adevarat unuia de celalalt, vor reusi foarte usor sa ii ofere celuilalt ceea ce el are nevoie. Leul este un lider inascut iar in relatia cu Pestii el va deveni protectorul unui partener mai fragil. Pestii vor fi pentru Leu audienta de care acesta are nevoie, pentru a-si expune ambitiile sau performantele sociale. Combinarea modului de abordare directa a problemelor caracteristica Leului cu intelegerea si increderea pe care Pestii o acorda celorlalti, face ca legatura dintre ei sa fie foarte stransa si sa nu cade in egoismul caracteristic Leului sau in timiditatea caracteristica Pestilor. Leul este influentat de Soare iar Pestii de Planetele Jupiter si Neptun. Soarele emana viata, caldura si enregie, Neptun aduce idei, iluzii si o vedere de ansamblu iar Jupiter controleaza echilibrul relatiei. Leul ii va ajuta pe Pesti sa-si transforme fanteziile in realitate. Leul este influentat de Foc iar Pestii de Apa. Cei doi vor reusi sa obtina tot ceea ce isi propun atunci cand lucreaza impreuna, folosindu-si ambitia si creativitatea. Pestii ii vor arata Leului ca uneori este mai bine sa te gandesti si la nevoile altora, in timp ce Leul ii va arata cum sa iasa in lume si sa-si asume riscuri. Pestii vor fi uneori prea emotionali, iar Leul prea agresiv. Toate problemele lor se vor rezolva numai daca cei doi comunica eficient unul cu celalalt. Leul este sub semnul Fix iar Pestii sub semnul Schimbabil. Pestii nu simt nevoia sa fie sefi; cand primesc o insarcinare si sunt motivati, vor muncii cat de tare pot pentru a o duce la indeplinire. Leul este cel care vine cu idei noi si atribui roluri. Lipsa de conflicte asupra conducerii relatiei face ca cei doi sa reputeze succese rasunatoare cand lucreaza impreuna. Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Pesti este ca au multe de invatat unul de la celalalt si ca sunt foarte receptivi. Abilitatea de a-i oferi celuilalt ceea ce are nevoie la momentul respectiv face ca relatia lor sa fie una reusita.

pesti – Fecioara


Cand Fecioara si Pestii sunt impreuna, relatia dintre ei este in general reusita. Cele doua zodii sunt complet diferite, motiv pentru care se echilibreaza bine una pe cealalta, fiecare aducand in relatie ceea ce ii lipseste celeilalte. Amandoi se lupta pentru a avea o relatie cat mai armonioasa, si unul si celalalt fiind toleranti si intelegatori. Fecioara ii va ajuta pe Pesti sa-si implineasca visele si ambitiile precum si cum sa-si transforme ideile in realitate. Ea va oferi un punct de sprijin solid pentru partenerul sau prea emotiv. Pestii ii ofera Fecioarei bunatatea, blandetea si profunzimea emotionala, toate admirate si apreciate de aceasta. Fecioara este interesata de confortul material si va avea uneori probleme in intelegerea si acceptarea naturii simpliste a Pestilor. Aspiratiile lor in viata sunt destul de diferite. Odata ce au reusit sa treaca peste aceste mici divergente si vor invata sa-si combine energiile intr-un scop comun, relatia lor va fi plina de reusite. Fecioara este influentata de Planeta Mercur iar Pestii de Jupiter si Neptun. Cand Mercur si Neptun se intalnesc, ia nastere o frumoasa coneziune spirituala. Jupiter aduce in relatie gandirea filozofica, placerea calatoriilor si uneori excesul. Aceste combinatii fac ca intre cei doi comunicarea sa fie perfecta, iar relatia va fi plina de creativitate. Fecioara este influentata de Pamant iar Pestii de Apa. In general cei doi sunt compatibili, Apa si Pamantul fiind entitati palpabile. Fecioara are o viziune stabila asupra vietii si va putea sa-i ajute pe Pesti sa-si fixeze emotiile si ideile pe un anumit fagas. Insa la un moment dat Fecioara se va plicitisi de instabilitatea caracteristica Pestilor iar Pestii vor considera ca Fecioara este prea sceptica. Si Fecioara si Pestii sunt sub semnul Schimbabil. Amandoi trec de la o problema la alta dupa cum simt la un moment dat. Fiecare este inspirat si ajutat de catre celalalt permanent. Conflictele apar rar intre cei doi si deobicei se rezolva de la sine, amabii parteneri fiind maestrii in arta compromisului. Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Pesti il reprezinta gingasia cu care au grija unul de celalalt. Aceasta, alaturi de un devotament puternic, face ca relatia sa fie una puternica si de lunga durata.

Pesti – Balanta


Cand Balanta si Pestii sunt impreuna, intre cei doi se va infiripa o relatie placuta si dominata de un romantism temperat. Cei doi sunt foarte compatibili. Este un parteneriat corect, in care amandoi pretuiesc adevarul si armonia. Balanta si Pestii sunt foarte buni parteneri in afaceri dar si foarte buni amanti. Se inteleg bine unul pe celalalt, amandoi sunt de multe ori indecisi si vor sa se ocupe de mai multe probleme la un moment dat. Certurile sunt rare, vor aparea atunci cand Balanta devine prea manipulativa. Insa amandoi sunt gata sa uite si sa ierte foarte usor. Balanta este influentata de Planeta Venus iar Pestii de Jupiter si Neptun. Feminitatea caracteristica lui Venus si lui Neptun face ca cele doua zodii sa fie compatibile. Jupiter reprezinta filozofia, expansiunea si dorinta de a invata. Pestii mediteaza indelung asupra oricarei idei filozofice. Venus reprezinta romantismul si placerea, inovatia si inventia. Oricand Balanta are o idee noua, Pestii ii vor urma si ii vor ajuta sa o duca la indeplinire. Balanta este influentata de Aer iar Pestii de Apa. Cuplul functioneaza pe baza legaturilor intelectuale si emotionale. Cei doi nu au timp sa se plictiseasca, relatia fiind dinamica dar in acelasi timp flexibila. Problemele intre ei vor aparea atunci cand nu mai comunica efectiv unul cu celalalt. Desi nu vor marturisi niciodata, amandoi vor sa fie liderul relatiei. Singura problema adevarata a relatiei este tendinta amandoura de a lenevi atunci cand sunt impreuna. Balanta este sub semnul Cardinal iar Pestii sub semnul Schimbabil. Balanta este initatorul noilor idei si proiecte iar Pestii o vor urma atata timp cat au un rol bine delimitat. La suprafata amandoi sunt foare modesti insa Balanta vrea sa-si fie recunoscute meritele chiar daca nu o spune. Balanta este mai potrivita pentru a incepe in proiect decat pentru a-l duce la bun sfarsit. Daca Balanta se plictiseste se trece mai departe, Pestii vor urma si ei destul de repede exemplul acesteia.
Cel mai bun aspect al relatiei Pesti Balanta il reprezinta dorinta acestora de a-i ajuta pe tot cei din jur. Se potrivesc bine ca temperament, energie si dorinta de a avea o relatie sincera. Interesele comune si personalitatile asemanatoare fac ca perechea sa fie foarte potrivita.

Pesti – Scorpion


Cand Scorpionul si Pestii sunt impreuna, relatia dintre ei este splendida. Scorpionul este mereu adancit in planurile sale secrete in timp ce Pestii sunt mai idealisti si cauta nuante si valenete ale unei situatii. Insa si Pestii au tendinta de a se retrage intr-un univers propriu motiv pentru care vor trece cu vederea misterul cu care Scorpionul se invaluie. Amandoi actioneaza intuitiv. Scorpionul ii va ajuta pe Pesti sa-si transforme ambitiile si visele in realitate. In schimb Pestii ii vor oferi simpatie, atentie si gingasie, toate fiind nepretuite pentru Scorpion. Scorpionul este interesat de un anumit confort material si va accepta cu greu natura simplista ca Pestilor. Aspiratiile lor pe termen lung vor fi destul de diferite. Numai dupa ce vor intelege si vor putea trece peste aceste probleme relatia lor va putea inflori cu adevarat. Scorpionul este influentat de Planetele Marte si Pluto iar Pestii sunt influentati de Jupiter si Neptun. Marte este zeul razboiului, motiv pentru care Scorpionul este agresiv, curajos si dornic de confruntari. Este capabil sa accepte insulte fara a riposta dar asta numai pentru a-si pregati razbunarea in secret. Pestii sunt influentati de Jupiter, care ii face sa fie filozofi, expansionisti si predispusi la excese. Neptun da Pestilor o vedere de ansamblu asupra problemelor. Combinarea calitatiilor acestor planete duce la formarea unei relatii complementare. Si Scorpionul si Pestii sunt influentati de Apa. In general cei doi sunt potriviti unul pentru celalalt. Pestii sunt facuti sa comunice si atunci cand vin in contact cu tenacitatea Scorpionului formeaza un cuplu puternic care va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si realiza obiectivele. In plus Scorpionul in orice problema Scorpionul nu accepta o cale de mijloc: ori alba ori neagra. Pestii sunt insa mai deschisi la compromisuri. Scorpionul se va plictisi de instabilitatea Pestilor iar Pestii vor simti ca Scorpionul este prea absorbit de propriile probleme si ca nu–i mai acorda nici o atentie. Scorpionul este sub semnul Fix iar Pestii sub semnul Schimbabil. Scorpionul este mai concentrat pe un singur proiect la un moment dat in timp ce Pesti sar de la o problema la alta dupa starea de spirit pe care o au. Daca Pestii vor accepta cu bucurie sa lucreze alaturi de Scorpion in proiectele acestui, Scorpionul trebuie insa sa aiba grija sa acorde Pestilor libertatea de care acestia au nevoie. Scorpionul si Pestii se vor hrani fiecare din energia celuilalt, realizand un cuplu compatibil atat in dragoste cat si in afaceri. Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion Pesti il reprezinta sentimentele pe care le au unul pentru celalalt. Se completeaza foarte bine unul pe celalalt, traind in armonie si intelegere.

Pesti – Sagetator


Cand Sagetatorul si Pestii sunt impreuna, relatia dintre ei reprezinta un vis devenit realitate. Sagetatorul este un ganditor si un filozof, trecand cu usurinta de la o problema la alta. Sunt destul de diferiti unul de celalalt si la prima vedere poate ca nici nu se potrivesc prea bine. Insa atunci cand tin unul la celalalt, vor fi gata sa treaca este peste orice probleme pentru a avea o relatie fericita si in armonie. Sagetatorul, fiind mai puternic si mai decis va deveni protectorul partenerului sau mai sensibil. Pestii in schimb ii vor oferi Sagetatorului intelegere si compasiune. Pestii sunt mult mai rabdatori cu pasiunea Sagetatorului pentru hoinarela decat multe alte zodii. Sagetatorul este influentat de Jupiter iar Pestii sunt influentati de Jupiter si Neptun. Jupiter aduce in relatie placerea calatoriilor si a exploararii. Pestii prefera sa-si extinda cunostintele prin intermediul cartilor si al studiului in timp ce Sagetatorul este mai practic. Neptun da posibilitatea Pestilor sa aiba o vedere de ansamblu, idei si fantezii. Sagetatorul ii va ajuta pe Pesti sa transforme aceste fantezii in realitate. Sagetatorul este influentat de Foc iar Pestii de Apa. Cele doua elemente se imbina armonios atunci cand ei coopereaza. Pestii il vor invata pe Sagetator sa fie mai bland si mai concentrat pe problemele importante in timp ce Sagetatorul ii va invata pe Pesti sa fie mai dezghetati. Cuplul este pasionat de calatorii. Pestii pot devenii prea sufocanti iar Sagetatorul prea rece motiv pentru care amandoi trebuie sa faca in asa fel incat sa-si discute problemele cu celalalt partener si sa le rezolve. Si Sagetatorul si Pestii sunt sub semnul Schimbabil. Nici unul dintre parteneri nu simte nevoia sa cucereasca relatia. Vor sa munceasca unul langa altul si sa-si vada ideile dand roade. Pestii sunt foarte fericiti atunci cand pot sa-i ajute pe altii. Absenta conflictelor cand e vorba de conducerea relatie face ca perechea sa reputeze reale succese atat in planul afacerilor cat si in cel personal. Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator Pesti il reprezinta beneficiile pe care cei doi le obtin de pe urma intelepciunii celuilalt. Pestii il vor invata pe Sagetator cum sa fie mai sensibil in timp ce Sagetatorul le va arata cum sa-si transforme visele in realitate. Posibilitatea de a-si oferi unul altuia ceea ce au nevoie face ca relatia sa fie reusita.

Pesti – Capricorn


Cand Pesti si Capricornul sunt impreuna, se formeaza un parteneriat bazat pe principiul contrariile se atrag. Capricornul este practic, scrupulos si cu un foarte mare respect pentru munca. Pestii sunt foarte spirituali si visatori, ocupandu-se mai mult de nevoile si problemele celor din jurul lor. Cuplul este sincer si devotat unul altuia; se admira reciproc. Relatiei ii va lua ceva timp sa se dezvolte. Dou-ul Capricorn Pesti se bazeaza pe munca de echipa si pe implinirea dorintelor celuilalt. Dificultatile vor aparea atunci cand Capricornul este prea protector fapt care ar putea rani sentimentele Pestilor. Acestia trebuie sa inteleaga ca aceste este stilul Capricornului si ca nu reprezinta un atac la propria persoana. Pestii nu vor accepta usor incapatanarea Capricornului dar cu timpul vor fi mai rabdatori si mai intelegatori. Capricornul este influentat de Planeta Saturn iar Pestii de Planetele Jupiter si Neptun. Saturn este planeta dedicarii, autoritatii si responsabilitatii. Jupiter controleaza etica si standardele cuplului in timp ce Neptun aduce stilul visator caracteristic Pestilor. Cele trei planete se completeaza foarte bine una pe cealalta. Capricornul este influentat de Pamant iar Pestii de Apa. Ambele zodii sunt posesive, cuplul Capricorn Pesti inconjurandu-se de cele mai multe ori cu obiecte care reflecta stilul lor sofisticat. Zodiile influentate de Apa se bazeaza pe emotii si pe intuitie, Pestii fiind forta care impinge relatia spre noi culmi. Capricornul este sub semnul Cardinal iar Pestii sunt sub semnul Schimbabil. In timp ce Capricornul tinde sa se concentreze pe un singur proiect la un moment dat, Pestii trec de la o problema la alta dupa cum simt la un moment dat. Datorita acestei flexibilitati, Pestii vor deveni repede interesati de proiectul caruia ii este devotat Capricornul. In schimb, Capricornul trebuie sa le acorde Pestilor libertatea de a-si organiza singuri timpul liber. Pestii vor demnostra Capricornului ca flexibilitatea este uneori mai folositoare decat incapatanarea crunta. Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn Pesti il reprezinta modul in care cei doi se potrivesc. Ambii parteneri isi doresc sa aiba pe cineva cu care sa-si imparta viata. Temperamentele diferite fac ca perechea sa fie foarte compatibila.

Pesti – Varsator


Cand un Varsator si cineva din zodia Pesti sunt impreuna, intre cei doi se formeaza o legatura plina de creativitate si compasiune. Acesti parteneri sunt foarte idealisti. Relatia lor se lupta pentru adevar si idei noi, amandoi fiind in cautarea aventurii si a solutiilor. Varsatorul de multe ori se grabeste in a-i judeca gresit pe cei care nu-i impartasesc opiniile in timp ce Pestii sunt poate prea compatimitori, chiar si cu cei care nu merita.
Varsatorul si Pestii sunt foarte buni prieteni dar si amanti. Problemele sunt rare si apar atunci cand Varsatorul este prea rezervat pe gustul Pestilor, sau Pestii sunt prea supusi pe gustul Varsatorului. In anumite situatii cei doi se vor gasi pe pozitii diametral opuse: Varsatorul ii concediaza repede pe cei care nu-i impartasesc opiniile in timp ce Pestii este gata sa asculte problemele tuturor. Varsatorul este influentat de Planetele Uranus si Saturn iar Pestii sunt influenatati de Planetele Jupiter si Neptun. Uranus este Planeta ideilor noi si radicale. Saturn aduce in relatie spiritul de initiativa, Jupiter aduce intelegerea reciproca intre cei doi iar Neptun ii face pe Pesti sa se concentreze asupra laturii spirituale a relatiei. Acest dou lucrand impreuna creeaza o relatie complementara, plina de resurse intelectuale si emotionale. Varsatorul este influentat de „Aer” iar Pestii sunt influentati de „Apa”. Aceasta relatie este motivata de sentimentele si emotiile dintre cei doi.
Relatia este destul de activa si flexibila. Atunci cand merge bine totul este minunat iar atunci cand merge rau comunicare intre cei doi este ca si inexistenta! De cele mai multe ori diferentele de opinie dintre ei nu dureaza mult. Conflictele vor aparea atunci cand Pestii au nevoie de mai mult suport emotional si tandrete decat le este oferita sau atunci cand Varsatorul prefera sa fie idealist in loc de romantic. Varsatorul este influentat de semnul „Fix” iar Pestii sunt influentati de semnul „Schimbabil”. Varsatorul este initiatorul proiectelor noi si a ideilor, iar Pestii vor accepta aceste idei atata timp cat vor avea si ei un rol destul de important in ele. Cei doi nu se vor certa asupra cui va lua creditele pentru munca depusa. Amandoi sunt mai buni la a incepe ceva decat la a duce pana la capat; daca Varsatorul se plictiseste, Pestii se vor plictisi si ei destul de repede si vor trece mai departe impreuna. Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Pesti este interesul lor comun in cultivarea ideilor moderne. Se potrivesc foarte bine la entuziasm, energie si la nevoia de o relatie sincera. Interesele lor comune si modul apropiat de abrodare fac ca relatia lor sa fie foarte compatibila.

Pesti – Pesti


Cand doi Pesti sunt impreuna, relatia dintre ei este dominata de sentimente puternice. Comunica foarte bine unul cu celalalt, au conexiuni emotionale adanci si inteleg foarte bine punctul de vedere al celuilalt. Amandoi au sentimentul ca aceasta relatie este cel mai bun si mai important lucru care li s-ar fi putut intampla. Au aceleasi pasiuni pentru frumos, liniste si amandoi vor ca relatia dintre ei sa fie ideala. Fiind creduli ei pot fi inselati usor. Doi Pesti impreuna pot deveni inactivi, lenesi mai exact ei vor putea scoate cei mai rau unul din celalalt sau ce-i mai bun. Sunt hipersensibili, incapabili sa-si impuna lor sau altora niste limite si de multe ori nu au vointa necesara sa faca fata unei probleme. Pestii tind sa evite obstacolele si conflictele care le apar in cale. Au o flexibilitate legendara, motiv pentru care sunt adaptabili la aproape orice tip de situatie. Sunt foarte buni prieteni dar si amanti. Pestii sunt influentati de Planetele Jupiter si Neptun. Au o mare pretuire pentru etica si analizeaza toate experientele din punct de vedere filozofic. Isi iubesc mult partenerul si ii acorda tot timpul pe care il au la dispozitie pentru ca stiu ca si celalalt va face la fel. Micul dejun in pat, excursii scurte sau planificare weekend-urilor sunt actiuni obisnuite ale acestui cuplu. Pestii sunt influentati de Apa. Fiecare este fericit sa indeplineasca dorintele celuilalalt. Pestii sunt incredibil de adaptabili, urmarindu-si interesele lor dar si ale partenerului. Aceasta adaptabilitatea poate sa fie periculoasa pentru Pesti, deoarece isi pot pierde simtul corectitudini usor si pot fi manipulati de persoane rau intentionate. Pestii trebuie sa se concentreze si sa-si stabileasca singuri scopurile pe care vor sa le atinga. Pestii sunt sub semnul Schimbabil. Indirectii si fara putere prea mare de concentrare, ei au insa un spirit de initiativa foarte puternic. Acest cuplu va reusi sa-si rezolve divergentele fara conflicte si va avea numai de castigat datorita muncii in echipa. Divergentele sunt foarte putine si nesemnificative. Cel mai bun aspect al relatiei Pesti Pesti il reprezinta intelegerea pe care si-o acorda unul celuilalalt. Sunt foarte devotati unul altuia, iubitori si vor fi intotdeauna alaturi de partenerul sau atunci cand este nevoie.

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.