Îi reamintesc lingăului ăstuia!


Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste. Este vorba mai degrabă de bănci, corporaţii multinaţionale şi anumite grupuri/familii politice influente de o anumită origine, care vor să-şi extindă influenţa în Est, nu numai la nivel economic-financiar ca până acum, ci şi la nivel politic-administrativ.

Încă un lingău

Ionel Florin Moga Stai stai 1 minut…din cate stiu eu rusii au pus mana pe gazu’ românesc Cate atrocitati au facut poporului roman inainte si dupa al 2 lea razboi…cine mai are bunici sa i intrebe

Să îți reamintesc Ionel Florin Moga

Astăzi,americanii,partenerii noștri cei mai strategici,pe care unii se străduie să ne convingă să îi iubim cu înflăcărare,vor să ne târască într-un război cu Rusia,care nu este nici al nostru și care nu ne aduce nici un folos,în afară de acela de a deveni țintă predilectă pentru bombele și rachete rusești.

În urmă cu 70 de ani,pe 4 aprilie 1944,aceiași „parteneri strategici” bombardau Bucureștiul,conform doctrinei militare numită pe atunci „covor de bombe” , lăsând în urmă sute de case și clădiri distruse și în jur de 3.000 de morți din rândul populației civile. Gara de Nord,în care se aflau trenuri cu refugiați din Basarabia a fost distrusă complet.

Au fost lovite în special cartierele de vest si nord-vest ale orasului – Cotrocenii, Grivita, Steaua – si în primul rînd regiunea Garii de Nord, unde s-a întrebuintat sistemul “covorului” de bombe. Au cazut bombe si în Calea Victoriei asupra Hotelului “Splendid” si a “Parc-Hotelului” de alaturi, unde îsi avea sediul misiunea militara germana, ambele hoteluri fiind complet distruse si o mare parte a locatarilor lor ucisi. Bombe au cazut si pe Calea Grivitei, Plevnei, Bd.Titulescu, Dinicu Golescu, soseaua Orhideelor, cartierele Giulesti si Crangasi, Bd Ghencea, Alexandriei. Cel putin un adapost antiaerian a fost lovit in plin, cei dinauntru fiind ucisi.

aici articolul:

http://dantanasescu.ro/…/holocaustul-bucurestean-din-4-apri…

PS. Tot rușii sunt vinovati,nu?

https://www.facebook.com/Noua-Ordine-Mondial%C4%83-143141262536653/

Acest articol a fost publicat în ISTORIE RECENTA RO., ROMANIA-RUSIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.