Copiii amish nu au autism. Ei nu se vaccinează. O posibilă legătură?


Copiii amish nu experimentează autismul sau alte probleme de învățare care sunt ciuma societăţii noastre tehnologizate.

Comunitaţile medicale sunt confuze în a gasi o explicaţie.

Amish trăiesc într-o societate creştină care respectă vechile idealuri paşnice de viaţă şi de muncă, refuzând agresivitatea stilului contemporan de viaţă şi a excesului tehnologic. Dieta lor constă din produse organice proaspete, cultivate local și, bineînțeles, nu urmează rutina de vaccinare stabilită de stat.

Spre disperarea mainstream media și a autorităţilor medicale, acest lucru a avut ca rezultat un popor sanatos, lipsit de toate bolile noastre cronice. Bolile de inima, cancerul, diabetul sunt practic inexistente în satele Amish. La fel de inexistente sunt medicamentele moderne, obţinute prin inginerie chimică, alimentele modificate genetic şi bineînțeles, vaccinurile.

Cum se face ca cei care trăiesc fără „minunile” medicinii moderne sunt mai sănătoși? Adevărul despre sănătate şi medicină și felul în care ambele se refletă în viaţa oamenilor Amish devine stânjenitor şi ruşinos pentru anumiţi oameni puternici.

Au fost 3 (da trei) cazuri verificate de autism în populaţia Amish și cel puțin două dintre cazuri au fost printre copiii vaccinați. Nu sunt disponibile informații pentru al treilea caz. Corelația strânsă dintre vaccinări și autism este absolut de netăgăduit, cu excepția cazului în care lucrați pentru industria medicală, guvern sau mass-media.

Apărătorii medicinii occidentale spun că Amish au, evident, o genă super-specială care îi face imuni la autism. Cu alte cuvinte autismul este un anumit tip de eșec genetic (adică vina lui Dumnezeu), care atacă creierul la cei care nu au afilierea religioasă a Amish. Ne așteptăm, ca pe viitor într-un mod similar să apară o teorie cu extraterestrii care atacă pe cei care cred într-un Creator. Aceasta este ştiinţa F.D.A. și A.M.A. în toată strălucirea sa.

Susținătorii vaccinului sunt dispuși să îmbrățișeze chiar şi o explicație ridicolă, atât timp cât nu trebuie să recunoască că industria lor de vaccinări este cauza bolii cronice, lăsând cu diverse forme autism 1 din 100 de copii.

Atât timp cât Amish sunt pur și simplu lăsați în pace , liberi să trăiască fără toxinele chimice găsite în medicamente si alimentele noastre, ei nu sunt afectaţi de boli, dizabilități, autism sau tulburări de învățare.

Copiii amish sunt categoric mai inteligenţi, exceptând anumite dificultăţi de scriere cand ajung la colegiu, explicabile prin faptul că engleza nu este limba lor principală. Inteligenţa lor ar putea fi explicată prin aceeaşi „super genă amish”?

Societatea noastră ar putea învăța foarte mult din exemplul lor, oprindu-ne de la rutina de a ne otrăvi pe noi înşine şi pe copiii noştri.

sursa: https://marianagoron.wordpress.com

http://cursuriautism.ro/

Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.