Apocalipsa` circulă cu microbuzul


microbuz apocalisa

Asta e Romania secolului XXI 

Dacă nu ai mers niciodată cu microbuzul prin Galaţi, ar trebui să încerci! Este cea mai bună metodă prin care poţi află câte ceva despre relaţia ta cu Divinitatea. De trei săptămâni, pe un traseu care traversează tot oraşul Galaţi, circulă șapte microbuze inscripţionate cu versete din Apocalipsă.

Maşinile aparţin unui operator privat care spune că pentru el este doar o chestiune de afacere după ce a încheiat un contract de publicitate cu o persoană fizică. Afacerea, însă, nu este văzută cu ochi buni nici de gălăţeni şi nici de şoferul unuia dintre microbuzele inscripţionate.

„Doar trei cuvinte am citit şi de trei săptămâni sunt pe maşină, deci nu mă interesează să citesc până la capăt. Ştiu că oricum nu este ortodox, aş fi vrut o floare, un zâmbet, ca reclamă pe maşină, nu aşa ce scrie acolo,” spune Ionel Petre, conducător auto.

Potrivit legii, orice campanie de publicitate temporară, inclusiv pe mijloace de transport trebuie autorizată. Deşi au trecut câteva săptămâni de la apariţia acelor mesaje apocaliptice pe maxi taxi, la primărie nu există nicio solicitare în acest sens.

„Poliţia locală va interveni, va lua legătura cu operatorul respectiv de transport public de persoane pentru că asemenea versete deranjează opinia publică,” precizează Aurelia Bogatu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Galaţi pentru Digi24.

http://www.stiripesurse.ro/

Acest articol a fost publicat în RELIGIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.