România, TRANȘATĂ de marile puteri? Din punct de vedere geostrategic și militar avem o Românie americană, din punct de vedere economic o Românie austriaco-germană


România, TRANȘATĂ de marile puteri? Din punct de vedere geostrategic și militar avem o Românie americană, din punct de vedere economic o Românie austriaco-germană

Amiralul (r) Vergil Chițac a atras atenția că deși, până acum pe teritoriul României nu au fost atacuri teroriste, în condițiile în care în Bulgaria au fost, devine limpede că țara noastră este un câmp de bătălie al serviciilor secrete străine.
 „Serviciile secrete ruse au interes în zonă. A veni cu arme și alte soiuri de platforme înseamnă mult, înseamnă bani. Cei care sunt ostili și-ar dori ca, prin agenți infiltrați, să aibă în conducerea statului român oameni prin care să poată influența deciziile politice și economice. De aceea, lupta anticorupție face parte din securitatea generală a României”, a subliniat fostul rector al Academiei Navale „Mircea Cel Bătrân”, la Realitatea TV.
Făcând referire la Portul Constanța și importanța geostrategică a orașului de la malul Mării Negre, Chițac crede că „avem două Românii: din punct de vedere geostrategic și militar avem o Românie americană, din punct de vedere economic avem o Românie austriaco-germană, dacă ne uităm la ponderea pe care investițiile acestor țări o au în economia românească”.
Constanța se află la circa 200 de mile marine de Crimeea, prin urmare „problema Constanței este absolut esențială și depășește interesele constănțenilor propriu-zise, ba chiar ale românilor. Devine o problemă europeană și NATO la granița de Est a celor blocuri”, a mai punctat acesta.
Reclame
Acest articol a fost publicat în ARMATA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la România, TRANȘATĂ de marile puteri? Din punct de vedere geostrategic și militar avem o Românie americană, din punct de vedere economic o Românie austriaco-germană

  1. ionel zice:

    amiralul asta a lu peste prajit ( DEH avem ditamai flota de razboi constind din programul rabla vapoarelor) vrea sa transmita bipezilor din colonie ca vezi doamne musai sa dam franci la serviciuri si sa mai luam si niscaiva sicrie zburatoare alaturi de alte citeva fregate putrede de la jidani , deh sa nu care cumva sa vina putin peste noi si noi sa nu avem cu ce ne scufunda sau cu ce ne prabusi. cum dracului sa mai faca cineva ordine in tarisoara asta daca astia de-s pusi sa respecte SUVERANITATEA , INTEGRITATEA SI INDEPENDENTA ROMANIEI , fac orice altceva numai respectarea juramantului depus nu o fac. oameni de rahat .

    Apreciază

  2. ionel zice:

    mai mult acest personaj toxic amiralul flotei de cazi VREA CU ALTE CUVINTE SA NE SUGEREZE CA DE FAPT INSPRE BINELE NOSTRU NATIONAL SA DAM GRATIS(CUM AM DAT TOATE RESURSELE RECHINILOR JIDANI) SI PORTUL CONSTANTA SUB O ADMINISTRARE NATO! BAIATUL ASTA MUSAI TREBUIE CONSULTAT LA MANSARDA . ARE MULTE TIGLE SPARTE .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.