UN FILM CARE A SCHIMBAT VIATA A MILIOANE DE OAMENI!


Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( VIDEO-DOC.). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la UN FILM CARE A SCHIMBAT VIATA A MILIOANE DE OAMENI!

 1. Traian Ioan zice:

  Eu, Traian Ioan (Ieremia 5:1), voi zbura de la Los Angeles la București, actuala Capitală a bătrânei dar nemuritoarei Dacii, Patria poporului tare, străvechi, a cărui limbă a fost necunoscută lumii, Popor statornicit de Creatorul Sântio (Ieremia 5:15) cunoscut de Moșii și Strămoșii noștri încă de pe vremea Zeului nostru, Zamolxis.
  Neale zboară spre New York în mijlocul poporului artificial de credincioși proști (In God we trust) înființat și condus de evrei imbecili care se cred aleși de Dumnezeul inventat de un primitiv rasist și criminal, Moise.
  Eu, nebunul Ioan Traian (Zaharia 11:16), am fost adus la New York în aprilie 1983, cu o pasăre de pradă chemată de la răsărit, dintr-o țară depărtată, ROMÂNIA, ca să împlinesc planurile Sale… (Isaia 46:11)
  Neale a fost întrebat: „Dacă Dumnezeu are un mesaj, cel mai important pentru noi, și l-ați putea spune într-o frază, care ar fi acela?
  Neale a răspuns: L-aș putea spune în patru cuvinte: „M-ați înțeles greșit.”
  Eu stau de vorbă zilnic cu Sântio, Creatorul Planetei Pământ și a tot ce există sub soare, înțeleg multe mesaje dar, sunt om și nu știu dacă înțeleg bine sau rău, de aceea nu cer nimănui să mă creadă ci să-mi arate ce am înțeles greșit.
  Cel mai important mesaj înțeles de mine a fost existența Creatorului Sântio. Sântio, Creatorul mi S-a dezvăluit și sunt sigur că nu numai mie mi S-a dezvăluit. Ar fi un sacrilegiu să spun că L-am descoperit eu.
  Creatorul Sântio, al cărui nume a fost furat de evrei și adoptat Dumnezeului lor, Iehova, nu trebuie asemuit unui Zeu imaginat de oameni.
  Mai am de văzut încă 22 de minute din film. M-am oprit pentru a vă spune că evreii sunt atât de proști încât nu pot înțelege că sunt proști. Ei vor să se salveze de la pieire fără a fi supuși judecății. Ei cred că judecata este făcută pentru a pedepsi și a câștiga. Ei săracii nici măcar nu știu că „a judeca” înseamnă „a căuta adevărul” (Isaia 5:16). Ei nu știu că „Adevărul îi va face liberi” (Ioan 8:31)
  Mnți Neal! Minți la fel ca toți evreii care vă credeți aleși de Dumnezeul vostru. Toți iubiți banul. Nici măcar un evreu nu iubește ADEVĂRUL
  Sântio, Creatorul nu-și pedepsește Creația, nu și-o distruge. Voi evreii sunteți distrugătorii tuturor creațiilor UMANE.
  Dacă nu veniți la judecată, dacă continuați să fiți lași veți pieri (Ezechiel 3:18 – 19). Salvarea vine numai prin judecată! Judecata se va face pentru înălțarea Creatorului Sântio care va fi sfințit prin dreptate (Isaia 5:16)
  Imbecililor! Toți Dumnezei sunt imaginațiile voastre cu care exploatați oamenii de bună credință.
  Creatorul Sântio există independent de Biblie și imaginația oamenilor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.