Experimentul PĂIANJENUL pune în evidență efectele negative ale cafelei. Cum își țese păianjenul plasa după ce ingerează cafea?


Câteva experimente de excepție, realizate încă in secolul trecut, au uimit lumea științifică. Atunci cand un paianjen este obligat să ingereze anumite substanțe, plasa pe care o construieste nu mai are nicio forma.

Sub influenta marihuanei, panza neterminata flutura in vant. Sub influenta drogului extasy, la moda in cluburi, paianjenul este suprastimulat si isi pierde controlul asupra lucrurilor, tesand o panza fara consistenta. Panza are niste gauri cat pumnul de mari pentru ca este facuta la repezeala. Experimentele au demonstrat in mod stiintific faptul ca drogurile afecteaza paianjenii si oamenii in mod similar. In acesta lumina oamenii de stiinta au tras concluzia ca paianjenii pot fi folositi in experimentele de laborator pentru a testa noile produse farmaceutice, produsele cosmetice sau suplimentii naturali. Experimentele arata ca, cu cat este mai otravitoare substanta chimica ingerata de paianjen, cu atat mai deformata este panza construita.

In 1948, farmacistul german Peter Witt a realizat pentru prima data experimente pe paianjeni folosind amfetamina dizolvata in apa cu zahar, sperand ca acestia isi vor construi panzele in timpul zilei, perioada in care ei sunt in mod normal inactivi. In loc de aceasta, ei au continuat sa isi construiasca panzele tot in timpul noptii, insa cu un aspect distorsionat. Witt a fost capabil sa observe ca paianjenii au reactionat diferit, in functie de substanta chimica ingerata.

paianjenul 1

Sub influenta LSD-ului ei au construit panze cu structura complet normala. Dupa ingerarea de cofeina ei au inceput sa actioneze intr-o maniera haotica. Bineinteles ca trebuie avuta o foarte mare atentie privind trasarea liniilor de comparatie intre paianjeni si fiintele umane, dar, ca o concluzie generala, se poate remarca existenta multor asemanari intre efectele pe care le produc aceste substante „toxice” paianjenilor, respectiv oamenilor.

Adrian Cranta, psiholog

Sursa: Tao.ro

Nota noastră: Având în vedere acest tip de experimente, este ușor să intuim modul în care chimicalele din alimente ne influențează mintea și sănătatea. Dar, se pare, exact asta se dorește, pentru a se obține controlul populației, reducerea ei. Este suficient să vedem rezultatul ingerării de cafea (vezi foto), în cazul unui păianjen, pentru a fi puși pe gânduri, indiferent de studiile invocate de unii pentru a justifica consumul acesteia. De altfel, înmulțirea farmaciilor în toate localitățile, ca și prosperitatea lor, ne arată cât de mult a ajuns să fie populație dependentă de medicamente…

http://www.cunoastelumea.ro/

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(adevar). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.