Viitorul vaccinării obligatorii, cu forța, a populației. Mai întâi copiii voștri, apoi voi


Aproximativ 3% din populația americană a ales fie să reducă și/sau să întârzie administrarea de vaccinuri, fie să își exercite liber voința și să fortifice sistemul imunitar al lor și al copiilor lor prin alimentație sănătoasă, dietă și exerciții.

Începând de anul trecut, statele americane au adoptat rapid legi care să interzică complet dreptul părinților de a decide în ultimă instanță ce este cel mai bine pentru sănătatea și starea de bine a propriilor copiii. România merge și ea cu pași repezi în aceeași direcție, legi asemănătoare aflându-se în discuție.

De ce unii părinți aleg să aștepte, să amâne sau să nu respecte recomandările în materie de vaccinare ale Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC), recomandări devenite obligatorii în unele state americane, admiterea la școală a copiilor fiind condiționată de administrarea întregii scheme de vaccinare?

Pe site-urile alternative de informare s-a scris foarte mult despre pericolele și efectele nocive ale vaccinurilor. Există numeroase dovezi, bine documentate, care arată că vaccinarea nu este nici pe departe atât de utilă și eficientă în prevenirea îmbolnăvirii și, mai mult chiar, că ea este cauza unor boli cumplite.

De ce medicina modernă nu reconsideră vaccinarea, în ciuda tuturor dovezilor evidente ale nocivității acesteia? Profiturile imense ale companiilor farmaceutice, aflate în cârdășie cu legiuitorii sunt un răspuns, care însă nu pare a fi complet. Sub ochii noștri se derulează un plan criminal, pus la cale de forțele din umbra, de a vaccina spre îmbolnăvire și moarte atât copiii dar și adulții.

Se preconizează un vaccin pentru orice problemă

În următorii patru ani, vor fi eliberate pe piață 300 de vaccinuri, atât pentru copii cât și pentru adulți, pentru prevenirea a diverse boli. Cele mai noi vaccinuri vor fi obținute în urma unor modificări genetice. Specialiștii care s-au declarat împotriva vaccinurilor avertizează că efectele acestora vor fi devastatoare. Având în vedere că alimentele modificate genetic produc numeroase efecte nocive în trupul nostru, este lesne să ne dăm seama că vaccinurile modificate genetic vor fi mult mai periculoase.

Big Farma va promova vaccinuri împotriva diabetului, depresiei, colesterolului, scăderii în greutate, vaccinuri împotriva dependenței de droguri (începând cu vaccinuri împotriva dependenței de fumat), vaccinuri împotriva anxietății și, desigur, vaccinuri împotriva autismului…

Toate aceste vaccinuri care vor apare în curând nu respectă structura vaccinurilor cunoscute până acum – acestea conțineau o bacterie sau un virus atenuat, care odată injectat în trup avea rolul de a provoca o creștere a imunității printr-un răspuns al anticorpilor. Noile tipuri de vaccinuri sunt hibrizi modificați genetic, care vor produce schimbări majore la nivelul ADN-ului. Efectele nocive asupra organismului sunt incalculabile.

Însă nivelul la care vor urca profiturile companiilor farmaceutice este ușor de imaginat. Și propaganda provaccinare continuă îndârjit.

Pentru a aprecia dimensiunile mistificării din jurul vaccinurilor, să luăm câteva exemple.

Vaccinarea, între prevenție și mijloc de răspândire a bolilor

Conform rezultatelor studiilor asupra imunității, după primirea unui vaccin persoana devine contagioasă, fapt precizat și în prospectele vaccinurilor. În funcție de vaccin, un anumit număr de zile ea ar trebui să evite contactul cu alte persoane. Iată că ipocrizia de care dau dovadă așa-zișii cercetători în domeniul vaccinării este colosală. Să luăm ca exemplu vaccinul spray pentru nas împotriva gripei. Acest vaccin rămâne activat în trup până la șase săptămâni (42 de zile). Dacă în acest timp persoana vaccinată strănută în tren, ea poate cu ușurință să transmită gripa mai departe, tocmai pentru că s-a vaccinat (!). Aceste aspecte sunt evidențiate în urma studiilor, deși în reclame sau în mass-media nu sunt niciodată menționate.

Se ajunge astfel la situația paradoxală că virusul gripei se răspândește în forță tocmai pentru că oamenii încep să se vaccineze împotriva lui. Persoanele care vor să prevină îmbolnăvirea sunt de fapt cele care răspândesc gripa.

Această situație are loc în cazul tuturor vaccinurilor. Oamenii vaccinați devin niște bacterio-bombe. Îi infectează pe oamenii nevaccinați, iar apoi, toate canalele de media acuză persoanele nevaccinate. Analizele de sânge, salivă etc. dezvăluie fără urmă de îndoială toate aceste informații.

Că vaccinarea nu este eficientă în prevenirea bolilor o dovedește situația din SUA. Statele Unite injectează cel mai mare număr de vaccinuri, 36 la număr, la copii până la vârsta de șase ani, dar cu toate acestea se află pe locul cinci la mortalitate infantilă.

Vaccinul antipolio

Un alt capitol îl reprezintă „accidentele” din lumea vaccinurilor.

Împotriva poliomielitei a fost dezvoltat un vaccin crescut pe culturi celulare din rinichi de maimuță. Începând cu anii ʼ50 au fost vaccinate peste 100 de milioane de persoane numai în SUA și alte sute de milioane în restul țărilor. Oficial, acest vaccin a fost considerat sigur și eficient.

Cu toate acestea, mai târziu s-a descoperit un virus generator de cancer – SV-40 – în vaccinul antipolio injectat la milioane de oameni. SV-40 a fost găsit în tumori la creier, cancer la oase, la rinichi și în leucemii. Acest virus se transmite prin act sexual dar și de la mamă la făt. Epidemia de cancer din zilele noastre este foarte posibil să fi fost cauzată în mare parte de acele vaccinuri care au fost administrate pe parcursul a zece ani.

Dr. Maurice Hilleman, director al dezvoltării vaccinurilor din cadrul companiei Merck, a afirmat într-un interviu că virusul HIV a apărut în urma cercetărilor efectuate pe maimuțe pe care el le-a comandat din Africa. Dr. Hilleman a mai recunoscut că vaccinurile care erau injectate oamenilor înainte de perfecționarea tehnicilor de detecție conțineau peste 40 de viruși dintre care doar o parte erau inactivați. Ca exemplu, el a precizat vaccinul febrei galbene, care conținea un virus activ ce provoacă leucemie. Explicația sa pentru aceste crime îngrozitoare împotriva umanității a fost că „știința era foarte crudă în acele vremuri”. Hilleman a realizat că urmările pe termen lung ale vaccinurilor, la nivel de generații, vor fi diferite tipuri de cancer, dar acest lucru nu l-a oprit nici pe el și nici pe ceilalți cercetători să le promoveze. Mai mult decât atât, împreună cu colegii săi de la Merck făcea glume de genul „Sigur noi vom câștiga Jocurile Olimpice pentru că rușii vor fi plini de tumori” (rușii fiind vaccinați cu câțiva ani înaintea americanilor).

Controlul populației prin vaccinuri

Bill Gates, unul dintre cei mai controversați pioni în promovarea vaccinurilor, este un eugenist convins, asemeni tatălui său. „Cred că cel mai interesant lucru pe care l-am descoperit este că pe măsură ce se dezvoltă sistemul de sănătate, populația scade tot mai mult” a declarat Gates. Cu altă ocazie el a precizat că datorită noilor vaccinuri și a sistemului de sănătate, în câțiva ani populația va scădea cu 10-15 procente!!!

Toate vaccinurile conțin ADN, RNA (acid ribonucleic) și proteine străine – datorită prezenței de bacterii, viruși, ciuperci în serul fetal bovin, în țesuturile din rinichi de maimuță – care pot provoca alergii și boli autoimune. Pe lângă acestea, vaccinurile conțin și substanțe toxice, cum sunt mercurul, aluminiul sau conservanți precum formaldehida și formalina.

Cea mai răspândită formă de cancer în rândul copiilor este leucemia, cea mai importantă cauză a leucemiei fiind formaldehida. Peste 22 de vaccinuri specifice copiilor conțin formaldehidă în compoziția lor. În studiile științifice se precizează că prezența formaldehidei în trup poate genera leucemie în 10-15 ani. În primele șase luni de viață copiii primesc 21 de vaccinuri. Restul e matematică.

În încheiere, câteva date statistice ce conturează tabloul stării de sănătate a copiilor din SUA (2014):
– 1 din 2 copii suferă de o boală cronică;
– 1 din 3 copii este supraponderal;
– 1 din 6 copii are dizabilități de învățare;
– 1 din 9 copii are astm;
– 1 din 10 copii are ADHD;
– 1 din 12 copii are alergii la mâncare;
– 1 din 54 băieți are autism;
– 1 din 88 copii are autism.

http://www.yogaesoteric.net/

Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Viitorul vaccinării obligatorii, cu forța, a populației. Mai întâi copiii voștri, apoi voi

  1. xaeus zice:

    Planul de exterminare functioneaza incet si sigur. Opozitia se termina cat de curind,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.