Femeia, pentru care vrei să trăiești


Cu timpul, bărbaţii acumulând experinţa vârstei, stabilesc criteriile unei femei bune şi rele, încercând să creeze o reţetă ideală feminină. Unii din ei se dezamăgesc de sexul frumos şi cataloghează femeile în felul următor: soţie bună şi amantă rea.

Bărbaţii îşi doresc o femeie, pentru care se merită să trăieşti. Nu doar să trăieşti, dar şi să demonstrezi dragostea, să o faci fericită, să o recucereşti chiar dacă e a ta, să-i dai sclipi ochilor.

Este femeia care nu are nicio obligaţiune faţă de tine. Ea e cu tine pentru că nu are nevoie de nimic altceva, doar de iubirea ta. Bărbaţii au nevoie de o femeie care aduce sens în viaţa ei şi în viaţa partenerului său de viaţă. Pentru o astfel de femeie nu contează partea financiară, contează ideea pe care o transpui în realitate.

Pentru bărbaţi nu contează cum arată această femeie în boarfe de casă, contează cum se simte ea în prezenţa lui. Bărbaţii au nevoie să simtă cât e de dulce, fină, iubitoare şi cât de important este el pentru ea. Un astfel de bărbat acceptă ca femeia să nu gătească întotdeauna, pentru că pentru el contează cum arată femeia pe care o iubeşte, iar el înţelege cât de mult o consumă aceste activităţi.

Bărbaţilor le place ca femeia să aibă ocupaţiile sale. Ei au nevoie constant să o vadă pe femeia lor energică şi încântătoare. O femeie încântătoare arată precum un mugur înflorit, eu sunt mugurul iar ea floarea. Un bărbat este conştient că femeia sa trebuie să placă celorlalţi bărbaţi, pentru că ea are nevoie de asta.

http://wsm.md/f

Acest articol a fost publicat în SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.