Ce viitor si cum poate exista capitalism in America, atita timp cit peste jumatate din adultii cu virsta sub 30 de ani sint impotriva capitalismului ? Sistem fara nici un viitor !


Am spus de mai multe ori in articolele mele, faptul ca discutind cu o arie larga socio profesionala din Nord America, am sesizat ca tinerii, in cea mai mare parte a lor isi doresc ca societatea lor sa fie socialista si rejecteaza capitalismul in orice discutii.

Peste 95% dintre tinerii care termina o forma de invatamint superior sint interesati in a lucra in structurile publice si nicidecum in sectorul privat. Ei inteleg ca siguranta locului de munca, beneficiile medicale si de toate naturile, programul mult mai degajat, tinuta vestimentara, concediile mai lungi, salarii mai mari si multe altele, sint vantaje comparate pe care le iau in seama la alegerea locului de munca, iar sectorul public le ofera aceste avantaje.

Statisticile facute de mai multe institute in domeniu, arata fara dubiu moartea capitalismului in America, chiar daca americanii incearca sa il exporte in tari ca Romania si altele in curs de dezvoltare, un tip de capitalism care se preteaza avantajelor lor economice si nu celor unde il aplica.

La ei in tara, acest sistem este pe moarte si tinut la reanimare numai de o gasca de praduitori si infractori financiari. Pe canalele de televiziune apare din ce in ce mai des situatia din Coreea de Nord, Venezuela, Rusia si alte tari care nu sint pe placul magnatilor Media si liderilor Nord Americani, dar nimeni nu spune nimic, nici de saracia din SUA si nici de faptul ca zeci de tari de la coada clasamentului valorii PIB-ului, sint toate, absolute toate, capitaliste…

Romanii inca nu inteleg ca multe dintre ele au pasit pe acest drum in aceasi maniera in care o face Romania. Vor intelege curind, ca acest sistem nu este al lor si nu va fi niciodata si ca el nu poate fi demolat decit prin revolutie si nu schimbari cosmetice de lideri in cadrul lui.

Peste jumatate dintre adultii cu virsta sub 30 de ani, sint impotriva capitalismului, vazind frustrarile si lipsa de perspectiva, dar si transformarea lor zilnica in sclavi de catre acest sistem la indemina unui grup. Pot fi ei considerati ca naivi si lipsiti de cunostiinte? Imposibil, pentru ca ei se exprima functie de ce traiesc si de cum sint integrati sau mai degraba frustrati de acest sistem criminal…

Odata ce generatia in virsta dispare, acesti tineri vor trebui sa le ia locul si sa conduca SUA si nu numai, sa creeze o noua pleiada de lideri si o ideologie a lor, un nou tip de management. Citi dintre ei vor renunta la doctrina socialista, atita timp cit capitalismul nu il mai vad solutie si cind vad zilnic un nivel al inegalitati de nedescris?

In acest moment, numai in 97 de taxe diferite percepute de guvernul american, acesti tineri de sub 30 de ani, trebuie sa plateasca guvernului mai mult de jumatate din venitul lor, acest guvern dorind sa se numeasca capitalist dar actionind dictatorial si lasindu-le numai frimituri in farfurii.

America este o tara cu mai multi Dumnezei, mai multe religii, dupa cum vedeti in tot ce misca in aceasta tara si o tara cu un sistem politic hibrid mascat, marea majoritate a tinerilor imbratisind socialismul.

Sa vedem ce spune una dintre citadelele Mediei capitaliste, Washington Post..

https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2016/04/26/a-majority-of-millennials-now-reject-capitalism-poll-shows/

Statisticile lui Harvard University, arata ca peste 51% dintre tinerii intre 18 si 29 de ani nu sustin sub nici o forma capitalismul.. Pentru ca ei nu stiu prea multe despre socialism insa sint in plin proces de studiu al lui, procesul demarind odata cu candidatura la presedentie a socialistului Bernie Sanders, in acest moment peste 33% dintre ei sint fermi in dorinta lor de a schimba sistemul capitalist in socialist. Propaganda desantata din Media, impotriva socialismului si reclamele preponderente pe toate canalele Media, sint de natura sa deturneze atentia lor de la o alta perspectiva, insa Bernie Sanders a declarat déjà Revolutia Socialista in politica americana si aduna la cuvintarile lui, milioane de studenti din toate orasele americane…

http://mic.com/articles/141877/majority-of-millennials-reject-capitalism-survey-says-because-greed-is-not-good#.vZt8QfDUq
O statistica de data foarte recenta realizata de Frank Polster, cu pronuntata atitudine republicana, deci impotriva socialismului, arata ca din 1.000 de americani cu virste intre 18 si 26 de ani, peste 58% dintre ei cred in socialism si valorile acestui sistem, considerindu-l ca avind mult mai multa compansiune fata de oameni, decit capitalismul, care are in vedere o singura virtute si anume banul. Peste 29% dintre ei spun ca principala problema a Americii este grupul avar de bogati care distruge zilnic sute si mii de vieti..

https://mic.com/articles/135966/new-survey-reveals-why-millennials-are-flocking-to-bernie-sanders#.SYdX4Wnjk

America capitalista a pierdut generatia tinara, care nu mai crede in prostiile Media care anunta zilnic ca in Venezuela nu exista in magazine “diapers” pentru copii si alimentele sint rationalizate…

Chiar daca scolile si toate institutiile de invatamint din SUA promoveaza biserica si catolicismul in cadrul lor, mult mai putin de jumatate dintre tinerii americani mai merg la biserici si o fac destul de rar..

In acelasi timp, programele de distractii si show-rile abunda pe ecrane, lasind sa se inteleaga tentatia americanilor catre veselie si buna dispozitie generate de bunastare si prosperitate. Dar pe de alta parte, numarul americanilor care iau medicamente antidepresante este la un nivel istoric record, iar rata sinuciderilor este la cote mai mult decit alarmante…

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în S.U.A.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ce viitor si cum poate exista capitalism in America, atita timp cit peste jumatate din adultii cu virsta sub 30 de ani sint impotriva capitalismului ? Sistem fara nici un viitor !

  1. xaeus zice:

    Functioneaza pentru ca sistemul de pseudo-tot functioneaza.
    Votul e de forma, selectia se face cu ani inainte. Iluzia alegerii dar si rica e bine mentinuta intre partide, dar ambele partide servesc acelorasi slavemasteri. Iar boivacii rumega…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.